Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

QUOTE(nykshtuke @ 2009 08 07, 11:38)
Zoran, kiek supratau dirbi čiužinių srityje. (ne visą tema skaičiau tai gal ir klystu)
Esu iš tų, kurie mėgsta minkštai miegoti, dabar ant spyruoklinio čiužinio tikrai puikiai išsimiegu, bet jis jau senas, dulkėtas ir palūžęs, tai atėjo laikas atsinaujinti. Bandžiau pas draugus dormeo Memosan, ir jis man nepatiko - per kietas. Parekomenduok ką nors. ir dar reikia vieno čiužinio vaikui, t.y. jis turi būti atsparus drėgmei ir šiek tiek trumpesnis nei standartiniai.
ir svarbiausias dalykas, finansai labai riboti. suaugusiems čiužinio ieškau +- 1000 lt (išmatavimų 160x200), o vaikui turėtų gautis pigiau manau.
iš anksto dėkui už patarimus.

Zoran pasiulys pasitaupyti pinigeliu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 08 07, 08:18)
O darzelio vaikai skiriasi nuo tu, kur neina i darzeli?
Jei nesiskiria, tada ziurek i Norka is Lono. O spyruokliniai netinka vaikams pagrinde del to, kad sio tipo ciuziniai patys nehigieniskiausi dukiu atzvilgiu.

Ne darželio, o darželinio amžiaus mirksiukas.gif

Spyruokliniai labiausiai renka dulkes g.gif Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2009 08 07, 19:29)
Ne darželio, o darželinio amžiaus  mirksiukas.gif

tai kuom skiriasi sie vaikai? g.gif

QUOTE(andos @ 2009 08 07, 19:29)
Spyruokliniai labiausiai renka dulkes  g.gif Kodėl?

gal todel kad didziausi oro tarpai paciame ciuzinyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 08 07, 17:40)
Zoran pasiulys pasitaupyti pinigeliu  hihihi.gif

taupyt yra kam ir daugiau, o va čiužiniui daugiau pinigų skirti aš negaliu.
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 08 10, 08:05)
taupyt yra kam ir daugiau, o va čiužiniui daugiau pinigų skirti aš negaliu.

Minksto nespyruoklinio uz 1000Lt as nezinau, o is spyruokliniu SleepWell ciuzinys Special 1.9 butu minksciausias, nors patvarumu nepasizymi, bet ner ko noreti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 08 10, 07:33)
Minksto nespyruoklinio uz 1000Lt as nezinau, o is spyruokliniu SleepWell ciuzinys Special 1.9 butu minksciausias, nors patvarumu nepasizymi, bet ner ko noreti.

o tai kiek reikėtų skirti? 2000 minimum?
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 08 07, 11:38)
Bandžiau pas draugus dormeo Memosan, ir jis man nepatiko - per kietas. 
ir svarbiausias dalykas, finansai labai riboti. suaugusiems čiužinio ieškau +- 1000 lt (išmatavimų 160x200), o vaikui turėtų gautis pigiau manau.

Ieškant kompromiso tarp kainos - kokybės - ilgaamžiškumo, kainos naudai, siūlau pasižiūrėti į www.arbaldas.lt. Kaltschaum čiužiniai iš vokiškų parduotuvių - sena ekspozicija, grąžinimai (ten vartotojų teisės kitaip veikia nei LT), įtariu, kad gali būti ir broko. Markės labai skirtingos, todėl reikia pasirausti po internetą, aiškinantis kas yra kas. Yra storų čiužinių (kuriems ne taip aktualu geros grotelės), virš 20 cm. Savo matmenų galite paimti kažkur už 600-800 LT, gal mažiau, nelygu kokios nuolaidos tuo metu.
Kadangi tie čiužiniai pagulėję kokius 2 metus (prasegus užvalkalą, radau pagaminimo datą 2007) ir neaišku kaip saugoti, ilgaamžiškumas kažkiek nukentės.
Kokybė labai įvairi, jei Living markės ir storis virš 20 cm, tai lyginant kainas vokiškose pardėse (karstadt) kotiruojasi tik šiek tiek žemiau nei Metzelerio čiužiniai.
Zoran kažkur šitam forume įvertino, kad, sprendžiant iš užvalkalo, už Dormeo tikrai bus geresni.
Dėl kietumo, tai jei rasit H2, bus minkštesnis.
Atsakyti
ačiū. gaila kad jie vilniuj, o interneto puslapyje nieko protingo neskelbia.
Atsakyti
Aciu visiems uz atsakymus. Dar norejau paklausti: gal kas esate nusipirke ciuzini Super Relax - 126 VE is elastolinijos? Idomu kaip miegasi, kaip kokybe ir ar tikrai jis toks pat kaip Metzelerio rubex tubes 126 prestige?
Atsakyti
QUOTE(Bamajus @ 2009 08 10, 11:48)
Aciu visiems uz atsakymus. Dar norejau paklausti: gal kas esate nusipirke ciuzini Super Relax - 126 VE is elastolinijos? Idomu kaip miegasi, kaip kokybe ir ar tikrai jis toks pat kaip Metzelerio rubex tubes 126 prestige?

Nelygink su Metzeleriu, jie naudoja tik Tubas is jo, o minkstosios medziagos eina pigesnes, uzvalkalai prastesni ir be paminkstinimu, kas smarkokai kietina. Jei nori Metzelerio, pirk ji , o ne kazka panasaus, teks nusivilti sulyginus. Ten kaina palyginus ne katastrofiskai skiriasi.
Atsakyti
Sveiki.pardaviau blogas groteles thumbup.gif .Tai vel noriu kreiptis į Zoron patarimo.Lova (160/200) su patalynės dėže,kurią naudoju retai.Kokias groteles pirkti?Dabar jau ir aš svajoju apie Aruba čiiužinuką.Ar galiu apie jį galvot, turėdama tokią lovą ?Kaip supratau lovoms su patalynės dėže nėra gerų grotelių.Visdėlto lauksiu Jūsų patarimo.Svoris 75kg ir 110kg.Pasiūlykit variantų.Lauksiu Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(laimuliux @ 2009 08 11, 18:33)
Sveiki.pardaviau blogas groteles  thumbup.gif .Tai vel noriu kreiptis į Zoron patarimo.Lova (160/200) su patalynės dėže,kurią naudoju retai.Kokias groteles pirkti?Dabar jau ir aš svajoju apie Aruba čiiužinuką.Ar galiu apie jį galvot, turėdama tokią lovą ?Kaip supratau  lovoms su patalynės dėže nėra gerų grotelių.Visdėlto lauksiu Jūsų patarimo.Svoris 75kg ir 110kg.Pasiūlykit variantų.Lauksiu Ačiū.

Iseitis visada yra, nenaudoti patalynes dezes ir paprastai padeti geras groteles.
Atsakyti