Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

QUOTE(linele** @ 2009 03 29, 23:29)
O kuriam sandelyje jie randasi?
Mane domina ciuzinukai leliukams, gal matet, ar yra? 4u.gif

lyg maciau kad toja pacioje puseje kur yra traukinukas - tik reikia eiti ne link maximos puses, o i priesinga smile.gif ir i pati gala baziu mirksiukas.gif iskaba tikrai pamatysi po kaire
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 27, 17:01)
bet ju kaina  doh.gif  180x200 apie 5500 Lt  doh.gif

Mes pataikėm į akcijos laikotarpį 180X200 - 4070,80 Lt ax.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as jau kaip menuo miegu ant naujo ciuzinio mokejau 160x200 mokejau 2600lt ir man irgi nuolaida pritaike 150lt as plonute sveriu tik 47kg tai rinkausi minksciausia koki radau svarsciau irgi apie aruba bet pardaveja paaiskino kad jie is tos pacios kolekcijos kainu skirtuimas ant 200lt o bonaire dar daugiau ispjaustytas. patogus dziaugiuosi wub.gif gera taip kad ryte nesinori keltis
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2009 03 30, 20:37)
pasigirsiu ir as jau kaip menuo miegu ant naujo ciuzinio mokejau 160x200 mokejau 2600lt  ir man irgi nuolaida pritaike 150lt as plonute sveriu tik 47kg tai rinkausi minksciausia koki radau svarsciau irgi apie aruba bet pardaveja paaiskino kad jie is tos pacios kolekcijos  kainu skirtuimas ant 200lt o bonaire dar daugiau ispjaustytas. patogus dziaugiuosi  wub.gif gera taip kad ryte nesinori keltis

tai ant "banaire" miegat? kokie ismatavimai? kiek mokejot ir kokias groteles pirkot? ax.gif as irgi "sokineju" tarp arubos ir "bonairo" g.gif
Atsakyti
suklydau pavadinima rasydama na taip bonairo 160x200 dvigulio. Kainavo jau su nuolaida 2600 lt. O groteles lignum star kainavo 1vnt 430lt. Kiek suprantau skiriasi ispjaustymas aruba skersai, o bonaire skersai ir isilgai . Reikejo keliu dienu kol pripratau. O atveze i namus nemokamai. Veze ilgai pusantro menesio
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2009 03 30, 22:40)
suklydau pavadinima rasydama na taip bonairo 160x200 dvigulio. Kainavo jau su nuolaida 2600 lt. O groteles lignum star kainavo 1vnt 430lt. Kiek suprantau skiriasi ispjaustymas aruba skersai, o bonaire skersai ir isilgai . Reikejo keliu dienu kol pripratau. O atveze i namus nemokamai. Veze ilgai pusantro menesio

maciau groteles tik 90x200 , o yra 80x200 ar reikia atskirai uzsakyti?
Atsakyti
Sveiki,
tikrai nemazai informacijos apteikta apie ciuzinius. As taip pat ieskau ciuzinio ir tikrai esu pasimetusi. Is pradziu galvojau apie DORMEO MEMORY, taciau dabar jau linkstu prie spyruoklinio ciuzinio su apvilktomis spyruoklemis. Nezinau, gal klystu, taciau ciuzinys be spyruokliu man atrodo greiciau susidevintis.
Siuo metu renkuosi ciuzini is dvieju: Gemega AMADEO clima http://www.gemega.lt...?l=lt&m=4&cid=7 ir Nakts Mebeles http://www.naktsmebe...-sluoksniai.php
Nesinori man per daug kieto ciuzinio.. norisi vidutinio kietumo, ziema/vasara ciuzinio.. nenoriu pacio pigiausio, tiesiog ieskau gero ciuzininio..
Nezinau, kuri pasirinkti.. gal kas tokius turite ir galite pagelbeti. Is anksto dekoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasika: 31 kovo 2009 - 11:00
Kam tau ziema vasara puses? Juk ciuzini kas 2 men. butina apversti.
Del kokybes priklauso nuo medziagu kurios naudojamos. Palyginki skirtingu gamintoju panasius ciuzinius, dedamas medziagas. Jei pasidometum apie kokosa. Nors ir apdirbtas po 3 metu sumazeja poveikis jame atsiranda gyviu... Naktsmebeles pils matrase ciuziniuose kokosas virs spyruokliu naudojamas tai sukietina ciuzini ir suprastina prisitaikyma. O jei kalbam apie be spyruokliu ciuzinius viskas priklauso nuo medziagos pagaminti kuo didesnis tankis ir elastingumas tuo ilgiau. Del ilgaamziskumo spyruokles velgi kuo daugiau spyruokliu i kv. tuo ilgiau kuo daugiau grudintos nuo virsuj naudojamu sluoksniu komfortas priklauso. Del zonu tai spyruokliniuose ciuziniuose jos nera taip stipriai isreikstos putu poliuretaniniuose O patys geriausiai isreikstos zonos ciuziniai kainuoja apie 4000 lt
Atsakyti
QUOTE(linele** @ 2009 03 29, 23:29)
O kuriam sandelyje jie randasi?
Mane domina ciuzinukai leliukams, gal matet, ar yra? 4u.gif

