QUOTE(Sviga @ 2006 10 27, 20:21)
Mano dičkis irgi tokio amžiaus,kankinamės praktiškai nuo gimimo.Būvo pagerėjimų ir vėl tas pats.Išbandę viską ką esat čia minėję,tik laisvinančių vaistų privengiu(nors kartą išgėręs laisvinančių vaistų nedarė dvi savaites
).Dabar tiesiog laukiu kada ta diena ateis,kai viskas bus ok :bigsmile:Dabar etapas toks,kad daqžnai teplioja triusikėlius.Dėl to nevedu į darželį,nes kartais per dieną 5-8kartus reik valyt šiknutę,tai abejoju ar rasiu auklėtoją kuri sutiktų jį taip prižiūrėt.
mano maziui irgi panasiai, sitos bedos prasidejo praktiskai nuogimimo, visos mamos sako, kad kiek kartu vallgo (kudikis) tiek kartu vos ne ir turi pasi***
tai galvoju kas cia mano tam vaikui nutiko, ir ilgai galvojau kad tik mano vaikui tokios bedos, dabar jam tuo bus 4 m , ir vis dar ta beda turim, mama sako kad tas vaikas keistas, kiti sako kad cia jam oziai, o as galvoju kaip ir daugelis cia pasisakiusiu mamyciu - maziukai musu tiesiog bijo ir nesupranta kad tai visai malonus procesas
mes irgi geria duphilak, duodu po obuoli sugrauzti, reik kosiu valgyt ir sriubu...bent mums kai pradejom darzelis eiti tai labiau viskas susitvarke, nes ten ji ir misrainiu privercia bent jau truputi pavalgyt ir gal bijo aukletoju, tai kai jau pasodina visus ant puodu tai ir kauti daro kolektyviskai
:D:D
tikiuosi kad susitvarkys viskas galutinai laikui begant
ir teisingai sakot, kad reikia labai sekti, nes kuo daugiau dienu nekakoja, tuo nuotaika prastesne
sekmes