Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

QUOTE(Azu @ 2009 06 25, 13:17)
Atsiprasau jei ne i tema, bet ...
Zoran deka, si tema turbut yra vienintele , kurioje galima gauti INFORMACIJA, o ne apsiseilejusios mamytes ispudzius "oi mano maziukas taip megsta ant lovytes sokineti, labai geras ciuzinukas".
Ir is kokiu dar "Naturaliu" medziagu gali buti padaryti ciuziniai??? Mano kaimyne kudiki gulde i maisa siaudu prikisusi , pries tai juos sauleje iskaitinusi ir keisdavo juos daznokai. Idomu ar yra nors viena cia tokia "naturaliste" kuri taip vaika guldytu. As - ne.
Ir as pasidaviau Zoran propagandai ir nusipirkau 'plastmasini" ciuzini ir esu jam dekinga, nes baigesi problemos su galuniu tirpimu.

Cia kaip politikoj: Landsbergis turi megztasias beretes, Sustauskas-ubagus, Zoran-patiklias mamas...sekmes visoms...islikit tokios pacios...tarsi vyru, artimuju, interneto neturetumete...
Atsakyti
pariso, kiekvienas normalus ir protingas zmogus turi teise rinktis ir rinkti info, tai gal tik pasidziaugiam kad kazkas ta info pasidalina, o kiekvieno reikalas isivertinti gaunama info
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2009 06 26, 07:38)
pariso, kiekvienas normalus ir protingas zmogus turi teise rinktis ir rinkti info, tai gal tik pasidziaugiam kad kazkas ta info pasidalina, o kiekvieno reikalas isivertinti gaunama info

Idomu, o ka galima pasakyti apie tuos, kurie perka Dormeo, tai totalios reklamos aukos ir kazkokios tai beretes.
Nereikia kreipti demesio, kada zmones isizeidzia del kritikos, nes turbut as nepagarbiai atsiliepiau apie to zmogaus pasirinkima ar isitikinimus. Matai, kai zmones toje srityje mazai patyre ir nelabai suka galva apie tuos ciuzinius, tai turimi ciuziniai jiems atrodo geri, jei spyruokles nelenda ir masto - ko daugiau galima noreti, gi issimiegame ir gerai.
Bet va, atsirado durnius, kuriam bet kokie ciuziniai netinka, siulo visokius kosmosus uz n tukstanciu litu, o mes gi tiek pinigu tikrai nesiruosiam skirti kazkokiam superstam ciuziniui, gi alaus trys dezes ir saslykai savaitgaliais yra zymiai geriau uz poilsi naktini.
- Zmones, jei neturite ka daugiau pasakyti apie ciuzinius, tik pakritikuoti be pagrindo, nerasykite cia, jusu nuomone yra nuline, jeigu nera konkreciu argumentu, kurie paremti ilgais bandymais visokiausiu ciuziniu, o ne tik sofos lovos.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Aš jau Zoran žinutėmis užatakavau, dėl čiužinio, bet ir čia paklausiu. Kokį čiužinį iki 2500 Lt geriau išsirinkti? Mano ir vyro svoriai 70 ir 95. Bute sausa. Perskaičius viską priėjau išvados, kad Kristyna kaip ir nieko, norisi minkštesnio šiaip jau čiužinio, be spyruoklių, bet perskaičiau tokį komentarą, kad jei lova su patalynės dėže, tai reikia tik spyruoklinį pirkt. O mano lova būtent su patalynės dėže apačioj, maniau, kad galima ant pagrindo, kuris atsikelia, skylių prigręžt. Ką patartumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 06 26, 13:35)
Sveiki  smile.gif  Aš jau Zoran žinutėmis užatakavau, dėl čiužinio, bet ir čia paklausiu.  Kokį čiužinį iki 2500 Lt geriau išsirinkti? Mano ir vyro svoriai 70 ir 95. Bute sausa. Perskaičius viską priėjau išvados, kad Kristyna kaip ir nieko, norisi minkštesnio šiaip jau čiužinio, be spyruoklių, bet perskaičiau tokį komentarą, kad jei lova su patalynės dėže, tai reikia tik spyruoklinį pirkt. O mano lova būtent su patalynės dėže apačioj, maniau, kad galima ant pagrindo, kuris atsikelia, skylių prigręžt. Ką patartumėt?  4u.gif

Arba lova keisti, arba ja perdaryti su gerom grotelem ir tada deti ka tik sirdis geidzia. Iki 2500Lt jau daug neblogu ciuziniu yra, bet cia grotelems dar reikes skirti papildomai apie 1000Lt
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 06 26, 13:05)
Arba lova keisti, arba ja perdaryti su gerom grotelem ir tada deti ka tik sirdis geidzia. Iki 2500Lt jau daug neblogu ciuziniu yra, bet cia grotelems dar reikes skirti papildomai apie 1000Lt

