QUOTE(Zoran @ 2009 05 08, 11:35)
Kvepia kapituliacija ir ziniu trukumu.
Tik gaila kad kaip ir visa dauguma Geragera tingi visas temas perskaityti su mano atsakymais ir zmoniu mintimis.
Rimtu firmu vardai tampa rimtais vardais, kada jie turi gera istorija, ilgaamze patirti, savo vizija ir novatoriskuma bei pastovia kokybe ir gera servisa. Lietuvoje ju nera daug, todel as ir negaliu daug ju kisti, nors ir noretusi, kad butu atvirksciai.
Tik gaila kad kaip ir visa dauguma Geragera tingi visas temas perskaityti su mano atsakymais ir zmoniu mintimis.
Rimtu firmu vardai tampa rimtais vardais, kada jie turi gera istorija, ilgaamze patirti, savo vizija ir novatoriskuma bei pastovia kokybe ir gera servisa. Lietuvoje ju nera daug, todel as ir negaliu daug ju kisti, nors ir noretusi, kad butu atvirksciai.
O kada as sakiau, kad esu zinove? cia Tu save laikai visaziniu . Nuo kada cia tik Tavo zodziai yra "tiesa" ir kas Tu per zemes bamba? Kyla klausimas kad toks "didis zinovas" nedirba kokioje ciuziniu firmoje o tiesiog "konsultuoja" mus aveles... Kaip yra is tiesu?
Tiesiog uzdaviau klausima ir issakiau savo nuomone, o Tu tik uzsipuolei mane ir bandei prakisti kliju kalna vaikui ir sukritikuoti kokosa taip nieko konkreciai nepaaiskines kodel jis (naturalus) blogiau uz porolona (100% chemija).
As tiesiog pirkeja, o Tu tendencingas keliu firmu proteguotojas su ribotu (uzsiciklintu) ciuziniu technologiju issilavinimu.
Taip, gal man truksta ziniu, bet Tu, Zoran, tikrai nesi tiesiog "patarejas", o esi keliu firmu (gal kokio nors prekybos centro) prastumejes internete.
Aciu uz diskusija, supratau kad vien cia tikrai negalima ieskoti ziniu apie ciuzinius.
Patarimas visoms: paskaitykite cia, ciuziniu gamintoju tinklapius, tiesiog ivairius blog'us ir eikite per salonus bandyti "gyvai", nes tik savas kunas geriausiai zino ko jam reikia
Sekmes