Geltonam angare, vienas iš galinių sandėlių, dar už maisto giliau einant- ar tai 19 ar 22. Jei eisi vidine puse, turėtum lengvai rasti- jie iškabą pakabinę turi didelę...

Ragaine, o neprakaituojat???? Man buvo keista pas juos tas antčiužinis toks kietokas atrodė, net pagalvojau ką jis ten minkštins. O kiek cm aukštis pas jus???
Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2009 03 29, 12:31)
pagalves neuztenka pabandymui  g.gif  ant ciuzinio guli visu ugiu ir svoriu, o galva sveria tik apie 4 kg  - tai manau labai subjektyvus nustatyti parogumatik is pagalves  unsure.gif

Kaip tau pasakius- ir taip, ir ne. MB visokie kvapai jaučiasi, būna kad peršti, prakaituoja, graužia ir šiaip visokie gyvenimo nemalonumai kamuoja, tai tokiu atveju paprasčiau pradėt nuo mažiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 03 26, 20:15)
spyruokliniu ciuziniu kokybe priklauso nuo perdangos sluoksnio storio bei paciu spyruokliu. Kiek i kv.  kokio storio viela kiek kartu grudinta... Kai atlikineja testus ziuri kiek suspaudimu atlaiko spyruokle ir testu rezultatai stipriai skiriasi vieno karta grudintos spyruokles greiciau sutrukineja nei du kartus grudintos. Didzioji dalis putu poliuretaniniu skirti apie 100 kg. Dar plural tubes h5 kategorija naujai atsirado tai jos atlaiko iki 130 kg.

Aciu labai uz informacija pempe1 4u.gif 4u.gif
Reikes vaziuoti isbandyti ivairius variantus doh.gif Bet jauciu, kad vis tiek bus laaabai sunku issirinkti doh.gif Nes kaip jau supratau is daugelio pasisakiusiu, ciuzinio "geruma" pajaucia tik pamiegoje ant jo apie savaite ar net daugiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 31, 22:15)
Ragaine, o neprakaituojat???? Man buvo keista pas juos tas antčiužinis toks kietokas atrodė, net pagalvojau ką jis ten minkštins. O kiek cm aukštis pas jus???

Nea, neprakaituojam smile.gif . Storis berods 6 cm. Pabandykite ant to viskoelastinio ančiužinio kokioje parduotuvėje prigulti, pajusite, kaip lengvai jis prisitaiko prie jūsų kūno formos. Mes prieš tai jau galvojome apie lovos keitimą (čiužiniai nekeičiami), tai tas ančiužinis atidėjo lovos keitimą.
Draugės mama nusipirko Medea, patenkinta kaip slyva... Tai dabar nebegali miegoti niekur kitur (paguldė į ligoninę, tai vis dejavo, kad nori namo į savo lovą, nes šonus skauda) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 04 01, 08:11)
Aciu labai uz informacija pempe1  4u.gif  4u.gif
Reikes vaziuoti isbandyti ivairius variantus  doh.gif  Bet jauciu, kad vis tiek bus laaabai sunku issirinkti  doh.gif  Nes kaip jau supratau is daugelio pasisakiusiu, ciuzinio "geruma" pajaucia tik pamiegoje ant jo apie savaite ar net daugiau  tongue.gif

Sveikute kristal pajausi ilgiau paguleki. Daug info zinai ax.gif pardaveja isprovokuoki ir ziureki ka atsakys. Ar nuosirdiai patars Ar ismano ka parduoda. ax.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti