Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

ar normalu, kad puses metu senumo lateksinis ciuzinys, nuemus apvalkala toks kaip patrukinejes vietomis, tarsi isplestas?
Atsakyti

Beje, butu idomu tokia apklausa :
Kieno nuomone svarbesne siame forume - nusimananciu nesalisku zmoniu, ar siek tiek nusimananciu pardaveju, kurios turi konkreciu noru ir motyvu reklamuoti tik savo produkcija ir su kitais produktais nelyginti, nes tai jos nuomone neetiska?

Atsakymas: nusimanančių nešališkų žmonių biggrin.gif

Tai va, Zoran,
būtent Jūs ir esate šališkas, aš tiesiai šviesiai pasakiau, kad nežadu kalbėti apie tai ko neišmanau ir net nesigilinu - t.y. kitų firmų gamybą. Atsakau tik už savo gaminius, ne už jūsų!

O tai kad Zoran neturi jokių savo gaminių smile.gif Jis iš labai plataus skirtingų firmų asortimento pataria g.gif Jei ne jis, būčiau iš viso dormeo nusipirkusi doh.gif Man pvz labai smagu, kad jis neturi jokio šeimos verslo, nėra suinteresuotas reklamuoti tik vieną firmą ir pataria tikrai iš plataus asortimento ir pagal galimus šiam dalykui skirti pinigėlius smile.gif Ačiū tau Zoran mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka, kad jis visiems padeda ir t.t. bet man nepatinka, kai neturėdami faktų žmonės išsigalvoja tam tikrų dalykų, kurie yra gryna nesąmonė. Neprašau Zoran sustoti darius tai, ką daro. Prašau, Zoran, prieš kalbant apie "Breckle" gerai pagalvoti ar tai, ką pasako yra tiesa? Viskas. Daugiau nieko nenoriu...
Užtektų pripažinti, kad neturėjusi faktų pasakė savo nuomonę. Nuomonė- ne FAKTAS.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2009 08 25, 12:06)
Man irgi labai patinka, kad jis visiems padeda ir t.t. bet man nepatinka, kai  neturėdami faktų žmonės išsigalvoja tam tikrų dalykų, kurie yra gryna nesąmonė. Neprašau Zoran sustoti darius tai, ką daro. Prašau, Zoran, prieš kalbant apie "Breckle" gerai pagalvoti ar tai, ką pasako yra tiesa? Viskas. Daugiau nieko nenoriu...
Užtektų pripažinti, kad neturėjusi faktų pasakė savo nuomonę. Nuomonė- ne FAKTAS.

Kad tiek Zoran, tiek vickyyy yra saliski, tai viskas aisku kaip du kart du. Nei kiek neabejoju, kad jie abu dirba versle, susijusiame su ciuziniais, o ju ir kitu komentarai man tik padeda issirinkti gamini. Bet zoran man zymiai patikimesnis zmogus atrodo, nei vickyyy, atstovaujanti savo verslui ir savo zinutemis rodanti savo blondiniskuma. Nors tas ju susirasinejimas man patiko biggrin.gif Varykit toliau, idomu skaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Romiukai @ 2009 08 25, 11:36)
Kad tiek Zoran, tiek vickyyy yra saliski, tai viskas aisku kaip du kart du.

Bet Zoran siūlo iš įvairių firmų, o vickyyy tik iš breckle biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, labai prašau čiužinukų žinovų patarimo. Perskaičiau daug info šitame forume – susipainiojau g.gif , todėl prašau pagalbos. Ką geriau rinktis, jei noriu gero ortopedinio čiužinio (mūsų svoriai- 65kg ir 75kg). Noriu išvegti dulkių erkių (vaikas joms alergiškas, o šiaip maloniau kai niekas čiužinį nesiveisia) ir kad šiaip būtų sveikesnis” – neskleistų ko nors kenkmigo – ten kokių nors formaldehidų ar pan.
svarstau apie tokius variantus
1. Aruba H2
2. Athena plus
3. EGZOTIKA 4 - Dvipusis latekso-viskoelastinės medžiagos čiužinys, h-22 cm (Trivilita)
4. Passion
Radau info, kad Latekso porose nesiveisia grybeliai, bakterijos bei dulkių erkutės. Ar tikrai?

