Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Suprantama kad dabar tau ir tavo seimai labai sunku....bet tas skausmas praeis, laikas gydo zaizdas, o mazasis angeliukas visada tures vietele jusu sirdyse verysad.gif Net neissivaizduoju kaip tai skauda verysad.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, ieškojau vis temukės, kur galėčiau sužinoti kaip Jūs laikotės... verysad.gif
Pergyvenu dėl Jūsų... Stiprybės Jums... verysad.gif
Paskaičiau Tavo pamąstymus dėl Lukučio... Manau Limcamamca yra teisi - Lukučiui reikia su jumis pasikalbėti apie broliuką, jam labai sunku.. Neignoruokit jo žodžių, kalbėkitės kartu, verkit irgi visi kartu... Taip bus lengviau... cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justagnė: 08 kovo 2009 - 01:05
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 23:20)
Zinau as sita,suprantu,bet negaliu as pamirsti juk jis Mano vaikelis,Mano kraujas ,Mano mazylis verysad.gif Ir man daigtukai jo nemaiso,as siandie isedau i masina ir apsiverkiau kruvinom asarom,nes paziurejus i gala,nebera kedutes ,nebera Kevinuko,kad buvome keturiese,laimingi,o likome tryse ir su skausmu sirdyse verysad.gif

Gabrieliuk, tu jo ir nepamirsi, niekada niekada nepamirsi schmoll.gif schmoll.gif Ir nesvarbu ar jo daigtukus paliksi kur yra ar pasidesi kazkur, jis visada bus jusu sirdelese ir jusu mintyse console.gif

Jus ir vel busit laimingi ir vel busit daugiau negu tryse, bet tam reikia laiko, reikia kad fizinis skausmas atlegtu pries tai verysad.gif verysad.gif ir nesijausk kalta kad apsiverki schmoll.gif schmoll.gif tik nepalik Lukucio, kaip Limcamca sake, nezinioje kodel jo mamyte taip elgiasi verysad.gif
Atsakyti
Jo mamukai,jau rytoj gal suzinosiu viena psihologe,butu smagu jeigu ji apsiims ir priims mus.Jeigu ne reikia gal i lt skrist verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 01:20)
Zinau as sita,suprantu,bet negaliu as pamirsti juk jis Mano vaikelis,Mano kraujas ,Mano mazylis verysad.gif Ir man daigtukai jo nemaiso,as siandie isedau i masina ir apsiverkiau kruvinom asarom,nes paziurejus i gala,nebera kedutes ,nebera Kevinuko,kad buvome keturiese,laimingi,o likome tryse ir su skausmu sirdyse verysad.gif

