Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

Nusprendem pasikeisti savo senaji ciuzini, ir ziuriu, kad problematiska issirinkti naujaji doh.gif Tieeek info, kad nebezinau ties kuo ir apsistoti tongue.gif
Musu pagrindine problema - didelis vyro svoris - 115 kg, taigi reikia ciuzinio, kuris butu patogus (ne per minksas, nes tokiu nekenciu) ir kokybiskas bei atlaikytu 180 kg svori kasnakt smile.gif

Gal kas ka rekomenduotu?? 4u.gif Nes kol kas apsistojau ties Dormeo siulomais...
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 03 25, 17:19)
chera taip galima jei laikinai visgi yra oro tarpai. O is saulegrazu aliejaus putu poliuretano nera paprastas paralonas- paprastas paralonas ikisamas i specilia kamera dideli karsti ir greit  istraukemas jis trapesnis greiciau susidevi. O kaltschaum  saltu putu paliekamas stingti mazesnej temperaturoj jo sudetingesne ir ilgesnis gaminimo procesas jis ilgaamziskesnis.  Dar tankis ir minkstumas ir isprofiliavimas unikali ir pati medziaga . Jei vaziuotum kur pagulet pajaustum skirtuma. mes ir ilgai rinkomes nes kuo daugiau suzinai tuo sunkiau.

Pempe, pasakyk prasau pavyzdi tokio ciuzinuko, man is galvos isgaravo, kad vyresneliui ciuzini reikia pirkt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 03 26, 14:58)
Pempe, pasakyk prasau pavyzdi tokio ciuzinuko, man is galvos isgaravo, kad vyresneliui ciuzini reikia pirkt  ax.gif  4u.gif

idedu du http://www.metzeler-schaum.de/ http://www.interjeru...r_ciuziniai.php
Papildyta:
QUOTE(kristal @ 2009 03 26, 12:27)
Nusprendem pasikeisti savo senaji ciuzini, ir ziuriu, kad problematiska issirinkti naujaji  doh.gif  Tieeek info, kad nebezinau ties kuo ir apsistoti  tongue.gif
Musu pagrindine problema - didelis vyro svoris - 115 kg, taigi reikia ciuzinio, kuris butu patogus (ne per minksas, nes tokiu nekenciu) ir kokybiskas bei atlaikytu 180 kg svori kasnakt smile.gif

Gal kas ka rekomenduotu??  4u.gif  Nes kol kas apsistojau ties Dormeo siulomais...

sunkiasvoriams mini pocket kiseniniu spyruokliu kur i kv, 500 vnt atlaikys tikrai tokie
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 03 26, 15:23)
sunkiasvoriams mini pocket  kiseniniu spyruokliu kur i kv, 500 vnt atlaikys tikrai tokie

Mes siuo metu miegam ant kiseniniu spyruokliu ciuzinio, tai esam labai nepatenkinti, nes issigulejo baisiai doh.gif Tik, greiciausiai tankis tikrai pas mus dabartinio mazesnis unsure.gif
Bet as labai jau nenoriu antra karta spiruoklinio vel bandyti... schmoll.gif
Mes abu megstam kietesni pagrinda miegant smile.gif
Papildyta:
Nes man parduotuvej trumpai pabandziu, atrodo nieko nepatogesnio miegui, kaip lateksiniai ciuziniai, nera doh.gif Nes jau tooks ju minkstumas doh.gif Gal ilgiau pamiegojus kitaip praeciau galvoti, bet kazkaip net nesinori bandyti tokiu ax.gif
Siuo metu man labai patogus atrodo paprastas poliuretano ciuzinys ant kurio dukra miega, kai atsigulu i jos lova, tai atsikelti nenoriu tongue.gif
Atsakyti
spyruokliniu ciuziniu kokybe priklauso nuo perdangos sluoksnio storio bei paciu spyruokliu. Kiek i kv. kokio storio viela kiek kartu grudinta... Kai atlikineja testus ziuri kiek suspaudimu atlaiko spyruokle ir testu rezultatai stipriai skiriasi vieno karta grudintos spyruokles greiciau sutrukineja nei du kartus grudintos. Didzioji dalis putu poliuretaniniu skirti apie 100 kg. Dar plural tubes h5 kategorija naujai atsirado tai jos atlaiko iki 130 kg.
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 03 25, 00:07)
Aš Tempurą turiu, ojojoi koks geras miegas, jau metus vartausi ir vargo nematau  thumbup.gif  Esu tokia neplona  blush2.gif , tai miegoti Tempure - vienas malonumas. Nespaudžia, netempia ir netraukia, vartymasis labai sumažėjo, miego kokybė pagerėjo, labai jau jis brangus, bet nusprendžiau investuoti ir nesigailiu, tik dar vienas pastebėjimas, jei jau čiužinys Tempurinis, tai ir pagalvę rinktis patarčiau tokią pačią, prieš renkantis, atsigult ant čiužinio ir "matuotis" pagalvę, neskubant ir įsijaučiant.  ax.gif

