Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholizmas-liga?

QUOTE(alregos @ 2010 08 28, 21:11)
Po sesiu metu blaivaus gyvenimo is netyciu perkandau saldaini su likeriu . Pajutau toki nuostabu likerio skoni burnoje ir nepastebejau ,kaip priejau prie sekcijos ir issiemiau degtines buteli.Tik tuomet atsitokejau-ka as darau.

Aš pastebiu ant savo vyro, kaip jis negeria negeria.... peikia pijokus... BET jei netyčia kažkas "iš draugiškumo" įsiūlo nors truputį alaus- VSIO- nebematysiu vyro kelias dienas...
Tai yra baisu.
Atsakyti
Taip,tai psichologinis momentas-programa... doh.gif Išgėrė truputį,ir pirmyn.Atsisakyti "pirmos",reiškia turėti savo nuomonę,o nebūti plastilinu "draugelių"rankose blush2.gif Deja,dar nevisi tą galime... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitule @ 2009 03 03, 20:22)
aš puikiai suprantu ką parašiau , gert alkoholį ar nea žmogus renkasi pats , o liga pati pasirenka auką ir kaip sakiau jau nesvarbu ar gripas ar vėžys , o nuo ko atsiranda alkoholizmas ??? turbūt reikia ieškot kažkokių priežąsčių kodėl žmogus tiek geria kad tampa alkoholiku

Reikia skirti girtuokliavimą ir alkoholizmą. Girtuokliaujant galima išgerti labai dažnai ir daug, bet netapti alkoholiku. Ir galima juo tapti per kelis mėnesius (turiu pavyzdžių savo aplinkoje). Girtuoklis gali puikiai kontroliuoti savo gėrimą, alkoholikas - ne. Nežinančius tai klaidina.

QUOTE(Zitule @ 2009 03 03, 22:45)
*va čia sutinku silpnybių turim visi bet kiekvienas stengiamės kaip nors jų atsikratyt , o kaip sakoma visos ligos yra nuo nervų tik vienas atsiprašau sifilis nuo malonumo , tai manau kad alkoholis taip pat vartojamas dideliais kiekiais nuo nervų , tai pirmiausia reikia gydyti nervus , pradinę ligos priežastį tada išnyks visos priklausomybės 

Papildyta:
**Jūs esate teisi turiu ir aš silpnybių bet puikiai žinau kad jos yra nuo nervų kada susinervuoju tada man jų reikia o jei nesinervuoju ramiai apeinu jas , o kas liečia aplinką tai galiu pasakyt draugės vyras gere po du mėnesius kaip pradeda ir nieks jam neveikia nei aplinka nei gerumas niekas kol pats nenustoja ir vėl du tris mėnesius ramu , tai vadinasi gali žmogus ir negert jei nori tai kokia čia liga

* Viskas daug sudėtingiau.
**Toks alkoholizmas yra ciklinis.
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2009 03 02, 12:21)
Žinoma alkoholozmas-liga,čia ir kalbos negali būti. schmoll.gif

drinks_cheers.gif Ir dėja nuo to, kenčia ne tik pats geriantis žmogus o ypač jį supantys artimi žmonės... doh.gif verysad.gif Tai yra baisu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 28 balandžio 2011 - 16:31
Blogai visiems,bet turi padėti artimieji,jei žmogus tikrai nori mesti gerti-visai schmoll.gif Čia jau jokių išlygų,kad tik"per šventes". drinks_cheers.gif TOKIU ATVEJU TEGU GERIA TOLIAU thumbup.gif
Žinau,ką rašau,nes visa tai mano praeityje... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 04 28, 20:49)
Blogai visiems,bet turi padėti artimieji,jei žmogus tikrai nori mesti gerti-visai  schmoll.gif Čia jau jokių išlygų,kad tik"per šventes". drinks_cheers.gif TOKIU ATVEJU TEGU GERIA TOLIAU thumbup.gif
Žinau,ką rašau,nes visa tai mano praeityje... ax.gif  bigsmile.gif

Taip pritariu jus teisus.Jokiu islygu.Viena taurele, rods taip nekaltai pakelta per sventes, ismusa is veziu, po to vel sunku atsitiest...Tokia beda tureje artimi man zmones.
Atsakyti
QUOTE(Zitule @ 2009 03 02, 16:17)
va kad priklausomybe tai sutinku bet kad liga tai nea  schmoll.gif  nes ligu mes nesirenkame jos mus uzklumpa ir viskas o alkoholi norim geriam norim nea cia jau kaip pats zmogus nusprendzia ir kiek jam jo reikia taip tai kokia cia liga ???

"norim geriam,norim nea" g.gif manau jei taip butu,tai tokios LIGOS kaip alkoholizmas apskritai nebutu... smile.gif
Atsakyti
Kad negerti,reikia labai daug pastangų schmoll.gif ....ir daug darbo su savo vidumi. doh.gif Jokių vaistų nėra,deja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 05 09, 10:42)
Kad negerti,reikia labai daug pastangų schmoll.gif ....ir daug darbo su savo vidumi. doh.gif Jokių vaistų nėra,deja mirksiukas.gif

siaip yra tik du man zinomi keliai-arba geri sekmingai toliau,ir viena diena baigi savo dieneles kur nors patvoryje(dovanokit uz populistini palyginima,bet su proza siandien nelabai man smile.gif ),arba gyveni pilnaverti gyvenima...
Kai iki to daeit-cia jau kita,ir gana platesne tema.
Atsakyti
Iki to daeinama iš BAIMĖS:būti nepripažintam,nepastebėtam,gyvenimo ir savo fobijų baimės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 05 10, 13:43)
Iki to daeinama iš BAIMĖS:būti nepripažintam,nepastebėtam,gyvenimo ir savo fobijų baimės  verysad.gif

Zvelgiant i tai "nuo zemes",tai yra ir greitesnis kelias smile.gif
Atsakyti
Kelias greitas...vedantis į finišą. thumbup.gif Tik kažkodėl ne visi nori taip greitai finišuoti ax.gif
Kai nepanorau,susidomėjau tuo,ką čia veikiu g.gif Nusprendžiau eiti į tolimą tikslą be pirmalaikio finišo tongue.gif
Atsakyti