QUOTE(Zoran @ 2009 08 23, 21:47)
Matau, kad skestantis griebiasi siaudo. Suprantu, bet ka gali padaryti, jei nepardavineji Metzeler ar bent jau Frolli.
As saugau savo ziniu saltini ir tikrai niekada jo nekompromituosiu, tai, ka jis zino ir sugebejo man perteikti ir karts nuo karto pasidalinti naujovemis, esu dekingas jam, nes padejo ne vienam mano pazystamui isigyti tinkama gamini.
"Verslo etika" galima susukti i tiubele ir sukisti giliai i tamsia vieta, nes jos ten ir vieta. As visu pirma statau ne verslininkus, o vartotojus ir sergu uz teisingas prekes, ju kainas ir kokybe, o ne uz kazkieno pelnus. Patikek, man tavo finansine padetis rupi maziausiai, jei be viso to, dar sugebi apgaudineti klientus arba ne visa tiesa pasakyti, o tai yra daug baisiau mano nuomone. Tavo darbas yra prakisineti Lenkiskus-Vokiskus(surinkinejamus lenkijoje) ciuzinius "Brceckle", kurie turi gan prasta varda Vokietijoje ir jau spejo nekoki varda pasigauti cia, del daug brokuotu vilktu spyruokliu ciuziniu, pries 4 metus. Nemanau, kad tai labai pasikeite, nes rodo firmos poziuri i vartotojus.
Kas zino, gal dabar jau viskas tvarkoje ir tikrai mokomasi is savu klaidu, nes kitaip bus visai riesta.
!!! Dekui SUPERMAMOMS, kad laikosi klientu konfidencialumo, nes kitaip moraliskai nepatenkinti zmones pradetu teismais svaidytis del neegzistuojanciu ju manymu dalyku.
Vickyy - mane jau seniai norejo Padvaiskas is cia isrukyti, nepavyko, o jis patikek, priklauso Hilding Anders grupei, beje daug kritikos is manes sulauke ir Trivilita, o apie Dormeo as patylesiu.
SERTIFIKATAI - nuperkami jie, kaip ir kiti ekologiski ar angelu formos daiktai. Galiu patiketi tik medicininio pobudzio sertifikatu, kuris atleidzia nuo dalies mokesciu, kaip vaistai, nors ir cia gali buti visko, bet labiau tiketina, kad su vaistais. Dar tikiu daugiamete patirtimi gamintoju ir ju geru produktu linijomis, kurios pacios kalba uz save.
Jei tokia gudri - atsakyk i klausima. Kokius sertifakatus turi Breckle, kuriu neturi jokios kitos ciuziniu gamintojos? (Tested- netikiu ir sitos siuksles nekisk).
Kas mums is tavo buvimo vokietijos parodoje, jeigu tu saliska tik savo produktams?
Parasyk konkreciai, kur as neteisus ir pacituok prasau tai is savo varpines. (CIA BUTINA)!!!
Tai va, Zoran,
būtent Jūs ir esate šališkas, aš tiesiai šviesiai pasakiau, kad nežadu kalbėti apie tai ko neišmanau ir net nesigilinu - t.y. kitų firmų gamybą. Atsakau tik už savo gaminius, ne už jūsų!
Neminėjau, kad mes turime išskirtinius sertifikatus ar kažką panašaus
Jūs čia labai perdedate.
Vėl jūs pilate ant mūsų š... o faktai tai kur???? Iš kur jūs ištraukėte, kad mūsų vardas "Breckle" Vokietijoje turi prastą vardą???? ir dar jūs man bent kažkaip įrodykite, kad mūsų čiužiniai gaminami arba kaip jūs išsireiškėte surinkinėjami Lenkijoje??? Iš kur tokios nesąmonės???? Faktai man rūpi, FAKTAI, ne jūsų sapalionės. Dar kartą paklausiu ar jūs nesumaišėte mūsų su tokia M&K Kolo foam????
Jei aš pradėsiu teigti, kad Lono gamykla ne Jonavoje, o kokiam Alytuje, ką žmonės apie mane pagalvos? Jei teigčiau, kad dirba ne su čekais, o su lenkais, ar tai jūsų neįžeistų?
Prieš pasisakant, pagalvokite, ką sakote, nes už savus žodžius reikėtų prisiimti atsakomybę, o jeigu jau drįstate taip drąsiai pasisakyti, tai bent įrodykite, kad tai yra tiesa.
Be to, kad ir kokią reklamą jūs mums kuriate, ji visgi yra reklama, kol kas mes plečiamės, o ne skęstame. Lietuvoje jau yra atidaryta antroji mūsų parduotuvė, kuri buvo labai šiltai sutikta mūsų klientų. Vėl nežinodamas faktų pilate mus pamazgomis. Ačiū, kad ir už prastą reklamą.
Tikiuosi su savo klientais rasianti bendrą kalbą, o ne tokiais teiginiais bendrausime.
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2009 08 24, 08:39)
O kodel Norkos nenori? Kaina 400Lt vieneto ir akcija patikrink. Vyresniai gali ziureti jau rimtesni ciuzini - Maxim, Athena plus.
Papildyta:
Beje, butu idomu tokia apklausa :
Kieno nuomone svarbesne siame forume - nusimananciu nesalisku zmoniu, ar siek tiek nusimananciu pardaveju, kurios turi konkreciu noru ir motyvu reklamuoti tik savo produkcija ir su kitais produktais nelyginti, nes tai jos nuomone neetiska?
Apie koki objektyvuma tada galima sneketi? Kam tai naudinga? Ar taip turetu buti siame pasaulyje? Ar negalima leisti pasisakyti zmonem savo nuomones, jei ji blogai atsiliepia apie viena ar kita produkcija. Ir kas gali paneigti tai, kad as sakau ne tiesa?
Kuom gristi pasitikejima? Kaip nuspresti kieno zinios teisingos, o kieno kryptines?
Aš nenoriu jums uždrausti ar kažkaip kitaip pakenkinti jūsų patarimų skyreliui, bet žadu sekti, kad daugiau be faktų ant kitų firmų nepiltumete šmeižto, jūs dirbkite savo darbą taip kaip dirbate, aš jums netrukdysiu, bet nedrįskite žmonėms skleisti klaidingos info apie mūsų įmonę. Jei turite nuomonę, drąsiai ją sakykite, bet nemeluokite vartotojui.
Ko jūs manęs taip išsigandote? Čia žadu kalbėti su savo jau esamais klientais, kuriems kyla kažkokie klausimai dėl čiužinių ar kitos mūsų produkcijos priežiūros. Čia aš nesiūlysiu savo prekių ir jų nereklamuosiu. Neišsirinks žmogus čiužinio tik pakalbėjęs ar pasikonsultavęs su jumis ar manimi, jam reikia ateiti į saloną.