jei pakeliamos is abieju sonu tai spyruoklinio lankstyti negalima.
o jei namie nera labai dregna , bei ciuzini pavartysit dazniau tai laisvai galit rinktis putu poliuretaninius zonuotus didesnio tankio. jie lengvesni nei nera tokie lepus kai lateksiniai ciuziniai.
QUOTE(pempe1 @ 2009 07 03, 20:44)
forumieciai paskaiciuokim kartu . kaip gi jums atrodo turetu buti skaiciuojamos sios foto aruba zonos
man svieciasi kad 3 bet raso 7
QUOTE(pempe1 @ 2009 07 04, 11:28)
jei pakeliamos is abieju sonu tai spyruoklinio lankstyti negalima.
o jei namie nera labai dregna , bei ciuzini pavartysit dazniau tai laisvai galit rinktis putu poliuretaninius zonuotus didesnio tankio. jie lengvesni nei nera tokie lepus kai lateksiniai ciuziniai.
Pempe, cia atsakymu daug nesulauksi
7 zonos, tik siek tiek kitaip iszonuotas, nei kiti. O tiksliau, ties dubeniu nera konkreciai isskirta minkstesne zona, reiskia, gamintojas nusprende, kad pakankamai minksta baze ir nebutina per daug suminkstinti vidurio, bei reikia palikti ji patvaresni, o peciai kaip turi buti, minksti iki orgazmo.
Jei ji nori patalynes deze prigrusti, reiskia nesiulyk jai pilnaviduriu. Pilnas dezes prigrudimas parodo zmogaus buda - apsileidima, o tai reiskia, kad ciuzini jis vartys karta i 100 metu ir reiks pretenzijas del pelijimo gamintojams pats budamas kaltas. Todel drasiai rekomenduok spyruoklini(pocket), jie ir lankstomi tarnauja 5-9 metus, o taip daznai i lovos apacia klausejas nelis, nepergyvenk. Zonuoti spyruokliniai netilps i biudzeta, nebent netikrieji(kur tik del akiu parasyta, kad jie zonuoti) arba fufeliai, kurie greitai issiguli, tik labai lengvasvoriai dar juos gali eksploatuoti. Uzteks Tyla ciuzinio per akis uz 900Lt 200x160, po 5 metu pasikeis, jis vidutinio kietumo. O pomegis miegoti ant pilvo atsirado del to, kad nuo ankstyvo periodo buvo miegota ant kietu pagrindu ir tirpdavo rankos bei kojos, todel ant pilvo pasirode patogiau, nors sveikata savo ir gadina, visgi uzspaudzia dauguma savo organu, nes miega ne naturalioje zmogaus kuno pozoje, bet cia jos problema.
idomu
Sveiki.Skaiciau sita ir praejusia tema.Aisku, kad niekas nebeaisku Tik spyruoklinio tiksliai zinau kad nenoriu.Sestadieni ruosiames vaziuot iki Lono (ar dar kurnors) ir jau bandyt issirinkt kazka nes jau pavargau miegot ant senojo...Ka galit patart?Musu svoriai po 65 kg.Ugiai 168 ir 175.Kaina +- 2000-3000 su grotelem.I ka verta ziuret(ciuzini ir groteles)?
Ai ir dar kazkur gulinejau ant Kristynos tai man kietokas pasirode
QUOTE(Ievukis @ 2009 07 09, 14:29)
Sveiki.Skaiciau sita ir praejusia tema.Aisku, kad niekas nebeaisku Tik spyruoklinio tiksliai zinau kad nenoriu.Sestadieni ruosiames vaziuot iki Lono (ar dar kurnors) ir jau bandyt issirinkt kazka nes jau pavargau miegot ant senojo...Ka galit patart?Musu svoriai po 65 kg.Ugiai 168 ir 175.Kaina +- 2000-3000 su grotelem.I ka verta ziuret(ciuzini ir groteles)?
nuvaziuokit ir i "Ollo baldus" antrame aukste yra nemazai ciuziniu. Pasiziuresit, pasigulinesit
QUOTE(Chera @ 2009 07 09, 15:03)
nuvaziuokit ir i "Ollo baldus" antrame aukste yra nemazai ciuziniu. Pasiziuresit, pasigulinesit
Tai teks daug kur apvaziut,tik noriu zinot i ka demesi kreipt,nes bijau kad vietoj nerasiu tokios pagalbos kokios noreciau Jau ciuzini issirinkot?
QUOTE(Ievukis @ 2009 07 09, 14:29)
Aruba H2, Kristyna Natural, Kallisto, o groteles Triton 5V arba Lignum Star 5V.
QUOTE(Ievukis @ 2009 07 09, 15:17)
Jau ciuzini issirinkot?
QUOTE(Zoran @ 2009 07 09, 18:51)
Aruba H2, Kristyna Natural, Kallisto, o groteles Triton 5V arba Lignum Star 5V.
issirinkau tradiciskai siame forume minima Aruba H2 ir Lignum Star groteles
Aciu Zoran
Jei ne paslaptis kiek tavo komplektas pinigeliu kainavo? Gal jau miegi ant jo?
QUOTE(Chera @ 2009 07 09, 19:18)
issirinkau tradiciskai siame forume minima Aruba H2 ir Lignum Star groteles
Jei ne paslaptis kiek tavo komplektas pinigeliu kainavo? Gal jau miegi ant jo?