Dziaugiuosi tavim , Gabrieliuk,... Tu stipri ir protinga, manau, istversi ir sulauksi atpildo uz savo skausma- graziu vaikuciu,pirmu dantuku, pienuku, ir pirmu zingsniuku dar ne karta..
Gabrieliuk, daug stiprybes
Labai Tavimi didziuojuosi Tu saunuole
Labai Tavimi didziuojuosi Tu saunuole
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 03, 12:07)
Dar vienas rytas ,sunku,tuscia,liudna Rankos nekyla ka nors daryti,kaip prisiversti ,priprasti gyventi taip kaip yra Jeigu nebutu Lukucio neistverciau sio skausmo
užjaučiu. Neįsivaizduoju, kaip jūs iškenčiat viską. Aš pernai abiejų tėvų netekau, buvo labai sunku, ir dabar dar nelengva, o čia - vaikutis, savas kūnas ir kraujas, angelas, Dievo dovana - aš turbūt neištverčiau. Laikykitės, mes už jus.
vel uzsukau i si skyreli,ir vel graudu pasidare.Nzn toks jausmas,kad tai butu mano vaikas,gal,kad kazkuo panasus i manaji.kazkaip lb sukrete si Jusu nelaime.tiesiog nera zodziu,kaip apsakyt....Bukit stiprus....
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 02, 19:58)
auduse,tikiu,kad taip bus ,turiu tiket ir labai to noriu
O mes po advokatu,viskas ,pasirasem sutartis,dabar liko tik laukti ir dar angliski laikrasciai manau su mumis nores kalbetis,nes kazkodel jokiu straipsniu nebuvo laikrasciuose.
O mes po advokatu,viskas ,pasirasem sutartis,dabar liko tik laukti ir dar angliski laikrasciai manau su mumis nores kalbetis,nes kazkodel jokiu straipsniu nebuvo laikrasciuose.
Stiprybes Kaip suprantu, jus jau UK....nespejau paskambinti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2009 03 04, 12:45)
Jo mes jau Uk ,
Viskas dingsta kas susije su Mazyliu,ligoninej kompe nieko neber,zurnaliste is laikrascio neprisiskambinam,zodziu nezinau kas darosi
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 04, 19:45)
Jo mes jau Uk ,
Viskas dingsta kas susije su Mazyliu,ligoninej kompe nieko neber,zurnaliste is laikrascio neprisiskambinam,zodziu nezinau kas darosi
tai kad toks paciantas buvo ta diena , ju diagnozuota liga,.paskirti vaistai gydymui nera jokiu irasu?
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 04, 21:45)
Jo mes jau Uk ,
Gabrieliuk o jus ar turit israsu kopijas pasidare? Ka advokatas kalba apie visa tai?
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 04, 21:45)
Jo mes jau Uk ,
Telefonu irasai yra, kur kvietet greitaja pagalba. Ir siaip, EMERGENCY turi buti uzregistruoti jusu kvietimai ir i kuria ligonine nuveze. Ryt kreipkites iskart
Zodziu,buvau toj ligononej nera kompe nieko suristo su Kevinuku,nei kad mes buvom nieko O israsu jokiu mums nedave,pasake ,kad negalime duoti,kai mes buvom nuvazeve po Mazylio netekties Rytoj vel vaziuosiu
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 04, 23:12)
Zodziu,buvau toj ligononej nera kompe nieko suristo su Kevinuku,nei kad mes buvom nieko O israsu jokiu mums nedave,pasake ,kad negalime duoti,kai mes buvom nuvazeve po Mazylio netekties Rytoj vel vaziuosiu
o tu siaube mano manimu speceliai viskas yra pratrinta,vienintelis budas atkapstyti,tik susisiekti su greitosios pagalbos stotimi,jie turi tureti israsus i kuria ligonine jus pristate...o ka advokatas i tai sako?
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 04, 20:12)
nu tikrai kazkoks absurdas vyksta. nu irasai,tai tikrai turi buti.Reikia cia gal su advokatu tartis,siaubas kazkoks.......Sekmes Jums Gabrieliuk!!!