Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

Labutės 4u.gif
Gal pasakytumėt, kur nebrangiai gaut porą čiužinių užvalkalų su užtrauktukais, nu likčiau lb skoloj doh.gif 4u.gif
Atsakyti
ratatanke perskambink gamintojams pasakyki tikslius ismatavimus kiek zinau vievi yra keletas gamyklu siauluose. O is ko pirkai ciuzini? Ar skambinai jiems?
Atsakyti
Laba 4u.gif

pribrendom ir mes pagaliau savo lova su ciuziniu keist cool.gif
snd Lone kaip ir Medea issirinkom, bet dabar grizom ir toks klausimas mums iskilo, kadangi turim viena 2.5 metu pilieti, kuris gan daznai musu lovoj miegodavo ir pasitaikydavo "naktiniu nelaimiu", siaip dabar jau savo kambaryje miega, bet laukiam kito, kuris turbut irgi kazkiek laiko praleis musu lovoj, o kartais netgi pampersai neapsaugo doh.gif ir girdejom, kad tokio tipo ciuziniai labai bijo dregmes, tai dabar sakom, kad gaila leist pinigus geram daiktui, kuri galim greit sugadint cool.gif
Tai gal kol vaikai paaugs spyruoklini pirkt?
"Tyla" gal tada? Dar ziurim geresnis gal Patricia butu, bet ir ten lateksas virsuj, tai turbut rizika sugadint kaip ir su Medea?
Zoran, brukstelk savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2009 03 21, 20:48)
Laba 4u.gif

pribrendom ir mes pagaliau savo lova su ciuziniu keist cool.gif
snd Lone kaip ir Medea issirinkom, bet dabar grizom ir toks klausimas mums iskilo, kadangi turim viena 2.5 metu pilieti, kuris gan daznai musu lovoj miegodavo ir pasitaikydavo "naktiniu nelaimiu", .........

Tena (slaugos priemonių firma) pradėjo platint savo siunamas daugkartinio vartojimo paklodes. Gali pagamint kokios nori spalvos ir išmatavimų- didesniems čiužiniams su guma daro. Kiek teko čiupinėt labai smagūs- viena pusė tokia smagiai frotinė, kita tokios special medžiagos- nepralaidžios drėgmei. Ir šitos paklodės plaunamos, ir kaina ne baisi, mes saviškei žiūrėjom, tai iki 50lt gaunas..... mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek zinau kaimyne ir vaistinej pirko kazka panasaus ir kloja vaikiukui.
Romeo pasvarstyki gera sprendima pasiule lapute juk patiesit kokia speciale paklode ar paklota plonuti ir problema isspresta. Tik kodel su viskoelastiniu atsekit paciupinekit pasidomekit juk kaip kazkas rase medziaga -fokusas...
Atsakyti
zmones, gal yra kur susisteminta info apie ciuzinius? nes tiek temu perskaityt neimanoma..gundemes ciuziniu is latviu naktz mebels "soft" (ivilktos spyruokles ir keliu sluoksniu, lateksas virsuj berods), dabar ant tempuro gundomes ir ju siulomu groteliu ir neaisku nei ka rinktis nei uz kiek lt..beje tempuras ir latviai vos ne panasiai kainuoja, cia tai man naujiena buvo bigsmile.gif

kazkaip apie Tempura nieko padoraus ir neradau, kas ten per daiktas su kuo valgomas? bandziau gulet tai baisiai idomus jausmas..bet kai megstu nakti pasivartyti, tai kaip su tuo idubimu? unsure.gif sakiau is tos duobes, kuri susidaro begulint viena poza, net apsiverst neis unsure.gif zodziu kazkokia mistika man tie ciuziniai, bet traukia isbandyti cool.gif

o Ollo baldai tik kaune randasi? g.gif
Atsakyti
kazkada ziurejau ir as latviu sake uzvalkalas 30 c lapsniu o siap rekomenduojamas cheminines valymas. Osluoksniukai medvilnes deta na naturalu o kiek domejausi tai aktualu tiem kas alergiski per 3 metus tiek kokose tiek medvilnej atsiranda erkuciu .. ir visiskai nesvarbu kad ir kokias chemikalas jis apdirbtas puikus teiginio patvirtinimas draugu vaikiukas jau 4 ketvirti metai miega ant kokosinio ir sloguot ciaudeti pradejo nuvede pasidaryti testuko ir isaiskejo priezastis kad del dulkiu erkuciu jautrus o kai pakeite viskas susitvarke. o apie tempur senose temose rasyta kad tikrai sunku apsiversti letai atsistato.
as issirinkau miegu ir patogu ant metzeler
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 03 22, 22:19)
kiek zinau kaimyne ir vaistinej pirko kazka panasaus ir kloja vaikiukui.
Romeo pasvarstyki gera sprendima pasiule lapute juk patiesit kokia speciale paklode ar paklota plonuti ir problema isspresta. Tik kodel su viskoelastiniu  atsekit paciupinekit pasidomekit juk kaip kazkas rase medziaga -fokusas...

