Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 15:04)
Nebezinau ,man taip negera ,sirdis plys tuoj cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

cry.gif kaip skauda sirdi del jusu verysad.gif
Atsakyti
Laikykis Gabriele 4u.gif Nerandu žodžių, kuriais galėčiau nors kiek padėti ar palengvinti skausmą, tiesiog noriu palinkėti stiprybės Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 16:04)
Nebezinau ,man taip negera ,sirdis plys tuoj cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

GARIELIUK stiprybes jusu seimai.As vis uzeinu pasiskaitau cray.gif apsiverkiu ir jau nebeturiu zodziu....nepakelciau as tokio skausmo...palaidojau artima zmoguti beveik pries dvejus metus...bet iki siol negaliu istrinti jo tel numeri.Kalbek daugiau apie Kevinuka ir su vyru su Lukuciu...man tai padejo...Arba geriausiai uzsidaryk vonioj ir tyliai issiverk kalbedama pati su savimi.Gal tai ir kvaila bet padeda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 08 kovo 2009 - 21:46
jokie žodžiai nepaguos .. nepalengvins kančios.. laikykites.

su vyresnėlių būtinai pasikalbėkit Jam Jūsų dabar reikia labiau nei bei kada, vaikai išgyvena sunkiau jų baimės didesnes, nes jie nesupranta kas ir kaip .. vaikiška formą atsakykit į jo klausimus papildomai jei neklaus nieko sakyt ir nereikia. laikykites brangioji.

Būtinai kai jau galėsit eikit į skyreli "svetimo skausmo nebūna" ten renkasi ir bendrauja mamytės netekusios savo leliukų ten pasijausit manau lengviau , pajausit savotiška terapiją , manau net psichologai to negali suteikt. Ten Jus visada supras, užjaus ir bus kartu . Neužsiskleiskit savyje kalbėkit , kalbėkit , kalbėkit... visada atsiras kas Jus išklausys. Gaila virtualiai negalima žmogaus apkabint , kartais šios funkcijos labai norėtųsi.

Negaliu pasakyt kad suprantu Jūsų skausmą nes nesu to patyrus ir , nenorėčiau ir nei vienai mamai to nelinkėčiau , bet turiu sūnų todėl galiu suprast kaip baisu jei kas jam atsitinka nekalbant jau apie.... Tik bukit stiprus , padėkit savo vyresnėliui ... Laikykitės.. verkit , kaukit .. taip dabar reikia jei to nebus paskui bus labai blogai. Apsikabinę su vyru išsiverkit išsikalbėkit ir taip iki kito karto .. tai turėtu padėt. tik neslėpkit jausmu jokių būdu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 08 kovo 2009 - 23:54
Dieve Dieve Gagrieliuk cray.gif cray.gif cray.gif Kaip noreciau Tave dabar apkabinti ,stipriai stipriai apkabinti....
Atsakyti
Gabrieliuk laikykis, tu tikra saunuole wub.gif galvoju apie tave ir tavo angeleli console.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivita @ 2009 03 08, 15:25)
unsure.gif Gabriele,mes cia,mes su tavim,kiekviena diena verysad.gif Ka Lukutis veikia dabar?Ar nevaziuosit i baznycia siandien?

Taip vakar buvom baznycioj,nzn jei galeciau eiciau kiekviena diena,man ten gera verysad.gif
Vakar isvaziavom is namu visai dienai,kaip gera ,kad yra pas ka uzvaziuoti,pasikalbeti wub.gif
Kalbejom su kunigu
KETURNEDELIO MISIOS VYKS KOVO 14d ,16.30 val SESTADIENI
Aciu Jums ,kad esate kartu ,aciu uz Jusu zodzius paguodas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 09, 11:46)
Taip vakar buvom baznycioj,nzn jei galeciau eiciau kiekviena diena,man ten gera verysad.gif
Vakar isvaziavom is namu visai dienai,kaip gera ,kad yra pas ka uzvaziuoti,pasikalbeti wub.gif
Kalbejom su kunigu
KETURNEDELIO MISIOS VYKS KOVO 14d ,16.30 val SESTADIENI
Aciu Jums ,kad esate kartu ,aciu uz Jusu zodzius paguodas wub.gif

console.gif
Atsakyti
labas gabrieliuk verysad.gif
viespatie kaip gaila, kad taip nutiko jums ir jusu zirniukui.
pati esu pergyvenus netekti, zinau kaip labai skauda tau. suprantu, kad norisi kalbeti apie savo leliuka, tada atrodo, kad jis dar salia, kad tu galvoji apie ji, kad tau jo taip truksta. as pirmais menesiais irgi tik apie ji ir galvojau, jei ka ir dariau, tai prisiversdama, bet mano mintys buvo kitur.
as gyvenu londone, siaureje. skaiciau, kad noretum su kazkuo susitikti. gali parasyt man i az, galim susitart kada, pasisneketumem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 09 kovo 2009 - 11:58
GABRIELIUK, man paciai su transportu sunku. Bet, jei kartais pati noretum pas mane i svecius, tai visada prasom mirksiukas.gif As gyvenu salia Ilfordo. Ir Lukutis su vaikais mano pazaistu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif daug sveikatos,daug kantrybes,daug drasos gabrieliuk ...
Atsakyti
Gabrieliuk visad esi laukiama ir pas mus ar mes pas jus galim uzvaziuoti jei tik yra tau noro bendrauti. Nenoriu per daug lyst i akis, bet turi mano telefono numeri. Laikykis, tu saunuole ir tikiu , kad Kevinukas didziuojasi savo Mamyte heart.gif
Atsakyti