5 padariau
QUOTE(Liutasi @ 2009 03 16, 14:01)
, (tik tiek, kad po pusę kiekio - taip gyd. liepė). Žinau, kad blogai tos klizmos, bet ką daryt???? Kaip žinot, ar čia labai blogai, ar čia tikrai jai visas MP absorbuojas ir nieko nelieka??? Tiesa, užkietėjimo nėra, o ir kiekis po tų 5 d. irgi visai nedidelis... Valgau aš ir košės, ir jogurtų daug, net pradėjau galvot, kad gal čia nuo tų jogurtų taip ir yra... Tiesa, turiu pridurt, kad man su visais vaikais daugmaž ta problema buvo, tik su dukrele dabar daugiausiai ir ilgiausiai pasireiškė - taigi tai susiję su paveldėjimu..
na bandysiu pasinaudot šiuo patarimu:
Čia normalu, jei vaikiukas maitinamas tik motinos pienu, bet tai tuo pačiu reiškia, kad mama suvartoja per mažai skysčių. Man taip buvo nesituštino iki septynių parų pradėjau daug gerti vandens ir susitvarkė. Gąsdintis tikrai nereikia.
na bandysiu pasinaudot šiuo patarimu:
Čia normalu, jei vaikiukas maitinamas tik motinos pienu, bet tai tuo pačiu reiškia, kad mama suvartoja per mažai skysčių. Man taip buvo nesituštino iki septynių parų pradėjau daug gerti vandens ir susitvarkė. Gąsdintis tikrai nereikia.
nuo dabar gersiu po mažiausiai 2,5 l vandens, ir jei padės, būtinai parašysiu.