as tai liekna, bet man keistai ant jo gulejosi, atrodo sunku apsiverst butu biggrin.gif o kai su vyru (jis paie 90kg) kartu sukristume, tai jauciu is "tos duobes" nebeitu pakilt biggrin.gif

QUOTE(kristal @ 2009 03 26, 16:19)
Nes man parduotuvej trumpai pabandziu, atrodo nieko nepatogesnio miegui, kaip lateksiniai ciuziniai, nera  doh.gif  Nes jau tooks ju minkstumas  doh.gif  Gal ilgiau pamiegojus kitaip praeciau galvoti, bet kazkaip net nesinori bandyti tokiu  ax.gif
Siuo metu man labai patogus atrodo paprastas poliuretano ciuzinys ant kurio dukra miega, kai atsigulu i jos lova, tai atsikelti nenoriu  tongue.gif

mums perkant ciuzini pirka karta irgi jie per minksti atrode, tai gana kieta issirinkom, bet dabar nebenorim kieto, norim minksto..bet vel imsim spyruoklini, su visais tais sluoksniukais, virsus tikrai lateksas, bet jau emem gana minkstas kad butu, tikiuosi nenusivilsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 22, 16:02)
Tena (slaugos priemonių firma) pradėjo platint savo siunamas daugkartinio vartojimo paklodes. Gali pagamint kokios  nori spalvos ir išmatavimų- didesniems čiužiniams su guma daro. Kiek teko čiupinėt labai smagūs- viena pusė tokia smagiai frotinė, kita tokios special medžiagos- nepralaidžios drėgmei. Ir šitos paklodės plaunamos, ir kaina ne baisi, mes saviškei žiūrėjom, tai iki 50lt gaunas.....  mirksiukas.gif

QUOTE(pempe1 @ 2009 03 22, 21:19)
kiek zinau kaimyne ir vaistinej pirko kazka panasaus ir kloja vaikiukui.
Romeo pasvarstyki gera sprendima pasiule lapute juk patiesit kokia speciale paklode ar paklota plonuti ir problema isspresta. Tik kodel su viskoelastiniu  atsekit paciupinekit pasidomekit juk kaip kazkas rase medziaga -fokusas...

QUOTE(ruda lape @ 2009 03 23, 21:51)
Gali būti, paprastai jie ir platina per vaistines. Aš išsiknisau, kad Vilniuje jie turi nei tai atstovybę kažkokią, kur galima iš jų tiesiai- tai ko gero pigiau turėtų būti  g.gif
Nuoroda, jei kas nukeliausit- pameskit info....