Iš anksto dėkoju už patarimus 4u.gif !!!!
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 08 25, 14:19)
Bet Zoran siūlo iš įvairių firmų, o vickyyy tik iš breckle  biggrin.gif

Pataisysiu,
Vickyyy apskritai nieko NESIŪLO.
Tik kreipėsi į Zoran, kad neterštų mūsų firmos vardo be FAKTŲ.

Papildyta:

Radau info, kad Latekso porose nesiveisia grybeliai, bakterijos bei dulkių erkutės. Ar tikrai?

[/quote]

Ne, tai netiesa.
Atsakyti
keista nemalonius dalykus praleidziate ,gal placiau paaiskinsite si vilneles patirta problema

QUOTE(vilnele @ 2009 08 24, 19:30)
siaip mes Breckle ciuzini esam nusipirke, bet palaikius 3 savaites, nedingo kvapas blogas, tai grazinom. Dar dziaugaimes, kad prieme, tik norejo uz transporta pinigu, bet negavo smile.gif

Tai kokia nuomone apie kitus ciuziniu gamintojus smalsu ax.gif jeigu sakote patirties turite
QUOTE(elviva @ 2009 08 24, 18:30)
Jei nuo vaikystesm tai prasom objektyvei ivertinkite pagrindinius ciuziniu gamintojus ir ju stipriasias , ir silpnasias puses. Saziningai .  Kai zmogus dirba vienoj sriti daug metu, neisvengiamai susiformuoja nuomone .

Papildyta:
QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 08 24, 21:46)
ar normalu, kad puses metu senumo lateksinis ciuzinys, nuemus apvalkala toks kaip patrukinejes vietomis, tarsi isplestas?

Ar laikete arti silumos saltinio pvz radiatoriaus ? Lateksas tai pat bijo dideliu temperaturos svyravimu.
Papildyta:
QUOTE(rammune @ 2009 08 25, 14:37)
Sveiki, labai prašau čiužinukų žinovų patarimo. Perskaičiau daug info šitame forume – susipainiojau g.gif , todėl prašau pagalbos. Ką geriau rinktis, jei noriu gero ortopedinio čiužinio (mūsų svoriai- 65kg ir 75kg). Noriu išvegti dulkių erkių (vaikas joms alergiškas, o šiaip maloniau kai niekas čiužinį nesiveisia) ir kad šiaip būtų sveikesnis” – neskleistų ko nors kenkmigo – ten kokių nors formaldehidų ar pan.
1. Aruba H2
2. Athena plus
3. EGZOTIKA 4 - Dvipusis latekso-viskoelastinės medžiagos čiužinys, h-22 cm (Trivilita)
4. Passion

Aruba ekologiska ir gamyboj tikrai nera folmerdachidu. nesiveis ergutes galiu uz passion , aruba. Athena ir apdirbtas, viskoelastas priklijuotas su klijais nes pagrinda sudaro 7cm viskoelasto ir putu poliuretano 9. Del egzotikos 4 ir kliju naudota ir lateksas vidutinis naudojamas.
Atsakyti
QUOTE(rammune @ 2009 08 25, 14:37)
1. Aruba H2
2. Athena plus
4. Passion

Is kokio miesto esate? Egzotika pamirskite, Trivilita ne ta firma is kurios verta pirkti nespyruoklini ciuzini ir principe nera daug vertu demesio spyruokliniu.

Dulkiu erkutes nesiveisia Poliuretane ir Latekse. Lateksas bijo pelesio, bet dazniausiai pelyja del netinkamos prieziuros.

Klijai klijams nelygus ir tikrai neverta bijoti kokybisku kliju keliu taskeliu padejimo tarp ciuziniu sluoksniu. Spyruokliniame kliju naudojama gal 20 kartu daugiau negu Athenos Plus ar panasiu ciuziniu klijavime. As net zinau, kad kai kurie pazystami turi Athena, kuri visai nesuklijuota.
Atsakyti
[quote=pempe1,2009 08 25, 19:54]
keista nemalonius dalykus praleidziate ,gal placiau paaiskinsite si vilneles patirta problema
Tai kokia nuomone apie kitus ciuziniu gamintojus smalsu ax.gif jeigu sakote patirties turite
Papildyta:

Nematau čia problemos, jokio klausimo ar patarimo. Nepatiko kvapas, nuvežė ir pakeitė, kur čia problema? Šiam vartotojui siūlyčiau plačiau papasakoti kokį čiužinį išsirinko, kas ir kaip jį konsultavo? Ar jam būtent reikia bekvapio čiužinio? Viskas dar priklauso nuo aplinkybių, kurių aš pasigedau.

