QUOTE(Odetux @ 2006 10 01, 23:16)
jergau, kaip viskas iki ziaurumo pazystama.... Cia jau tikrai tas uzburtas ratas is kurio gana sunku iseit... Ta baime vaikui dar ilgai liks.. Svarbiausiai nepadaryt klaidos- nesusinervinti paciai . .. Nes tas baisus vaiko uzsispyrimas nedaryti ir uzsikentejimas, kuris tik dar labiau pablogina visus reikalus, tiesiog veda i nevilti! Vienzo, vaikas geria liuosuojancius, o mama - uspakajoncus
Jei nuo uzsikentejimo viduriai dar nera ziauriai sukieteje, tai uztenka siaip pavalgyti ko nors truputi minkstinancio vidurius (kazkam padeda kivi, o mums juoda rupi rugine duona ala "mociutes", visokie gefilus jogurtai, vitC). Nereikia laukt, kol vaikas visai uzsikentes, kakus virs plyta ir reiks duot liuosuojanciu.
Net neisivaizduoju, kada mano vyriukas be baimes ses ant puodo, nes sis procesas pas mus vyksta taip: as butinai turiu but salia jo ir laikyt uz rankos, o kartais net apsikabine kartu stenam..
Jei nuo uzsikentejimo viduriai dar nera ziauriai sukieteje, tai uztenka siaip pavalgyti ko nors truputi minkstinancio vidurius (kazkam padeda kivi, o mums juoda rupi rugine duona ala "mociutes", visokie gefilus jogurtai, vitC). Nereikia laukt, kol vaikas visai uzsikentes, kakus virs plyta ir reiks duot liuosuojanciu.
Net neisivaizduoju, kada mano vyriukas be baimes ses ant puodo, nes sis procesas pas mus vyksta taip: as butinai turiu but salia jo ir laikyt uz rankos, o kartais net apsikabine kartu stenam..
taip jau mano nervai nebelaiko ,vakar klinikose buvom pastate klyzma tai vaikas kaip isnaujo gimes ,o siandian vel rekia nenoriu Sededavom ir mes kartu ,paskui pradejo varyt mane tipo jis pats savarankiskai ,bet kelios dienos nepadaro ir tada dainuojam daineles .Vakar prisipirkom kivi slyvu visokiu velniu nezinau kaip toliau bus