Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

QUOTE(pariso @ 2009 06 22, 21:16)
O tai kai jus siulote ne spyruoklinius, ypac vaikams, tai kaip jums atrodo, ar galima is vaiko atimti dziaugsma pasokineti lovyteje? Juk ant poroloninio/poliuretaninio to nepadarysi... 4u.gif
Baikit tuos sintetinius/plastmasinius gaminius siulyti... biggrin.gif

tai ciuzinio sokinejimui ar miegojimui reikia? ir netingekit pasiskaityt ka cia patarinejo, nes milijonus kartu rasyta apie ciuzinius vaikams tongue.gif
Atsakyti
renkuosi tarp Norkos ir Jolanos vaikui, zoran kuri imtumet?
man klausimukas toks, kokios groteles turi buti po tokiais ciuziniais o gal ne groteles?gal atsakys nusimanantieji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 06 23, 12:33)
renkuosi tarp Norkos ir Jolanos vaikui, zoran kuri imtumet?
man klausimukas toks, kokios groteles turi buti po tokiais ciuziniais o gal ne groteles?gal atsakys nusimanantieji?  4u.gif

Aš ne Zoran, bet irgi intensyviai renkuosi tarp šių čiužinių vaikui.
Jolana čiužiniai kokybe geresni, tačiau vaikui iki 140 cm jie neteiks naudos pagal savo savybes - anatomines zonas ir pan. Šitam čiužiniui reiktų geresnių grotelių, nei pagaliukai ant timpos. Kitaip neatsiskleidžia čiužinio gerosios savybės.
Norka vaikui idealus variantas, grotelės tinka ir prastesnės, man labiau patiko Norka plius čiužinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikute: 23 birželio 2009 - 12:41
QUOTE(nikute @ 2009 06 23, 13:41)
Aš ne Zoran, bet irgi intensyviai renkuosi tarp šių čiužinių vaikui.
Jolana čiužiniai kokybe geresni, tačiau vaikui iki 140 cm jie neteiks naudos pagal savo savybes - anatomines zonas ir pan. Šitam čiužiniui reiktų geresnių grotelių, nei pagaliukai ant timpos. Kitaip neatsiskleidžia čiužinio gerosios savybės.
Norka vaikui idealus variantas, grotelės tinka ir prastesnės, man labiau patiko Norka plius čiužinys.

aciu uz atsakyma
jau buvau apsistojusi ties jolana, dabar vel susimasciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2009 06 23, 07:28)
tai ciuzinio sokinejimui ar miegojimui reikia? ir netingekit pasiskaityt ka cia patarinejo, nes milijonus kartu rasyta apie ciuzinius vaikams  tongue.gif

Pritariu, zmones nezino patys ko nori, geriau tokie tegu patys is savo klaidu mokosi ir iesko spyruokliniuose naturalumo ir sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 06 23, 18:32)
Pritariu, zmones nezino patys ko nori, geriau tokie tegu patys is savo klaidu mokosi ir iesko spyruokliniuose naturalumo ir sveikatos.

Labai jau jus vieningi... drinks_cheers.gif
Kvepia reklaminiais dalykais, nors ir kaip bandau neutraliai ziureti. Suprantu, kad nei tie , nei tie nera supernaturalus. Bet baikit pagaliau ta propaganda apie super gerus "plastmasinius" ciuzinius... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pariso @ 2009 06 24, 15:56)
Labai jau jus vieningi... drinks_cheers.gif
Kvepia reklaminiais dalykais, nors ir kaip bandau neutraliai ziureti. Suprantu, kad nei tie , nei tie nera supernaturalus. Bet baikit pagaliau ta propaganda apie super gerus "plastmasinius" ciuzinius... biggrin.gif

Tada tu savo propaganda pavaryk apie savo naturalius, mes paskaitysime su malonumu. Gal mes kazka maziau zinome uz tave, apsviesk. O gal mes visi klystam, o tik tu viena teisi?
Atsakyti
QUOTE(pariso @ 2009 06 24, 15:56)

