liudna...
Prisiminiau viena legenda apie Buda...
Atejo pas Buda moteris ir pasake:
- jei Tu - Dievas, prikelk mano mirusi sunu...
Buda jai atsake:
- Prikelsiu ji, jei atneshi man gruda is namu, kuriu niekada neaplanke mirtis.
Moteris ilgai klaidziojo po pasauli, po metu grizho...
Ja pamates, Buda paklause:
- Radai gruda, kurio prashiau?
Moteris atsiduso:
- Ne...as neradau namu, kuriu neaplanke mirtis... Bet ash atejau Tau padekoti - ash radau dvasios ramybe...
.................................................
Reikia gyventi toliau.
Laikykites!!! Garbrielyte stiprybes tau,buk cia kalbek ir kalbek,neuzsidaryk savyje,leisk laikui tave globot Is visos sirdies linkiu islikti kuo nuostabiausia mamyte Lukuciui ir mazajam angeleliui,bei busimiems Klysta tie kurie sako,kad _Gimiau po angelelio netekties ir buvau tik atmaina!!!!!!!!Pati esu ir buvau toje gyvenimo verpetoje ir tikrai zinau,kad teveliams gimusi tik gydziau zaizdas,mamyte kilo ir gyde gilia zaizda tik mano deka,mano sypsena,mano pirmais zingsneliais irt.t Sesyte nuolatos aplankome,jau 32metai taip gyvenam ir nera to,kad neaplankytumeme
Papildyta:
[font=Arial][size=7][color=purple
Sveikos, šitos temos neskaičiau, bet gabrieliuko istoriją skaičiau ir iš paskutinių jos postų man kilo tokia idėja fix. Nežinau, gal nieks nepritars, bet nieko neprarasiu pasisakius, manau . Kad Lukas nori prisiminti brolį ir neužsisklendžia, manau, yra tiktai gerai. Todėl siūlau padaryti jam dovanėlę - atminimų knygelę apie broliuką, kad galėtų kada nori atsiversti, parodyti draugams, o ne tik kažką išpešti klausimais. Juk jis tik nenori pamiršti. Taiva, būtų galima sudėti jų abiejų nuotraukytes, po kiekviena parašyti komentarą, datą ir pan. Kadangi gabrieliukas dabar labai nori išsikalbėti, gal papasakotų kokias istorijas, ką jie abu veikė, gal ką iškrėtė, o kas nors visa tai gražiai surašytų (galėčiau ir aš prisidėt), o kai išmoks skaityti, Lukutis galės skaityt tas istorijas, nes vaikai juk greitai tokias smulkmenas pamiršta. Manau, mamkos susimestų po kelis litukus ir išspausdintų gražią knygelę, kad Lukas, negavęs atsakymų, neužsisklęstų savyje. Sakykit, ką galvojat. Manau, tikrai čia yra mamų, kurios moka gražiai sudėlioti nuotraukėles ir pan.
P.S. o juk vaikui taip smagu būtų turėti knygelę, kuri būtų tik jo, na, ir broliuko . Nuotraukėlės neišsimėtytų, nesusigadintų.
P.S. o juk vaikui taip smagu būtų turėti knygelę, kuri būtų tik jo, na, ir broliuko . Nuotraukėlės neišsimėtytų, nesusigadintų.
Drebuciai,labai grazi ideja Bet as pati galesiu susimoketi tik,kad padetu man kas nors ,ir patartu kur ir kaip visa tai pasidaryti.Man tikrai labai graziai tai atrodo,labai nuosirdziai .
Bet kaip man gera is tiesu kai ateinu cia ir galiu paskaityti Jusu patarimus,Jusu mintis ir linkejimus buti stipriai.Aciu
Bet kaip man gera is tiesu kai ateinu cia ir galiu paskaityti Jusu patarimus,Jusu mintis ir linkejimus buti stipriai.Aciu
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 09, 19:48)
Drebuciai,labai grazi ideja Bet as pati galesiu susimoketi tik,kad padetu man kas nors ,ir patartu kur ir kaip visa tai pasidaryti.Man tikrai labai graziai tai atrodo,labai nuosirdziai .
