Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinimosi problemos

Mano 3 su puse metuku berniukas,jau daznai pradejo tustintis su kraujuku,tai jau tesiasi puse metu,buvo koki menesiuka viskas gerai ir vel atsinaujino,kreipemes pas gydytojus,tai tik laisvinamuju israso,o viduriukai tikrai nera kieti,mes gyvename ne lietuvoj,skambinaus ir i lt.,bet sako,kad dar per mazas,kad galetu kokius nors tyrimus atlikti,gal kas esate susidurusios su tokia problema ,ka reikia daryti,pas kokispec.kreiptis?
p.s. dar manau,kad cia gali buti ir mytyba ,ir maistas kaltas,nes valgo tik karta per diena.
Atsakyti
Mano berniukai kūdikiai turėjo problemų su nepakakojimu, o pagrandukė atvirkščiai - vis periodais tuštinasi pernelyg dažnai. Dabar va visą rugpjūtį per dieną 3-4 pampiai, kai šiaip vienas būdavo norma. Pasidarėm pasėlį, niekas blogo neišaugo. Aš kažkiek įtariu mišinuką, kai tik jo dažniau atsigeria, taip pampių padaugėja, bet jį geria nuo 8 mėn, keista kad vieną dieną jis tapo nebetinkamas.
Jei dar nesibaigs, darysim kažkokį išsamesnį tyrimą, skaičiuos visas bakterijas, jis kainuoja 80 Lt.
Ir taip mergytė coliukė, kūdutė...

O žali vaisiai tikrai skatina tuštinimąsi.
Atsakyti
QUOTE(makaja @ 2013 09 12, 09:05)
Mano berniukai kūdikiai turėjo problemų su nepakakojimu, o pagrandukė atvirkščiai - vis periodais tuštinasi pernelyg dažnai. Dabar va visą rugpjūtį per dieną  3-4 pampiai, kai šiaip vienas būdavo norma. Pasidarėm pasėlį, niekas blogo neišaugo. Aš kažkiek įtariu mišinuką, kai tik jo dažniau atsigeria, taip pampių padaugėja, bet jį geria nuo 8 mėn, keista kad vieną dieną jis tapo nebetinkamas.
Jei dar nesibaigs, darysim kažkokį išsamesnį tyrimą, skaičiuos visas bakterijas, jis kainuoja 80 Lt.
Ir taip mergytė coliukė, kūdutė...

O žali vaisiai tikrai skatina tuštinimąsi.

mano maziukei nuo 3 men prasidejo tustinimosi problemos - uzkieteje viduriai.pasidarem tyrima - isaugo auksinis stafilokokas. po keliu men - kita bakterija. gydemes antibiotikais, bakterijomis, kokiu tik yra LT. po siai dienai vartojam forlax ir ne vaiku doze 5 mg. o suaugusiu - 10 mg. mms itare zarnyno prailgejima - bet as nesutikau tirti - man atrodo kad leliukui negalima narkozes duot be reikalo, nes sake, kad istyrus niekas napasikeis - vaistai tie patys. dabar beveik 7 metu dukriukas geria forlaksa 10 mg 2 k i savaite ir to uztanka.

Atsakyti
sveikos mamos,turim ir mes problemu su tustinimusi,sunui eina 6m ir nepilnai pries metus pradejo tustintis i kelnes,anksciau maniau kad isaugs,bet dabar jau nebetikiu,nes sunus apsikakoja ir vaiksto,net nejaucia to kad pasitustina verysad.gif rasysimes pas daktarus ir bandysim spresti problema,paciai yra labai neramu ar pavyks tai ispresti.
Atsakyti
Maniškis kiečiau kakutį daro, todėl spėju, kad jam sunkiau pasidaro, tai kakučio niekad ant puoduko nedaro, visada tik į trusikiukus arba į pampersą...
Atsakyti
Mums 6 men. ir pradejome koseles valgyti, stai ir susidureme su sia bedele. Stenam stenam ir nieko neiseina. Po klizmutes biski geriau pasidare. Zinau kad jas reiktu naudoti tik krastutiniu atveju ir nedaznai, bet kaip mano maziukas nesavu balsu klykia kitos iseities neturejau. Bandom gerti vandenuka, kosyte skystesne su cukinija. Kolkas rezultatas prastas. Pasiskaiciau bandysiu su slyvom kazka duot. Tikiuosi susitvarkysim greitai. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas mus irgi ši bėda.. dukrai jau 4,5 metų.. sulaiko kaką paromis, iki savaitės.. vaikšto su patepliotom kelnaitėm.. per dieną ir 4 gali sutepti taip, o pasodinta vis tiek nieko nepadaro.. doh.gif tas nutinka ir darže:/ viduriai neatrodo užkietėję, nesako, kad skauda, kai tuštinasi..
prasidėjo viskas kažkur prieš metus, kelionėje, sugalvojo, kad nenori sėstis ant klozeto, nes ten taškosi.. puoduko neturėjom.. per 9 dienas, bendrom pajėgom pavyko 2kart nueiti į tualetą..
situacija tai pagerėja, tai pablogėja.. vis laukiau, kol išaugs, bet žiūriu, ne mes vieni tokią bėdą turim.. matyt, reikia spręsti gydytojų pagalba..
Atsakyti