Atsiprasau jei ne i tema, bet ...
Zoran deka, si tema turbut yra vienintele , kurioje galima gauti INFORMACIJA, o ne apsiseilejusios mamytes ispudzius "oi mano maziukas taip megsta ant lovytes sokineti, labai geras ciuzinukas".
Ir is kokiu dar "Naturaliu" medziagu gali buti padaryti ciuziniai??? Mano kaimyne kudiki gulde i maisa siaudu prikisusi , pries tai juos sauleje iskaitinusi ir keisdavo juos daznokai. Idomu ar yra nors viena cia tokia "naturaliste" kuri taip vaika guldytu. As - ne.
Ir as pasidaviau Zoran propagandai ir nusipirkau 'plastmasini" ciuzini ir esu jam dekinga, nes baigesi problemos su galuniu tirpimu.
Atsakyti
SVeiki,
Kiek pasiskaičiau, tai likau zužavėta Zoran patirtimi čiužinių "sferoje" 4u.gif
Zoran, ar gelėčiau apeliuoti į patarimą?
Labai norime nusipirkti čiužinį, spyruoklinį, ortopedinį (nes turime problemų su stuburu). Norime bent 2*2 arba 2*2,2. Mūsų svoriai 60kg ir 80 kg. Gal ką rekomenduotumėt?
Ačiū iš anksto
Atsakyti
QUOTE(Liūtė @ 2009 06 25, 13:40)
SVeiki,
Kiek pasiskaičiau, tai likau zužavėta Zoran patirtimi čiužinių "sferoje"  4u.gif
Zoran, ar gelėčiau apeliuoti į patarimą?
Labai norime nusipirkti čiužinį, spyruoklinį, ortopedinį (nes turime problemų su stuburu). Norime bent 2*2 arba 2*2,2. Mūsų svoriai 60kg ir 80 kg. Gal ką rekomenduotumėt?
Ačiū iš anksto

Nu tu cia ir uzduoti davei, jolki palki. Siulyciau pradziai apmazinti ciuzinio dydi iki 200x180, tikrai pakankamas dydis, nebent ugis virs 195cm. Nes surasti tokias lovas pirkti bus problema, reikes gaminti, pasirinkimas dizainu sumazeja, ciuziniu gaminamu pasirinkimas sumazeja, kaina isauga 30-50%, o tai labai daug, kai lovos remai ir ciuziniai su grotelemis sudaro nuo 5000-20000Lt, siuo atveju.

Spyruoklini-ortopedini ar spiruoklini arba artopedini?

As esu rases, kad gerai padaryti spyruokliniai-anatominiai(spyruokliniu ortopediniu negamina, tik lateksinius ir poliuretaninius) brangiausi ciuziniai pasaulyje. Grubiai 200x180 anatominis pocket spyruokliu ciuzinys prasides nuo 8000Lt paprastesnis ir geras nuo 12000 iki keliu simtu tukstanciu gali uzaugti.

Geriau sukonkretink klausima.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 06 25, 14:38)
Nu tu cia ir uzduoti davei, jolki palki. Siulyciau pradziai apmazinti ciuzinio dydi iki 200x180, tikrai pakankamas dydis, nebent ugis virs 195cm. Nes surasti tokias lovas pirkti bus problema, reikes gaminti, pasirinkimas dizainu sumazeja, ciuziniu gaminamu pasirinkimas sumazeja, kaina isauga 30-50%, o tai labai daug, kai lovos remai ir ciuziniai su grotelemis sudaro nuo 5000-20000Lt, siuo atveju.

Spyruoklini-ortopedini ar spiruoklini arba artopedini?

As esu rases, kad gerai padaryti spyruokliniai-anatominiai(spyruokliniu ortopediniu negamina, tik lateksinius ir poliuretaninius) brangiausi ciuziniai pasaulyje. Grubiai 200x180 anatominis pocket spyruokliu ciuzinys prasides nuo 8000Lt paprastesnis ir geras nuo 12000 iki keliu simtu tukstanciu gali uzaugti.

Geriau sukonkretink klausima.

ax.gif Na lova tai bet kuriuo ruošiames gaminti, tai del ciuzinio dydzio bedos nematau, na gal ir 2*2 ar 2-1,8 uztektu doh.gif
Visgi labiau noretume spyruoklinio, lai bus ne ortopedinis, nes min 8.000Lt nesinoretu moketi uz ciuzini. Vien ciuziniui manau iki 3.000Lt galetume skirt.
Tikiuosi susiaurinau pasirinkimo rata mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūtė @ 2009 06 25, 16:29)
ax.gif  Na lova tai bet kuriuo ruošiames gaminti, tai del ciuzinio dydzio bedos nematau, na gal ir 2*2  ar 2-1,8 uztektu doh.gif
Visgi labiau noretume spyruoklinio, lai bus ne ortopedinis, nes min 8.000Lt nesinoretu moketi uz ciuzini. Vien ciuziniui manau iki 3.000Lt galetume skirt.
Tikiuosi susiaurinau pasirinkimo rata mirksiukas.gif  4u.gif

Jeigu suma iki 3000Lt, tai apie gera spyruoklini kalba neina, tik apie gera lateksini ir nebloga poliuretanini, atmink, kad sios sumos trecdali sudarys geros groteles. O jei nori spyruoklinio, tai pakaks 1000Lt, nes sioje pinigu kategorijoje spyruokliniai nepasizymi kokybe ir kazkokiom isskirtinem savybem - kaip komfortu, geru anatomiskumu, ilgaamziskumu. O be to visi spyruokliniai dulkiu maisai.
Atsakyti