Na tai jau tikra tiesa... niekada nebūčiau pagalvojus, kad rinktis čiužinį-tokia sudėtinga problema. Sugalvojau pasikeisti čiužinį-senasis techniškai geras, bet kodėl gi nepasikėlus gyvenimo, t.y. miego kokybės. Visgi nesinori šiais laikais mokėti už orą, t.y. už reklamą arba mokėti šimtus už- kažkokį dalykėlį, kuris neduoda jokio efekto.
pasiskaičius temą, nuėjau į Lono parduotuvę, tai realiai atsigulti galiu ant kokių dviejų čiužinių, o konsultacija... nulinė, sakyčiau.
Gal kas ką išvandėt ir galit patarti? MB turi alergiją, tad taikyčiausi prie jo ir patinka minkštesni čiužiniai.
o gal kas pirkot ciuzini is "Softimus" ? ten raso kad jie yra su "Visco-pro" nusiziurejau sita gal kas yra susidure su siais ciuziniais? internete ir is konsultanciu jokios info negalima isgauti, nes pacios nezino (paklausiau ar sis ciuzinys turi anatomis zonas - tai ji nustebo. pirma karta isgirdo apie tokias zonas)
ką gi, susiradau čiužinių firmoj dirbantį pažįstamą ir pasidomėjau, ant kokio čiužinio miega jo šeima. Gemegos Amadeo eucatherm C. dabar vyksiu į gemegą, ant šito pagulinėti:))). kaina tai ką aš žinau...norėtųsi ir mažesnės...
QUOTE(Chera @ 2009 03 25, 12:37)
o gal kas pirkot ciuzini is "Softimus" ? ten raso kad jie yra su "Visco-pro" nusiziurejau sita gal kas yra susidure su siais ciuziniais? internete ir is konsultanciu jokios info negalima isgauti, nes pacios nezino (paklausiau ar sis ciuzinys turi anatomis zonas - tai ji nustebo. pirma karta isgirdo apie tokias zonas)
kaip ir seniau buvo rasyta ir musu ciuziniu eksperto gamykla malaizijoj bet ivardina kaip jav. Kiek praso uz tokios sudeties? Bendrai sudejus 8 cm viskoelastinio ir pagrindas 15 cm. Velgi abi puses skirtingo minkstumo. O jei del oro pralaidumo viskoelastiniuose prasciausiai, po to lateksas , dar po to siek tiek geresnis pralaidumas putu poliuretanas ir dar geriau saulegazu putu duocell technologijos. Dar tiesa kokosas bet jis kietas prastai prisitaiko . Is tiesu skaiciau daug geru atsiliepimu apie Aruba .. O uz kiek svarstot pirkt? Kokio sudejimo ? Daugumai ciuziniu reikalingos geros groteles zonuotos. Kokios pas jus
QUOTE(pempe1 @ 2009 03 25, 17:10)
kaip ir seniau buvo rasyta ir musu ciuziniu eksperto gamykla malaizijoj bet ivardina kaip jav. Kiek praso uz tokios sudeties? Bendrai sudejus 8 cm viskoelastinio ir pagrindas 15 cm. Velgi abi puses skirtingo minkstumo. O jei del oro pralaidumo viskoelastiniuose prasciausiai, po to lateksas , dar po to siek tiek geresnis pralaidumas putu poliuretanas ir dar geriau saulegazu putu duocell technologijos. Dar tiesa kokosas bet jis kietas prastai prisitaiko . Is tiesu skaiciau daug geru atsiliepimu apie Aruba .. O uz kiek svarstot pirkt? Kokio sudejimo ? Daugumai ciuziniu reikalingos geros groteles zonuotos. Kokios pas jus
sis ciuzinys 160x200 kainuoja 2500 Lt (buciau gavusi nemaza nuolaida - tai ir domiuosi butent softimus ciuziniu) p.s. dar nei lovos, nei groteliu neturime. todel renkames viska (ciuzinys, groteles, lova) noreciau su viskuo itilpti i 3000 - 3500 Lt
skaiciau beveik visas temas apie ciuzinius (SM 5 tema si) tai irgi buvau priejusi isvada kad pirkti Aruba ir lignum-star groteles (bet tada lova jau nebeiseina) . bet Aruba kiek suprantu tai is vientiso supjaustyto porolono. nelabai supratau tu "saulegrazu aliejaus" privalumu cia tik del oro pralaidumo jis geriausias?