Gali būti, paprastai jie ir platina per vaistines. Aš išsiknisau, kad Vilniuje jie turi nei tai atstovybę kažkokią, kur galima iš jų tiesiai- tai ko gero pigiau turėtų būti g.gif
Nuoroda, jei kas nukeliausit- pameskit info....
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 03 23, 12:29)
zmones, gal yra kur susisteminta info apie ciuzinius? nes tiek temu perskaityt neimanoma..gundemes ciuziniu is latviu naktz mebels "soft" (ivilktos spyruokles ir keliu sluoksniu, lateksas virsuj berods), dabar ant tempuro gundomes ir ju siulomu groteliu ir neaisku nei ka rinktis nei uz kiek lt..beje tempuras ir latviai vos ne panasiai kainuoja, cia tai man naujiena buvo  bigsmile.gif

kazkaip apie Tempura nieko padoraus ir neradau, kas ten per daiktas su kuo valgomas? bandziau gulet tai baisiai idomus jausmas..bet kai megstu nakti pasivartyti, tai kaip su tuo idubimu?  unsure.gif  sakiau is tos duobes, kuri susidaro begulint viena poza, net apsiverst neis  unsure.gif zodziu kazkokia mistika man tie ciuziniai, bet traukia isbandyti  cool.gif

o Ollo baldai tik kaune randasi?  g.gif

tikrai dar reiketu paskaityti senas temas sprendziant is to ka renkiesi 4u.gif jei tikrai ieskai gero ciuzinio, tai verta sugaisti laiko ir perskaityti, nes cia vienas zmogutis labai aiskiai ir tiesiai sviesiai viska paaiskines.Neuzmirsk kad rinktis reikia pagal ugi, svori ir miegojimo iprocius.Ollo baldai yra tik kaune, bet is pradziu jiems pasiskambink pasiklausk ar jie turi tai ka tu nori isbandyti, nes mano atveju tai as veltui nuvaziavau, nes tik viena ciuzini turejo is tu is kuriu as renkuosi ir tas ne pagal mano svori ax.gif
Atsakyti
radau is naturaus tencel pluosto paklodes. Tai is medienos celiuliozes pluosto esu turejusi ranksluoscius kitaip dar vadinamas modal , bamboo bluostas svelnutis gerai sugeria . As cia apie ranksluoscius jie labaii geri, o ir paklodes turetu buti geros tai aktualu tiems kas augina vaikus padaigstyta skycio nepraleidzianciu pluostu idedu nuoroda http://www.imteksas.lt/?id=1
Papildyta:
CITATA
Audiniai iš Tencel pluošto , skirti patalynei laminuojami poliuretano plėvele.
dar apsaugojam čiužinius nuo sušlapimo
Unikali nanofibriline technologija Tencel padarė revoliuciją patalynėje.
Struktūrinio ir sureguliuoto nanofibrilų išdėstymo medienos pluošte dėka Tencel turi išskirtinę savybę tinkamai reguliuoti drėgmę.
Nanofibrilos veikia kaip mikroskopinė kanalų sistema , kuri lengvai padeda absorbuoti ir transportuoti drėgmę maksimaliai geram ir komfortiškam miegui.
Tencel absorbuoja 130% daugiau drėgmės negu medvilnė.
Patalynė iš Tencel pluošto absorbuoja drėgmę visiškai natūraliai ir greitai ją vėl išskiria į aplinką.Tai užtikrina malonų lovos klimatą , o poliesteris atvirkščiai visiškai neabsorbuoja drėgme
Tencel gaminamas iš medienos.
Tai procesas , kuris nekenkia aplinkai ir kurio metu nenaudojami pesticidai ar kiti potencialiai pavojingi chemikalai.
Tai reiškia , kad Tencel yra švarus ,higieniškas pluoštas , kuris ypač tinka naujagimiams ,alergiškiems žmonėms , turintiems padidinto jautrumo odą
Atsakyti
O Zoran musu jau nebekonsultuoja ? ax.gif
Zoran, jei kartais uzmesi aki i sia tema, gal galetum atsakyt, nes parduotuves konsultantes varo i nevilti.
Renkames su vyru ciuzinius. Jam prie dusios Medea Plus, jis sveria apie 85 kg, ugis apie 167 cm. Man tenka prie jo taikytis (kad storis butu 20 cm), tad buvo man pasiulyta Medea is senesnes kolekcijos (tipo jis minkstesnis uz Medea Plus). Mano svoris apie 68 kg, ugis apie 166 cm. Matavausi dar kruva ciuziniu, bet tokiu budu issirinkti be sansu. Tad bandau rinktis pagal savo sudejima.
Ka galetum patarti ?
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 03 23, 12:29)
zmones, gal yra kur susisteminta info apie ciuzinius? nes tiek temu perskaityt neimanoma..gundemes ciuziniu is latviu naktz mebels "soft" (ivilktos spyruokles ir keliu sluoksniu, lateksas virsuj berods), dabar ant tempuro gundomes ir ju siulomu groteliu ir neaisku nei ka rinktis nei uz kiek lt..beje tempuras ir latviai vos ne panasiai kainuoja, cia tai man naujiena buvo  bigsmile.gif

kazkaip apie Tempura nieko padoraus ir neradau, kas ten per daiktas su kuo valgomas? bandziau gulet tai baisiai idomus jausmas..bet kai megstu nakti pasivartyti, tai kaip su tuo idubimu?  unsure.gif  sakiau is tos duobes, kuri susidaro begulint viena poza, net apsiverst neis  unsure.gif zodziu kazkokia mistika man tie ciuziniai, bet traukia isbandyti  cool.gif

Aš Tempurą turiu, ojojoi koks geras miegas, jau metus vartausi ir vargo nematau thumbup.gif Esu tokia neplona blush2.gif , tai miegoti Tempure - vienas malonumas. Nespaudžia, netempia ir netraukia, vartymasis labai sumažėjo, miego kokybė pagerėjo, labai jau jis brangus, bet nusprendžiau investuoti ir nesigailiu, tik dar vienas pastebėjimas, jei jau čiužinys Tempurinis, tai ir pagalvę rinktis patarčiau tokią pačią, prieš renkantis, atsigult ant čiužinio ir "matuotis" pagalvę, neskubant ir įsijaučiant. ax.gif
Atsakyti