turiu graziu zodziu apie vaikus.
Tikrai gera mintis del knygeles saunuoles kokios
jei kokios pagalbos reikes, gal ir as kuo galeciau padeti
jei kokios pagalbos reikes, gal ir as kuo galeciau padeti
Man tai si knygute is galvos neiseina,ka sa be Jusu daryciau Mamukai
Tikrai labai gera ideja, mamukai
Gabrieliuk, užuojauta... Esu darbe, verkti, negaliu, tiesios ašaros užstrigo gerklėje...
Nesugalvoju niekaip, ką parašyt, kad gabrieliuko neįskaudint, kažkaip viskas netinkama atrodo, nebežinau. Radau šitą SM. Gal šitas tiktų? Kad jau nieks nerašo..... .
Kalbėki, sūnau,
kad pasaulis gražus,
nors spalvas pats vėliau susirasi.
Aš pasiūlyti baltą ir juodą galiu.
Kalbėki, sūnau,
kad pasaulis tau geras,
kol suprasi,
koks prieštaringas žmogus.
Neraškyki žvaigždžių-
jos gražios, bet šaltos.
Akių ežeruose išpiltas dangus,-
jei išmoksi įžvelgti
žydrynės krisleliuose gelmę,
tai aplink tyvuliuos
nesibaigiantis spindesys.
Nesistenki pasiekti
kalno viršūnės-
tik bedugnėms kalnai aukšti.
Kilk iš sėklos gajos
kaip ąžuolas kyla,
atžalėlė tu mano, šviesi...
Ramios upės nudilina uolų skeveldras,
išsiplauna į krantą smėlio migla.
Būk upe, kuri turi krantus, turi vardą,
ir tavęs nenutrins užmarštis.
/A. Jasulaitis/
Kalbėki, sūnau,
kad pasaulis gražus,
nors spalvas pats vėliau susirasi.
Aš pasiūlyti baltą ir juodą galiu.
Kalbėki, sūnau,
kad pasaulis tau geras,
kol suprasi,
koks prieštaringas žmogus.
Neraškyki žvaigždžių-
jos gražios, bet šaltos.
Akių ežeruose išpiltas dangus,-
jei išmoksi įžvelgti
žydrynės krisleliuose gelmę,
tai aplink tyvuliuos
nesibaigiantis spindesys.
Nesistenki pasiekti
kalno viršūnės-
tik bedugnėms kalnai aukšti.
Kilk iš sėklos gajos
kaip ąžuolas kyla,
atžalėlė tu mano, šviesi...
Ramios upės nudilina uolų skeveldras,
išsiplauna į krantą smėlio migla.
Būk upe, kuri turi krantus, turi vardą,
ir tavęs nenutrins užmarštis.
/A. Jasulaitis/
Laba, siredele, kaip Tu siand? Kaip Lukutis?
zinai, man del knygeles kilo mintis o jei Lukuciui knygeleje rasyt ne tiek prisiminimus, o gal pasakele kokia kurios herojai butu Kevinukas ir Lukutis? O tokia knygele daugiau su prisiminimais, faktais galetumete pasidaryti sau, seneliams?
zinai, man del knygeles kilo mintis o jei Lukuciui knygeleje rasyt ne tiek prisiminimus, o gal pasakele kokia kurios herojai butu Kevinukas ir Lukutis? O tokia knygele daugiau su prisiminimais, faktais galetumete pasidaryti sau, seneliams?
QUOTE(Žūžū @ 2009 03 10, 16:38)
Laba, siredele, kaip Tu siand? Kaip Lukutis?
Nu nieko laikomes Buvo Rasaliukas sveciuose,pakalbejom .O del knygutes jo manau rekia kazkokia pasakele sukurti grazia,nes kalbejau su psihologe ji irgi sake,kad reikia sukurti grazia pasakale ir jam pasakoti.Taip pat atsakyti i jo visus klausimus ir nebijoti jam sakyti tik reikia graziai,suprantamais sakiniai vaikuciams
Gal reiketu Lukuciui graziai paaiskinti, kad Kevinukas dabar turi kitus namucius, kuriuose jam taip pat yra gera, kaip buvo ir pas jus, kad ten jis turi broliuku ir sesuciu"Angeliuku", gal turetumet kartu su Lukuciu koki nors zaisliuka Kevinuko kazkam padovanoti.........
QUOTE(Domogintare @ 2009 03 10, 19:28)
Gal reiketu Lukuciui graziai paaiskinti, kad Kevinukas dabar turi kitus namucius, kuriuose jam taip pat yra gera, kaip buvo ir pas jus, kad ten jis turi broliuku ir sesuciu"Angeliuku", gal turetumet kartu su Lukuciu koki nors zaisliuka Kevinuko kazkam padovanoti.........
Nu jo kazka panasaus,ka nors tokio grazaus ir silto
Skaitau vis Gabrieliuk jūsų istoriją.. tik neturiu žodžių... Kaip TB laikosi? Sako vyrai stipresni, bet ir jie ne geležiniai (pažįstu TB brolį) .. Laikykitės.. ir saugokit savo sveikatą..