Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 12:34)
Sandrynja,Didele Jums Uzuojauta cray.gif  cray.gif  cray.gif As irgi taip darau,glostau,uostau rubelius.Isijungiu muzikyte ,zaisliuke kur jis labai mego,pakloju lovyte ir darau viska lyg jis yra su mumis cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Jo visi rubeliai,zaisliukai viskas ,viskas yra savo vietose,as nedrystu ju perdeti,pastumti i sona.As zinau,kad reikia ramintis,kad negalima verkti,kad reikia gyventi toliau,bet juk as dar negaliu,mano skausmas,liudesys,ilgesys yra stipresnis uz viska verysad.gif Ir as net nelaukiu to laiko kazkodel,nes zinau ,kad as visada liudesiu,kai pamatysiu tokio amziaus leliuka,gal kai gims kitas vaikutis,prisiminsiu ,kad Kevinukas buvo toks ir toks,nu zodziu taip jau yra,toks gyvenimas.
As norejau paklausti ar Jus sapnuojat savo Angeliuke verysad.gif ?
As butinai prisijungsiu prie Jusu,Angeliuku mamyciu

Gabrieliuk, nesapnuoju as savo mazutes...nors labai labai noreciau verysad.gif nors sapne ja pamatyt. O liudesim mes savo mazuteliu visada...
Zinai, ir as vis noriu kalbet apie savo mazute. Galeciau be perstojo tik apie ja kalbet, nors turejau ja tik keturis menesiukus...
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 13:51)
Vaidamile,dekoju labai
Mamukai Dekoju,kad Jus su mumis,as nezinau kaip butu jeigu reiketu sedeti namuose,nebutu sio forumo.Nes noriu kalbeti,noriu pasakoti,noriu klausyti patarimu ,negaliu tyleti verysad.gif

GABRIEKIUK ir netylek,snekek,pasakok,mes tam ir esame cia kad tave isklausytumem ir kiek galedamos paguostumem Jus.
Atsakyti
Gabrieliuk- smagu, kad nori kalbeti, o ne uzsisklesti savyje ir kenteti- jei tik Tau geriau, mes visos cia, tegul kartais ir kvailais patarimais, bet tikrai nuosirdziai del Taves 4u.gif heart.gif
Atsakyti
Nebezinau ,man taip negera ,sirdis plys tuoj cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 14:04)
Nebezinau ,man taip negera ,sirdis plys tuoj cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Laikykis kaip tik gali! buk stipri del savo angelelio ir savo seimos! console.gif
issikalbek, jei nori surasyk viska kaip jautiesi ir atsiusk(cia ar az) isklausysiu tave, gal bent kiek palengves cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 15:04)
Nebezinau ,man taip negera ,sirdis plys tuoj cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Ech, jei mes turėtume bent kiek magiškų galių, pasidalytume tuo dideliu skausmu su tavim... Laikykis, Gabrieliuk verysad.gif
Atsakyti
Kad kuo mes tau galetume Gabrieliuk padet,kad tau nors lengviau butu.Kas guli sirdelej tavo ir rasyk,pasakok gal lengviau bus,mes tave visos suprasim.
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 15:04)

unsure.gif Gabriele,mes cia,mes su tavim,kiekviena diena verysad.gif Ka Lukutis veikia dabar?Ar nevaziuosit i baznycia siandien?
Atsakyti
laikykis širdele console.gif turi pasistengti išliksi stipri verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 16:04)

kvailai nuskambes, bet kitose situacijose teke patirti sita jausma, kai net oro ima trukt, gumulas uzgniazia gerkle ir nera net asaru kad issiverkt, ir kai su tuo jausmu dar ateina neviltis ir bejegiskumas, tai as uzsidarau kur nors viena ir kaukiu kaip vilkas tik sulaikydama balsa savyje, jei reikia pasiimu pagalve ir ja dauzau tol kol issilieju...
man siandien kaip tik tokios nuotaikos, bet del kitu priezasciu.. tai prisileidau pilna vonia vandens ir uzsidarius vonioje, issirekiau (nebyliai) ta skausma kuris neleido net kvepuot...

Mamukai laikykis, skaitau ka rasai ir taip negera sirdi darosi... tikrai tikrai labai noreciau pasiimt dali to skausmo, kad tik jums butu lengviau...

Kvailai as cia, bet stacioke esu, tai nemoku nieko tinkamo tokiais atvejais pasakyt.. unsure.gif
Atsakyti
Gabrieliuk snekek su Lukuciu apie Angeliuka ir pas vaiku psichologa butinai reik nuvest, nes netekties pasekmes gali buti net lb skaudzios..Atsiprasau, jei gasdinu, bet as asmeniskai metus laiko buvau praradus kalba, poto seke bulimija ir pan.. Zinoma jsi dar maziukas, jis kitaip viska suvokia, bet jo skausmas toks pats kaip ir suaugusiojo, ir ta maza sirdele tikrai kencia..

Stiprybes Jums ir Lukuciui..
Atsakyti
laikykis Gabrieliuk, turi buti stipri, Lukuciui reikia stiprios mamos wub.gif
Atsakyti