is vienos puses puikiai tave suprantu, tai begalinis skausmas, nenusakomas zodziais, kitavertus neisivaziduoju to, net ir bijau pagalvoti apie tai, kadangi pati turiu mazyte mergyte, bet mes tam cia ir esam kad tau padetumem viska isgyventi, tave isklausysim ir remsim visom keturiom, tik tu pati lygiai taip pat turi kabinti save i gyvenima, iskelti nosi aukstyn ir zengti toliau atvertus nauja gyvenimo puslapi, Kevinukas visa gyvenima sliks Jusu sirdyse, taciau ir tu pati ir tavo seima turit nepamirsti jog jam ir skauda kai jsu visada apie ji galvojat, jam neramu, kad jsu pergyvenat, turit kazkaip viska susidelioti savo sirdelese ir gyvenime, kas liecia Lukuti pritariu Justagnei, cia turbut didziausias skausmas yra broliukui, kadangi jam dar nelabai suvokiama kame kas, jus turit visapusiskai atsiduoti jam, bet kada ir bet kur ji iskalusyti, kad ir kai eina kalba apie Kevinuka, jus turit jam isaiskinti ir parodyti kad jus ramus, kad jusu Kevinukas dabar danguje, pvz tegu jis issirenka kokia zvaigzdele, ir pasakykit jog tai Kevinukas, ir jis visada ziuri i jus, i Lukuti, galit sakyti jog matot kaip jis sypsosi, ir dziaugiasi kad jus ramus, kad jus ji taip mylit, svarbu kad broliukas jo negedetu o galbut pagalvotu ir dziaugtusi jog jis yra kazkur visia arti, ir visada bus salia, visada visur ji lydes ir jam pades, as nezinau, galbut jau juodai nusisneku, taciau pasamprotavau kaip butu....svarbu jo neignoruoti, kitaip jis gali dar labiau savyje uzsisklesti, ir kenteti vienas pats sau, o tai jau nebegerai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste: 08 kovo 2009 - 00:51
Aš taip pat manau,kad reikia su Lukučiu pakalbėti-juk jis dabar vienintelis beliko... verysad.gif verysad.gif O linkiu,kad kiekviename Lukučio apsikabinime,prisiglaudime atrastumėte Kevinuko šilumą ir prisiglaudimą,kad bent kažkiek palengvėtų prisiglaudžiant širdelei prie širdies wub.gif Tas mažas angelėlis dabar gyvena kiekviename iš Jūsų,Jis nuolat šalia ir neleis Jums palūžti console.gif Labai JUS užjaučiu cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, ir as esu angelo mama. Netekau savo mazyles daugiau kaip pries metus...Skaitau tavo temute ir dar karta su tavimi isgyvenu savo netekti. Labai suprantu ir uzjauciu tave...Jums viska dar taip sviezia...Viskas dar labai astru, skaudu...Is tikruju laikas daro savo. Skausmas su laiku darosi vis kitoks. Nesakau, kad neskaudes, neskau, kad pamirsi...As ir praejus daigiau nei metams po mazutes netekties jauciu jos alsavima, uzuodziu jos kvapa, jauciu jos mazuti kuneli ant savo krutines...Bet skauda jau kitaip, ne taip kaip iskart po netekties...
Man labai labai padejo bendravimas su angeliuku mamytemis. Visos jos isgyvene ta skausma, visos labai gerai supranta mano nuotaikas kai man liudna, ar linksma. Kartu juokemes, kartu verkem, kartu gydemes zaizdas, kurias paliko musu mylimi mazyliu netektys verysad.gif Jei turesi noro ir tu apsilankyk pas angeliuku mamytes.
O dabar trumpai apie jusu diskusijas... Vel gi kalbesiu is savosios patirties. Rubeliai...Labai ilgai juos laikiau spintoje, kasdien po kelis kartus juos liesdama... Tikrai atejo toks laikas, kai galejau juos paimt, graziai supakuot ir padovanot tiems,kuriems ju labiausiai reikejo.Pasilikau tik keleta. Ir visai nesigailiu sio savo sprendimo.
Na, o del Lukucio...manau tikrai reik su juo apie tai kalbetis. Zinau, kaip tai sunku, bet reikia.Cia mano nuomone.
Dar karta stiprybes jusu seimai.
Atsakyti
Gabrieliuk, as irgi manau, kad turetumet kalbeti su Lukuciu apie broli- Angeleli wub.gif
Saunuole Tu, didziuojuosi Tavimi wub.gif
Atsakyti
Sandrynja,Didele Jums Uzuojauta cray.gif cray.gif cray.gif As irgi taip darau,glostau,uostau rubelius.Isijungiu muzikyte ,zaisliuke kur jis labai mego,pakloju lovyte ir darau viska lyg jis yra su mumis cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif Jo visi rubeliai,zaisliukai viskas ,viskas yra savo vietose,as nedrystu ju perdeti,pastumti i sona.As zinau,kad reikia ramintis,kad negalima verkti,kad reikia gyventi toliau,bet juk as dar negaliu,mano skausmas,liudesys,ilgesys yra stipresnis uz viska verysad.gif Ir as net nelaukiu to laiko kazkodel,nes zinau ,kad as visada liudesiu,kai pamatysiu tokio amziaus leliuka,gal kai gims kitas vaikutis,prisiminsiu ,kad Kevinukas buvo toks ir toks,nu zodziu taip jau yra,toks gyvenimas.
As norejau paklausti ar Jus sapnuojat savo Angeliuke verysad.gif ?
As butinai prisijungsiu prie Jusu,Angeliuku mamyciu
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 01:02)

Dabar reikia dar pasidometi ar yra lietuviu psihologiu Lukuciui verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Jeigu ne reikes i lt skristi,negaliu rizikuoti ,bijau,kad jam visgi labai negerai verysad.gif
Dekui Mamytes,kad Mus vis lankote,labai dekoju uz Jusu patarimus,labai juos vertinu.Aciu

Butinai Lukuciui reikia ir psichologes, kuri viska jam sudeliotu i vietas, ir pokalbiu su jumis!!! namuose negali buti tabu kalba apie Kevinuka, juk jis jusu grazios seimos dalis ir visada bus su jusmis, nesvarbu kiek laiko bepraeitu...

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 02:20)

Jus visada busite keturiese, visada turesite savo seimos angeliuka Kevinuka, kuris jus saugos, lydes visur ir visada smile.gif
Atsakyti
Gabrieliuk saulele musu ,tu musu stiprybes pavizdys, tu labai stipri moteris heart.gif
Nepamirks tai ,kad esi moteris, o kadangi siandien tokia diena noriu tave pasveikint su moters diena.Su kovo 8 user posted image user posted image

Atsiprasau jai padariau ka netinkamai
Atsakyti
Vaidamile,dekoju labai
Mamukai Dekoju,kad Jus su mumis,as nezinau kaip butu jeigu reiketu sedeti namuose,nebutu sio forumo.Nes noriu kalbeti,noriu pasakoti,noriu klausyti patarimu ,negaliu tyleti verysad.gif
Atsakyti