p.s. o galima laikinai miegoti tik ant groteliu ir ciuzinio, na koki pora menesiu, kol lovytei susitaupytu?
vajetau kiek cia diskusiju, kiek kalbu... smagu skaityt, kai daug info gali suzinot, bet gerai, kad per daug neisijauciau- gi mums ne standartinio ciuzinio reikia!- 180x210cm kas esat susidure, o gal jau anksciau esat apie tai forume kalbeje- nukreipkit mane, mes labai ieskom naujo ciuzinio i naujaja lovyte su grotelem, ok?
chera taip galima jei laikinai visgi yra oro tarpai. O is saulegrazu aliejaus putu poliuretano nera paprastas paralonas- paprastas paralonas ikisamas i specilia kamera dideli karsti ir greit istraukemas jis trapesnis greiciau susidevi. O kaltschaum saltu putu paliekamas stingti mazesnej temperaturoj jo sudetingesne ir ilgesnis gaminimo procesas jis ilgaamziskesnis. Dar tankis ir minkstumas ir isprofiliavimas unikali ir pati medziaga . Jei vaziuotum kur pagulet pajaustum skirtuma. mes ir ilgai rinkomes nes kuo daugiau suzinai tuo sunkiau.
Papildyta:
gmikute perskambinki gamintojams kuriu ciuziniai sudomino ir uzklauski. Pas vienus pabrangsta simboliskai pas kitus zymiai sokteli kaina.
Papildyta:
gmikute perskambinki gamintojams kuriu ciuziniai sudomino ir uzklauski. Pas vienus pabrangsta simboliskai pas kitus zymiai sokteli kaina.
Pempe , ale tu tikra zinove , tark zodi ir del Tempuro, bo tada turesiu arba grauzati del per dideles kainos arba dziaugsma, del kainos ir kokybes santykio
QUOTE(gmikute @ 2009 03 25, 17:56)
vajetau kiek cia diskusiju, kiek kalbu... smagu skaityt, kai daug info gali suzinot, bet gerai, kad per daug neisijauciau- gi mums ne standartinio ciuzinio reikia!- 180x210cm kas esat susidure, o gal jau anksciau esat apie tai forume kalbeje- nukreipkit mane, mes labai ieskom naujo ciuzinio i naujaja lovyte su grotelem, ok?
skambinkit i gemega ir užsisakysite kokiu norit išmatavimu.Jie pagamins ir atveš
uogiux aciu man tempuro uzvalklai patinka malonus liesti . Tau labai pasiseke kad neturi problemos su prakaitavimu kaip mano pazystami . Ziurint su kuo lyginsim is lietuviu tai tikrai niekas dar tokio lygio nera pasiekes.
QUOTE(pempe1 @ 2009 03 25, 18:19)
kuo daugiau suzinai tuo sunkiau.
vat cia tai tiesiai i desimtuka
QUOTE(pempe1 @ 2009 03 25, 17:43)
uogiux aciu man tempuro uzvalklai patinka malonus liesti . Tau labai pasiseke kad neturi problemos su prakaitavimu kaip mano pazystami . Ziurint su kuo lyginsim is lietuviu tai tikrai niekas dar tokio lygio nera pasiekes.
Aga, kad šilta miegoti ant jo - tikra tiesa, man kaip amžinai šalančiai, tai , o mano vyriškiui karšta, bet įsivaizduoji, tik tada kai pasakei, aš supratau, kad miegu karštai Bet man jis pats pats
Gerų pasirinkimų visoms ir saldaus miegelio