Zoran žiūriu čia profas čiužinių srityje, gal galite patarti?
Atėjo laikas ir mums išsirinkti čiužinį, aš dabar , ir svoris jau virš 60 kg, nors šiaip 56kg / ūgis 169, vyro - iki 100 kg / ūgis 182.
Ar mums tiktų Lono Jolana? paskaičiau apie jį - ortopedinis 7 zonų, skirtas labiau iki 90kg, bet jei yra virš, kaip supratau, taip pat tinka.
QUOTE(TIKA1 @ 2009 05 23, 09:42)
Zoran žiūriu čia profas čiužinių srityje, gal galite patarti?
Atėjo laikas ir mums išsirinkti čiužinį, aš dabar , ir svoris jau virš 60 kg, nors šiaip 56kg / ūgis 169, vyro - iki 100 kg / ūgis 182.
Ar mums tiktų Lono Jolana? paskaičiau apie jį - ortopedinis 7 zonų, skirtas labiau iki 90kg, bet jei yra virš, kaip supratau, taip pat tinka.
Daug maz, paziurekite, dabar maciau akcija "JOLANOM' prasidejo, -20%, tai kaip ir vienas geriausiu pasiulymu rinkoje, kam tinko toks ciuzinys. Siaip Jolana labai priklausoma nuo groteliu, labai daug jauciasi groteliu kokybe su Jolana.
Prieš tris metus pirkom Padvaisko čiužinį, lateksas su kokosu, kainavo berods apie 1000 lt, tiksliai jau nepamenu... Taigi po 2 metų atsirado toookios duobės Labai nusivyliau pasiguldau vaikiuką ant šono, tai iš karto nuvirsta ant pilvo dėl duobės . Tiesa, čiužinį tikrai reguliariai vartėme. Atliekami tūkstančiai pas mus nesiveisia, o reikia pirkt naują čiužinį. Š... ir biskis. TAIGI NEPATARIU NIEKAM PIRKT PADVAISKO produkcijos....
QUOTE(Zoran @ 2009 05 23, 13:44)
Daug maz, paziurekite, dabar maciau akcija "JOLANOM' prasidejo, -20%, tai kaip ir vienas geriausiu pasiulymu rinkoje, kam tinko toks ciuzinys. Siaip Jolana labai priklausoma nuo groteliu, labai daug jauciasi groteliu kokybe su Jolana.
butinai pažiurėkite maldu juros puslapyje ciuziniu kainas. jos prasideda nuo 180lt uz 0,8m plocio ciuzini
Sveiki.Ačiū Zoran už patarimą, ar medea ir medea plius tas pats? Ką manote apie parduotuvę internetu, joje Medea plius čiužinys pigiau 2150 lt ir pristato per 2 savaites, kažin ar ta pati bus kokybė, gal išparduoda senesnio vežimo čiužinukus? .Zoran o gal man mažinti grotelių tarpus ir pirkti geresnį čiužinuką? Kaip Aruba ar tinka svoriui 75kg ir. 105kg? Ačiū.
QUOTE(laimuliux @ 2009 06 01, 23:06)
Sveiki.Ačiū Zoran už patarimą, ar medea ir medea plius tas pats? Ką manote apie parduotuvę internetu, joje Medea plius čiužinys pigiau 2150 lt ir pristato per 2 savaites, kažin ar ta pati bus kokybė, gal išparduoda senesnio vežimo čiužinukus? .Zoran o gal man mažinti grotelių tarpus ir pirkti geresnį čiužinuką? Kaip Aruba ar tinka svoriui 75kg ir. 105kg? Ačiū.
Tarpai iki 4.5cm tinkami daugumai ciuziniu, bet groteliu kokybe matuojama ne vien tarpais, o pagrinde minksta pakaba. Kadangi jos nera, tai apie gera ciuzini geriau negalvoti, nes puse efekto prarasi.
