Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

QUOTE(Zoran @ 2009 05 16, 19:00)
O is kur ir uz kiek pirkai?

is SBA baldu parduotuves, kaina 1200 kazkur, taciau buvo nuolaida ciuziniams ta menesi.
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 17, 19:16)
is SBA baldu parduotuves, kaina 1200 kazkur, taciau buvo nuolaida ciuziniams ta menesi.

Kokia nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 05 17, 22:51)
Kokia nuolaida?

negi tai itakos daro ciuzinio kokybei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 05 17, 23:01)
negi tai itakos daro ciuzinio kokybei?  g.gif

Jeigu tai nedidele nuolaida, iki 20%, tada jokios. Bet jeigu ten ta akcija, kur puse kainos, tai net neisivaizduoji koks skirtumas gali buti tarp tokiu gaminiu.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 05 18, 07:39)
Jeigu tai nedidele nuolaida, iki 20%, tada jokios. Bet jeigu ten ta akcija, kur puse kainos, tai net neisivaizduoji koks skirtumas gali buti tarp tokiu gaminiu.

tai taip iseina, kad isparduodama kazkokia brokuota partija? kazkaip keista, kad nuo nuolaidos dydzio priklauso kokybe. Sakyciau - tai didelis minusas prekes zenklui - vartotojas negali buti tikras del perkamo produkto kokybes. Buvom ir mes issirinke tyla arba tyla+, bet dabar susimeciau - is kur man zinot ar neatsitiks tas pats?
Siaip jau norejau paklaust del rinklalapio pigu.lt, gal kas pirkot is ten? ar jie patikimi? Ziuriu, dabar ten Sleepwel ispardavimas, kainos neblogos, bet sakau gal ten "padielkos"? Bijau didelem nuolaidom susigundyt.
Atsakyti
QUOTE(Babusia @ 2009 05 18, 09:52)
tai taip iseina, kad isparduodama kazkokia brokuota partija? kazkaip keista, kad nuo nuolaidos dydzio priklauso kokybe. Sakyciau - tai didelis minusas prekes zenklui - vartotojas negali buti tikras del perkamo produkto kokybes. Buvom ir mes issirinke tyla arba tyla+, bet dabar susimeciau - is kur man zinot ar neatsitiks tas pats?
Siaip jau norejau paklaust del rinklalapio pigu.lt, gal kas pirkot is ten? ar jie patikimi? Ziuriu, dabar ten Sleepwel ispardavimas, kainos neblogos, bet sakau gal ten "padielkos"? Bijau didelem nuolaidom susigundyt.

Jeigu ciuziniams nuolaidos didesnes kaip 20-25%, verta susimastyti ar tai :

a)ne padevetu ispardavimas;
b)kolekcijos keitimas is pavyzdziu;
c)sandelio valymas(uzsigulejus produkcija);
d)speciali tinklu akcija, kada reikalingas patikimas vardas ir super kaina, kaip pvz -40ar50%, tada tie ciuziniai buna gaminami specialiai su pigesnemis medziagomis, bent jau taip daroma ciuziniuose, kur nera 100% antkainiu. O pigesnes medziagos aisku neprideda kokybes. O siuo laiku daug firmu zais butent taip, nes laikotarpis toks, reikia isgyventi ir skatinti pirkimus visomis priemonemis. Dabar neziurima toli i prieki, o ziurima, kad pratemti dar vienus ar du metus.
Darykit isvadas ir pirkite protingai, bei nesimeskite ant dideliu akciju.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 05 18, 11:46)
Jeigu ciuziniams nuolaidos didesnes kaip 20-25%, verta susimastyti

thumbup.gif kokie geri pastebejimai, net nepagalvojau apie tokius variantus 4u.gif
Atsakyti
PRAŠAU, PADĖKIT SUSIGAUDYTI
Čia daug kartų buvo išsakyta mintis, kad čiužinius reikia keisti kas 5-7 metai.
Vakar buvau baldų parduotuvėje ir Tempur skyriuje pardavėja teigė, kad jų čiužiniams yra suteikiama 15 metų garantija. Kaip aš suprantu, garantija reiškia, kad gaminys per garantinį laikotarpį nepakeičia gamyklinių savybių.
Tai man dabar jau nebeaišku - kam keisti čiužinį kas 5 metus, jeigu jam yra garantija 15 metų?
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2009 05 21, 08:27)
PRAŠAU, PADĖKIT SUSIGAUDYTI
Čia daug kartų buvo išsakyta mintis, kad čiužinius reikia keisti kas 5-7 metai.
Vakar buvau baldų parduotuvėje ir Tempur skyriuje pardavėja teigė, kad jų čiužiniams yra suteikiama 15 metų garantija. Kaip aš suprantu, garantija reiškia, kad gaminys per garantinį laikotarpį nepakeičia gamyklinių savybių.
Tai man dabar jau nebeaišku - kam keisti čiužinį kas 5 metus, jeigu jam yra garantija 15 metų?

Jeigu jie teigia, kad ju gaminys nekeicia savybiu per 15 metu, tai tegu tuo tiki tie, kuriems reikia, as netikiu ir jau ne karta tikrinta. Ju medziagos kokybiskos ir patikimai tarnauja 7-9 metus, bet savybes keicia. O kur dedasi prakaito druskos? O kaip atsistatineja medziaga po 7-9 metu?
Atsakyti
Atėjo laikas ir mums išsirinkti čiužinį, aš dabar nestuke.gif, ir svoris jau virš 60 kg, nors šiaip 56kg / ūgis 169, vyro - iki 100 kg / ūgis 182.
Ar mums tiktų Lono Jolana? paskaičiau apie jį - ortopedinis 7 zonų, skirtas labiau iki 90kg, bet jei yra virš, kaip supratau, taip pat tinka.
Zoran žiūriu čia profas čiužinių srityje, gal galite patarti? g.gif
Atsakyti
Ačlū Zoran už tiek daug informacijos apie čiužinius.Zoran,gal galite patarti,kokį čiužinį rinktis,jei lova su patalynės dėže,nusipirkau iš Minijos Baldų groteles su 6 cm tarpais,nes per vėlai paskaičiau Jūsų informaciją. doh.gif Kaip galėčiau išspręsti šią problemą?Vyras 105 kg aš-77 kg,ugis 177cm.Mastau apie Memo de Luxe,Memo star,Auriga dvejoju,o parduotuveje siulo Medi Sleep. doh.gif Ar galima dėti ant paprastų grotelių šiuos čiužinius,Ką patartumėte?
Atsakyti
QUOTE(laimuliux @ 2009 05 22, 22:33)
Ačlū Zoran už tiek daug informacijos apie čiužinius.Zoran,gal galite patarti,kokį čiužinį rinktis,jei lova su patalynės dėže,nusipirkau iš Minijos Baldų groteles su 6 cm tarpais,nes per vėlai paskaičiau Jūsų informaciją. doh.gif Kaip galėčiau išspręsti šią problemą?Vyras 105 kg aš-77 kg,ugis 177cm.Mastau apie Memo de Luxe,Memo star,Auriga dvejoju,o parduotuveje siulo Medi Sleep. doh.gif Ar galima dėti ant paprastų grotelių šiuos čiužinius,Ką patartumėte?

Tik storus anatominius nespyruoklinius. Pocket gadinsite su per dideliais tarpais, Bonnell spyruokles atgyvena, lieka tik stori ciuziniai is latekso ar poliuretano.
Siulyciau Medea is Lono.
Atsakyti