[quote=litunas,2009 08 24, 13:09]
[quote=Zoran,2009 08 24, 08:39]
O kodel Norkos nenori? Kaina 400Lt vieneto ir akcija patikrink. Vyresniai gali ziureti jau rimtesni ciuzini - Maxim, Athena plus.
Papildyta:
dekui, ziurejau jau norka, galvojam gal mazajai 'norka plius' storesnis labiau tiktu, o didckei gal Jolana .
idomi butu Jusu nuomone kokie galimi variantai is Gemegos ir Trivilitos asortimentu , nes sie gamintojai visai pasoneje ir nuolaidu duotu .
dekui uz pagalba.
[/quote]
Gemega nieko gero vaikams paasiulyti negali isskyrus lateksinius ciuzinius, o ju as nesiulau, ne tokiu vaikams reikia. Trivilita nespyruokliniu daug neturi, arba lateksiniai.
QUOTE(Zoran @ 2009 08 24, 12:29)
http://www.industrys...pl-61980-0.html
Kuom sitas uzsiima? Man atrodo, kad cia vyksta poliuretaniniu ciuziniu surinkimas, kaip ir kitu produktu is poliuretano. Beabejo cia bus ir atstovybe lenkijoje.
Kuom sitas uzsiima? Man atrodo, kad cia vyksta poliuretaniniu ciuziniu surinkimas, kaip ir kitu produktu is poliuretano. Beabejo cia bus ir atstovybe lenkijoje.
Gal jau baikite juokinti? Panaršykite po šį puslapį geriau, išmes jums info kur kas gaminama lenkiškai labai aiškiai parašyta "niemcy", nueikite ir į siūlomą web, ir dar galite bandyti nueiti į www.breckle.pl.
Zoran, jei atsiras toks psl www.breckle.lt, tai jau manysime, kad gamybą pradedame Lietuvoje?
QUOTE(vickyyy @ 2009 08 24, 13:22)
Gal jau baikite juokinti? Panaršykite po šį puslapį geriau, išmes jums info kur kas gaminama lenkiškai labai aiškiai parašyta "niemcy", nueikite ir į siūlomą web, ir dar galite bandyti nueiti į www.breckle.pl.
Zoran, jei atsiras toks psl www.breckle.lt, tai jau manysime, kad gamybą pradedame Lietuvoje?
As siandien ilindau giliau ir ten parasyta gamyba "pieny".
Bet siaip si informacija yra konfidenciali(gamintojas nera suinteresuotas atskleisti savo pigios gamybos vietu) ir as turiu teise netiketi tavo pasakymu, ane?
As ne internetini puslapi turejau mintyje ir nepergyvenk, ne blondine.
gal kas gali patarti is kur geriausia isigyti kokybiska du viengulius ciuzinius? kad trivilita s... jauzinom, padvaiskas tas pats. norim nebrangaus iki 2000
klausiu db kitaip renkames ciuzini, musu svoris 80/180 ir 95/176 issirinkau isabela, vyrui tarp natalios ir heros. kokia nuomone turite apie siuos ciuzinius?
QUOTE(Zoran @ 2009 08 24, 14:26)
As siandien ilindau giliau ir ten parasyta gamyba "pieny".
Bet siaip si informacija yra konfidenciali(gamintojas nera suinteresuotas atskleisti savo pigios gamybos vietu) ir as turiu teise netiketi tavo pasakymu, ane?
Mažiausiai dėl ko turėčiau pergyventi, tai, kas slypi už Zoran. Ar blondinė ar brunetė, tai mažiausiai mums rūpi.
Jei jūs vis dar netikite, tai tiesiog užeikite pas mus į saloną, o ten jau aš tikrai jums įrodysiu, kad Lenkijoje mes nieko negaminame, ir iš ten nieko neimportuojame. Lietuvoje jūs net nerastumete jokio gaminio, kuris būtų pagamintas Čekijoje, apie Lenkiją aš iš vis nebekalbu. Juolab, kad tokių gamintojų pigesnėse šalyse yra begalė, mes nepajėtume su jais konkuruoti.
Mūsų produkcija neturi Lenkiškos kainos, kaip ir kokybė, taip ir kaina yra Vokiška - gana aukšta.
QUOTE(atenesiuke @ 2009 08 24, 16:38)
klausiu db kitaip renkames ciuzini, musu svoris 80/180 ir 95/176 issirinkau isabela, vyrui tarp natalios ir heros. kokia nuomone turite apie siuos ciuzinius?
Ziurekite i Kallisto tada, kaip bendra ciuzini, bus daug geresnis uz pasirinktus. Pas tave vyras drutas, taip kad ziurek mesingus ciuzinukus ir geriau patogius. Po to ziurekit i Kristyna.
Na ir diskusijos. Nesvarbu kur gaminama . Svarbu kokybe. Kaip galite irodyti ? Paziurejau senesnes zinutes - 25 metai tiktais ir dar nesenai firmoj tik antri metai dirbat. Tai dar daug ko nezinote.
Papildyta:
Dar is senesniu temu passion buvo daug rasoma. Jei gerai atsimenu apie 2000lt lygtais .
Papildyta:
Dar is senesniu temu passion buvo daug rasoma. Jei gerai atsimenu apie 2000lt lygtais .
QUOTE(elviva @ 2009 08 24, 18:13)
Na ir diskusijos. Nesvarbu kur gaminama . Svarbu kokybe. Kaip galite irodyti ? Paziurejau senesnes zinutes - 25 metai tiktais ir dar nesenai firmoj tik antri metai dirbat. Tai dar daug ko nezinote.
"Breckle" jau dirba - 75 metus, o Lietuvoje, tiksliau Vilniuje jau 7 metai, Klaipedoje taip - 2 metai, šiemet atsidarė Klaipėdoje antra parduotuvė.
Elviva, labai geros informacijos radote, jei galite nuorodą arba šaltinį man atskleiskite, būsiu labai dėkinga, be jokios ironijos, tikrai. Iš kur galite žinoti, kiek metų dirbu šioj firmoj? Tai yra šeimos verslas, jame esu nuo vaikystės
Kas parašyta po vickyyy, gali būti toli gražu tiesa
siaip mes Breckle ciuzini esam nusipirke, bet palaikius 3 savaites, nedingo kvapas blogas, tai grazinom. Dar dziaugaimes, kad prieme, tik norejo uz transporta pinigu, bet negavo
[db patikslinu duomenis vyras 95/182 as 90/176 tai jei vyrui kalista? sau jei jolana, ar geriau kalysta? parduotuveje pasiule isabela man. tai pasimeciau nzn koks geriau