Labai labai smagu, kad jums patiko. Pabandysiu pasiklausinėt ir surast mamyčių, kurios panašiais dalykais užsiima, gal sutiks padėt, o gal ir pačios čia užsuks, o tada parašysiu čia, gal ir kitos prisidės idėjom, gal tiksliau ką žino, nes man tik idėja tokia šovė į galvą kątik, reik paieškot info , stiprybės jums.
Tiesa, www.fotoknyga.ten.lt yra kažkas panašaus, bet nežinau, gal dar kokių variantų geresnių būna? Reik pasidomėt. Gal kas žinot?
QUOTE(drebučiai @ 2009 03 09, 18:59)
Labai labai smagu, kad jums patiko. Pabandysiu pasiklausinėt ir surast mamyčių, kurios panašiais dalykais užsiima, gal sutiks padėt, o gal ir pačios čia užsuks, o tada parašysiu čia, gal ir kitos prisidės idėjom, gal tiksliau ką žino, nes man tik idėja tokia šovė į galvą kątik, reik paieškot info , stiprybės jums.
labai idomiai sugalvojot
as radau kad va cia daro:
http://www.blurb.com...CFQulQwodX0VhbA
as galiu uzsakyti ir tt tik sugalvokim kaip ka daryti kartu ir gabrieliuk tau reiks nuotraukysiu paieskoti ir istoriju
QUOTE(astukas35 @ 2009 03 09, 20:10)
labai idomiai sugalvojot
as galiu uzsakyti ir tt tik sugalvokim kaip ka daryti kartu ir gabrieliuk tau reiks nuotraukysiu paieskoti ir istoriju
Aš dėl nuotraukyčių tai diletantė, manau, nes tikrai yra mamyčių šiam forume, kurios tuo verčiasi, gal mokėtų viską padaryti ypatingai gražiai, pabandysiu šiandien kelioms parašyti, gal norės prisidėt. Aš galėčiau nebent dėl pasakojimų ką nors, bet manau, kad gabrieliukas pati mielai viską gražiai aprašys ir viskas bus idealu. Aišku, galiu prisidėt pinigėliais, nebus vargo gabrieliukui, manau, kad man daug kas pritars .
as galiu padeti sumaketuoti, jei reikes pagalbos rasykit
Nuotraukyciu turiu laaaaabai daug,o istoriju labai daug nebus Bet juk galima bus siaip ka grazaus parasyti
QUOTE(MysticWoman @ 2009 03 09, 20:16)
as galiu padeti sumaketuoti, jei reikes pagalbos rasykit
Nuva, kaip greitai čia , aišku, jeigu norit ir galit, prisidėkit, nes aš pati tai gražiai nemokėčiau padaryt. Labai smagu .
O dėl istorijų tai manau, kad užtektų kad ir smulkmenėlių kokių, gabrieliuk juk pati žinot, ką būtų įdomu Lukučiui sužinoti ar šiaip perskaityti. Tikiuosi, tuo užsiimti jums bus gal ir skaudu, bet tuo pačiu malonu.
http://www.myphotobo...ndant&m=mpbuk_g va cia yra kur paciai galima sumaketuoti knygute ir nusiusti jiems kad atspausdintu
O gal kokia mamytė, kuri arčiau gabrieliuko, apsiimtų pinigėlius surinkt, manau, daug kas prisidėtų, nes tos knygelės brangokos, gal išeitų kelias knygeles padaryt Lukučiui, tėveliam, seneliam, gal netgi skirtingas, vis daugiau atsiminimų ir šilumos būtų, man tos knygelės tokios mielos ir šiltos atrodo.