[quote=makausike,2009 04 02, 14:03]
Siaip ziema vasara ciuzinai ne del kietumo o del šiltumo..... O jus pasidomekite Gemegoje Apie ciuzinys AMADE ELKOTERM SUPER... taip atrodo vadinasi , liuksiškas ciuzinys patys ant jo miegame ir visiems rekomenduoju, jisai taip pat yra ziemos vasaros sezonams skirtas ...
Papildyta:
O patys geriausiai isreikstos zonos ciuziniai kainuoja apie 4000 lt
[/quote]Mano vyriskis ciuziniu gamintojas , paskaites sia zinute sake , kad cia apsurdas yra daug pigesniu ir kokybe atitinka visus geriausius reikalavimus
[/quote]
Spyruokliniuose ciuziniuose zonu stipriai isreiktu nepadaro. Siek tiek plonesnes spyruokles gali eiti , gali siek tiek storesnes eiti taciau gulint praktiskai vos vos jaucias. Spyruokliniai ciuziniai yra geri stipriai prakaituojantiems zmonems. o savo prisitaikymu PLONIEMS zmonems netinka. Mes ir anksciau turejom pocket spyruokliu tai jei lyginsim su dabartiniu ciuziniu. Velgi prasideda ta pati su kuo lyginsim diskusija jei zmogutis perejo nuo sofos i vidutini ciuzini jis sakys geras o jei po to palygins be spyruokliu anatomini ciuzini sakys sis dar geresnis. As visada renkuosi pagal savo finansus tai ka galiu sau leist geriausio man lovos remas gali buti pigesnis o ciuzinys privalo buti patogus gerai prisitaikantis,
tas pats ir su technika masinoj ir kt..
Papildyta:
irodyk savo privaluma vasaros ziemos skirtingu pusiu . Na niekaip nesuprantu kam tai kai ciuzini reikia daznai vartyti.
QUOTE(electrica @ 2009 04 03, 17:35)
i domu, o del to idubimu ar keistu ciuzini? na vis del to jam tik pora menesiu, tai kas bus po metu?
Na nežinau, kaip su Padvaisko garantija, bet kiek žinau Lonas garantinio metu dėl čiužinio įdubimo keičia čiužinio branduolį. Pradžiai prašo atsiųsti nuotraukų arba važiuoja į vietą apžiūrėti. Užvalkalo gali ir nekeisti. Taip, kad pabandyti tikrai verta
QUOTE(Chera @ 2009 04 02, 11:56)
kokia neteisybe o tai kodel tada ciuziniu kainos skiriasi
kiek zinau groteles yra kitos firmos. o tos firmos ciuziniu kainu skirtumai vienguliai tik ant kokiu 50lt kiek atsimenu
o kokios firmos?
QUOTE(electrica @ 2009 04 03, 17:35)
o ka as sakysiu garantiniam? kad man per minkstas, nepatogus? kad uztiesalas issitampe ir truputi idubo? kiek as suprantu ta ju garantija.... uztiesalui nera jos visai, mane ispejo, o del latekso, sakys, kad cia taip reik....
reiktu pameginti nors esu tikra 100 proc, kad is manes ten tik pasisaipytu.
reiktu pameginti nors esu tikra 100 proc, kad is manes ten tik pasisaipytu.
Kad ir tai. Pradžioj pasiskaityk garantiją ir čiužinio aprašymą, tada sulauk kada tau "geros nuotaikos" dienos būna ir eik. Rėkautis nebūtina, bet pasakyti, kad daiktas neatitinka tavo lūkesčių gali. Tu mokėjai pinigus, tur teisę gaut kokybišką daiktą.
Jei reikės, turiu dar kažkur telefonus vartotojų teisių- aiškinausi kažkada dėl spintos, kurios niekaip negalėjom atsiimti
QUOTE(Chera @ 2009 04 02, 19:55)
Zoran pries kelias temas buvo rases kad Padvaisko ciuziniai labai prasti ir neziureti i ta puse matyt pasiteisina jo zodziai
Mes irgi pirkom Padvaisko ciuzini ir labai nusivylem... Gaila, kad nieko nepaskaiciau pries perkant apir siuos ciuzinius
O idomu kiek garantija galioja jiems ir ka reikia tureti, kad ta garantija galiotu?
QUOTE(renateled @ 2009 04 14, 12:39)
Mes irgi pirkom Padvaisko ciuzini ir labai nusivylem... Gaila, kad nieko nepaskaiciau pries perkant apir siuos ciuzinius
O idomu kiek garantija galioja jiems ir ka reikia tureti, kad ta garantija galiotu?
O kas nutiko su jusu isigytu ciuziniu is Padvaisko?
QUOTE(*aistutia* @ 2009 04 15, 12:35)
Mes jau pusmeti miegame ant DORMEO ortopedik ciuzinio.. Esam juo laaabai patenkinti.. Kaina puikiai atitinka kokybe.. Patogus, gan kietas, tinka zmonems, turintiems problemu su nugara..
Rekomenduoju..
Rekomenduoju..
Patogus - kietas : tai du priestaraujantys teiginiai, kas turi su kuo palyginti gera ciuzini.
Kietas - turintiems problemu su nugara : cia turima mintyje reabilitacini laikotarpi, kai galima miegoti tik ant nugaros?
Nusipirkit Lono Miege-2 ciuzini, uz dvigubai mazesne kaina, lygiai tas pats ir niekas tiek pastangu reklamai neskiria.