QUOTE(pempe1 @ 2009 03 24, 21:52)
radau is naturaus tencel pluosto paklodes. Tai is medienos celiuliozes pluosto esu turejusi ranksluoscius kitaip dar vadinamas modal , bamboo bluostas svelnutis gerai sugeria . As cia apie ranksluoscius jie labaii geri, o ir paklodes turetu buti geros  tai aktualu tiems kas augina vaikus padaigstyta skycio nepraleidzianciu pluostu idedu nuoroda    http://www.imteksas.lt/?id=1
Papildyta:
CITATA
Audiniai iš Tencel pluošto , skirti patalynei laminuojami poliuretano plėvele.
dar apsaugojam čiužinius nuo sušlapimo
Unikali nanofibriline technologija Tencel padarė revoliuciją patalynėje.
Struktūrinio ir sureguliuoto nanofibrilų išdėstymo medienos pluošte dėka Tencel turi išskirtinę savybę tinkamai reguliuoti drėgmę.
Nanofibrilos veikia kaip mikroskopinė kanalų sistema , kuri lengvai padeda absorbuoti ir transportuoti drėgmę maksimaliai geram ir komfortiškam miegui.
Tencel absorbuoja 130% daugiau drėgmės negu medvilnė.
Patalynė iš Tencel pluošto absorbuoja drėgmę visiškai natūraliai ir greitai ją vėl išskiria į aplinką.Tai užtikrina malonų lovos klimatą , o poliesteris atvirkščiai visiškai neabsorbuoja drėgme
Tencel gaminamas iš medienos.
Tai procesas , kuris nekenkia aplinkai ir kurio metu nenaudojami pesticidai ar kiti potencialiai pavojingi chemikalai.
Tai reiškia , kad Tencel yra švarus ,higieniškas pluoštas , kuris ypač tinka naujagimiams ,alergiškiems žmonėms , turintiems padidinto jautrumo odą

aciu labai visoms uz suteikta info apie paklodes, butinai pasinaudosiu patarimais 4u.gif
ciuzini ir lova snd jau turetu atvezti rolleyes.gif Visgi issirinkom ekonomini varianta kol vaikai paaugs - Lono Tyla, nes gaila gera daikta sugadint cool.gif

sekmes visiems toliau vaikstant ciuziniu labirintais 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pempe - dekui 4u.gif Pasistudijuosi kas ir prie ko.

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 03 27, 10:21)
as tai liekna, bet man keistai ant jo gulejosi, atrodo sunku apsiverst butu  biggrin.gif o kai su vyru (jis paie 90kg) kartu sukristume, tai jauciu is "tos duobes" nebeitu pakilt  biggrin.gif
mums perkant ciuzini pirka karta irgi jie per minksti atrode, tai gana kieta issirinkom, bet dabar nebenorim kieto, norim minksto..bet vel imsim spyruoklini, su visais tais sluoksniukais, virsus tikrai lateksas, bet jau emem gana minkstas kad butu, tikiuosi nenusivilsim  g.gif

Ir aš nenoriu kieto schmoll.gif , jau sofas rinkomės kietesnes, tai lovą aš diktavau biggrin.gif Žinok, tikrai, pirmus kartus sunku pakilti buvo, bet kai pripratau thumbup.gif Man smagu minkštai gulėt, viskas pagal linijas išsiguli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 03 27, 13:12)
Pempe - dekui  4u.gif  Pasistudijuosi kas ir prie ko.
Ir aš nenoriu kieto  schmoll.gif , jau sofas rinkomės kietesnes, tai lovą aš diktavau  biggrin.gif  Žinok, tikrai, pirmus kartus sunku pakilti buvo, bet kai pripratau  thumbup.gif  Man smagu minkštai gulėt, viskas pagal linijas išsiguli  blush2.gif

O koks čiužinukas? Aš noriu minkštumos:)
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 03 27, 13:25)
O koks čiužinukas? Aš noriu minkštumos:)

Tempuras ax.gif
Atsakyti
Mes irgi ciuzinio pajieskose. Bet , kaip kazkas rase, tikri labirintai kol kas. As turiu stuburo isvarza , gana nemenka doh.gif , tai kaip suprantu, norint pasilengvint savo gyvenima i ortopedinius ciuzinius reiketu dairytis. Vyras link sunkiasvoriu traukia (95 kg). Patarkit nuo ko pradet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 03 27, 15:16)
Tempuras  ax.gif

bet ju kaina doh.gif 180x200 apie 5500 Lt doh.gif
Atsakyti