Ačiū, Zoran. Vis tik perdarinėsim lovą ir dėsim tavo rekomenduotas grotas. Ir čiužiniui kaip ir planavau skirsim pinigų, nes šiaip ar taip lovoj vos ne pusę gyvenimo praleidžiam biggrin.gif
Atsakyti
Dar mažas kvailas klausimas biggrin.gif O kas atsitiks čiužiniui, kurį reikia dėt ant grotelių, jei jį padėsim ant paprastos lovos be grotelių? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimeli, tik prisipazystu is karto, kad temos neskaiciau, nes mazas lelius ant ranku nelabai laiko yr... Zodziu uzsisakem lova is PUSIS (cia imone tokia), o pas juos su patalynes deze, tai pasikelia tokia vientisa lenta, t.y. ciuzinys bus ne ant groteliu o ant lygaus vientiso pavirsiaus, tai renkames is GEMEGOS AMADEO Clima ir Padvaisko LIEPA. Ka patarsit? Is anksto dekoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 06 26, 21:55)
Dar mažas kvailas klausimas  biggrin.gif  O kas atsitiks čiužiniui, kurį reikia dėt ant grotelių, jei jį padėsim ant paprastos lovos be grotelių?  blush2.gif

Berods esu rases, paskaityk pirma puslapi ciuziniu temu.
Papildyta:
QUOTE(Nioliux @ 2009 06 26, 22:15)
Sveiki, turiu klausimeli, tik prisipazystu is karto, kad temos neskaiciau, nes mazas lelius ant ranku nelabai laiko yr... Zodziu uzsisakem lova is PUSIS (cia imone tokia), o pas juos su patalynes deze, tai pasikelia tokia vientisa lenta, t.y. ciuzinys bus ne ant groteliu o ant lygaus vientiso pavirsiaus, tai renkames is GEMEGOS AMADEO Clima ir Padvaisko LIEPA. Ka patarsit? Is anksto dekoju  ax.gif

Amadeo Clima dar puse bedos kaip vidutinio komforto ir zemesnes klases vilktu spyruokliu ciuzinys, bet Padvaiskas ka veikia tavo pasirinkime nesuprantu? Dar nepasimokete, kad Padvaiska nieko gero?

As rinkciausi pigesnius modelius, apie 1000Lt, vistiek spyruokliu kokybe ta pati, tik storiai skiriasi arba ju kiekis.
Atsakyti
Zoran,
Metzelerio ciuziniams renkames tarp Lignum Star ir Triton groteliu.
Domina paprastos ir motorizuotos.
Pastebejau, kad nenuolaidiniu kainu skirtumas apie 20 proc. abiem atvejais. (Triton brangesnes)
Klausimai:
1. ar tas kainu skirtumas nulemtas kokybes ar kazkokiu ypatingu groteliu savybiu?
2. kurios is siu firmu nemotorizuotos groteles tinkamesnes sunkiam, virs 130 kg zmogui? (Abiem atvejais raso iki 120 kg)
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2009 06 27, 12:12)
Zoran,
Metzelerio ciuziniams renkames tarp Lignum Star ir Triton groteliu.
Domina paprastos ir motorizuotos.
Pastebejau, kad nenuolaidiniu kainu skirtumas apie 20 proc. abiem atvejais. (Triton brangesnes)
Klausimai:
1. ar tas kainu skirtumas nulemtas kokybes ar kazkokiu ypatingu groteliu savybiu?
2. kurios is siu firmu nemotorizuotos groteles tinkamesnes sunkiam, virs 130 kg zmogui? (Abiem atvejais raso iki 120 kg)
Aciu

Triton patvaresnes. O kaina skiriasi del to, kad Tritonu amortizatoriai su keiciamais kamuoliukais ivairaus minkstumo, jie siek tiek brangesni, juos surinkineja cekijoje faktas, o Lignum star turbut lenkijoje, ir berods Tritonai gaunasi is treciu ranku, nes juos gamina kita imone cekijoje, ne Gumotex.
Atsakyti
Prisiskaičiau, prisigulėjau...
Klausimas:
Yra tokia situacija:
user posted image
Tarp patalynės dėžės ir krašto -- apie 20 cm tarpas, per kurį laisvai "vaikšto" oras. Tarp nuleistų grotelių ir patalynės dėžės -- apie 2-3 cm tarpas. Ar tokio tarpo pakanka, kad būtų galima apie kokį nors padoresnį čiužinį galvot (po "pasigulėjimų" -- idėja fix pasidarė prestige tubes 126), ar vienareikšmiškai tik spyruoklinis?
Lovos keist neišeis, groteles būtų galima (tuo pačiu -- kaip "padoresnės" grotelės reaguoja į jų tvirtinimą prie pakeliamo mechanizmo, jei tai iš viso įmanoma? )
Sutinku, kad tai išsidirbinėjimas, bet yra kaip yra; o norisi kuo patogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 27 birželio 2009 - 18:31