Apie kitus gamintojus irgi turiu savo nuomonę, yra tikrai vertų dėmesio, apie Trivilitą ar Dormeo, kalbėti net nemalonu, o visi kiti turi kuo didžiuotis, ir turi, ką slėpti, taip yra su visomis įmonėmis, taipogi ir su mūsų įmone. Yra tokių produktų, kurių daugiau net nedrįstame įvežti į LT, dėl didelio klientų nusiskundimų. Yra labai gerų produktų, ir yra vidutiniškų, pagal kiekvieną vartotoją, bet jokia čia naujiena visi gamintojai turi silpnąsias ir stipriąsias puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 25 rugpjūčio 2009 - 19:56
QUOTE(Romiukai @ 2009 08 25, 12:36)
Kad tiek Zoran, tiek vickyyy yra saliski, tai viskas aisku kaip du kart du. Nei kiek neabejoju, kad jie abu dirba versle, susijusiame su ciuziniais, o ju ir kitu komentarai man tik padeda issirinkti gamini. Bet zoran man zymiai patikimesnis zmogus atrodo, nei vickyyy, atstovaujanti savo verslui ir savo zinutemis rodanti savo blondiniskuma. Nors tas ju susirasinejimas man patiko  biggrin.gif  Varykit toliau, idomu skaityti  thumbup.gif

As nesiginciju, esu saliskas - bet saliskas mano supratimu geriausiems gaminiams ir tiems, kuriuos as geriausiai zinau ir dali ju bandziau ar bande mano pazystami.

Jeigu Lietuvoje yra virs 20 ciuziniu gamintoju ir prekiautoju, kaip atsirinkti geriausius?
As sau atsirinkau jau ir stengiuosi padeti Jums.
Jeigu Breckle, Padvaiskas, Trivilita, Ivo, Dormeo, H8, Tempur, Sealy ir dar keletas kitu nera tarp liaupsinamu saraso, tai ne be priezasties is mano puses.

Tarp nepeikiamu pas mane sie : Metzeler, Lonas, Fey&Co, Gemega, M&K Kolo.

Vidutiniokai, apie kuriuos as reciau sneku : Litbed, Elastolinija, SleepWell, Litfoam.

Manau, kad turiu pakankamai informacijos su kuria galiu pasidalinti, bet tiketi manimi ar ne, cia kiekvieno reikalas. Jeigu ir persu savo nuomone, tai nereiskia jokio absoliutumo, tik vieno zmogaus nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 08 25, 21:53)
As nesiginciju, esu saliskas - bet saliskas mano supratimu geriausiems gaminiams ir tiems, kuriuos as geriausiai zinau ir dali ju bandziau ar bande mano pazystami.

Jeigu Lietuvoje yra virs 20 ciuziniu gamintoju ir prekiautoju, kaip atsirinkti geriausius?
As sau atsirinkau jau ir stengiuosi padeti Jums.
Jeigu Breckle, Padvaiskas, Trivilita, Ivo, Dormeo, H8, Tempur, Sealy ir dar keletas kitu nera tarp liaupsinamu saraso, tai ne be priezasties is mano puses.

Tarp nepeikiamu pas mane sie : Metzeler, Lonas, Fey&Co, Gemega, M&K Kolo.

Vidutiniokai, apie kuriuos as reciau sneku : Litbed, Elastolinija, SleepWell, Litfoam.

Manau, kad turiu pakankamai informacijos su kuria galiu pasidalinti, bet tiketi manimi ar ne, cia kiekvieno reikalas. Jeigu ir persu savo nuomone, tai nereiskia jokio absoliutumo, tik vieno zmogaus nuomone.

Nu vat del to tu man ir patikimesnis drinks_cheers.gif
Papildyta:
citata is blondines argumetu: ... Ar jam būtent reikia bekvapio čiužinio? ...

Cia tai geras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romiukai: 25 rugpjūčio 2009 - 20:47