Koks skirtumas tarp senesnio vezimo ciuziniu ir naujesnio, jeigu nera intervalo bent 4 metu? Medea Plus ir Medea tas pats. Geriau ziurekit i Kallisto arba Kristyna, daug patogesni.
QUOTE(laimuliux @ 2009 06 02, 00:06)
kokio tau čiužinio reikia? galėčiau padėt išsirinkt.pas mane ganėtinai žemos kainos ir gera kokybė. 5m garantija
Labas,
as uzsisakiau ciuzini OllO Kaune, dabar ten 20% nuolaidos visiems ciuziniams.
Auriga ,spyruoklini. Kai pagulinejau parduotuvej patiko.
Tikiuos kai namo parsivesiu irgi bus geras
as uzsisakiau ciuzini OllO Kaune, dabar ten 20% nuolaidos visiems ciuziniams.
Auriga ,spyruoklini. Kai pagulinejau parduotuvej patiko.
Tikiuos kai namo parsivesiu irgi bus geras
Labai noriu patarimo, kuri antciuzini pasirinkti. pagrindine funkcija- kad butu minksciau miegot. kazkaip lateksinius atmeciau, nes jie ploni ir man nepakankamai minksti atrodo dabar renkuosi tarp siu:
1. dormeo renew- viskoelastinis 3.5cm- privalumas kaina (400lt)
2. sleepwell special- HR bendras storis 5.5cm, porolono 3cm(apie 500lt)
dar lygtais gemega turi su HR, tik niekur kainos to ciuzinuko neradau
3. Lono viskoelastinis- 6cm(apie 600lt)
4. o gal imti paprasta pigu porolonini kokiu 5cm
zodziu esu labai pasimetus ir niekaip issirinkt negaliu- sunkiausia apsisprest ar geriau viskoelastinis(ar nebus per minksta,ar neatrodys kaip i duobe ikritus kad miegotum, ar nebus karsta miegot) ar HR- ar neissigules per greit, ir taip pat ar nebus karsta miegot. laukiu nuomoniu
1. dormeo renew- viskoelastinis 3.5cm- privalumas kaina (400lt)
2. sleepwell special- HR bendras storis 5.5cm, porolono 3cm(apie 500lt)
dar lygtais gemega turi su HR, tik niekur kainos to ciuzinuko neradau
3. Lono viskoelastinis- 6cm(apie 600lt)
4. o gal imti paprasta pigu porolonini kokiu 5cm
zodziu esu labai pasimetus ir niekaip issirinkt negaliu- sunkiausia apsisprest ar geriau viskoelastinis(ar nebus per minksta,ar neatrodys kaip i duobe ikritus kad miegotum, ar nebus karsta miegot) ar HR- ar neissigules per greit, ir taip pat ar nebus karsta miegot. laukiu nuomoniu
Kuo labiau skaitau apie čiužinius tuo painiau darosi.Kallisto ir Kristyna iš latekso,bijau dėl prakaitavimo,lieka Medea,Visus Juos noriu pamatyti, Ugne.Gyvenu Klaipėdos pusėje.Keista,bet čiužinukas Kristyna pigu.lt kainuoja 1746 lt..o visur kitur 2500lt.Ką tai reiškia,ar ne per didelis kainos skirtumas,gal kas pirkote?
QUOTE(laimuliux @ 2009 06 04, 23:16)
Kuo labiau skaitau apie čiužinius tuo painiau darosi.Kallisto ir Kristyna iš latekso,bijau dėl prakaitavimo,lieka Medea,Visus Juos noriu pamatyti, Ugne.Gyvenu Klaipėdos pusėje.Keista,bet čiužinukas Kristyna pigu.lt kainuoja 1746 lt..o visur kitur 2500lt.Ką tai reiškia,ar ne per didelis kainos skirtumas,gal kas pirkote?
O tu kokia Kristyna ziuri? Antibakterial ar Natural? Jei prakaituoji, prakaituosi ant visu.