Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 5 dalis

QUOTE(muimyte @ 2009 04 15, 19:11)
gerai kad zoran pasirode, cia labai truko jo nuomones smile.gif

pakels temoje diskusijas lotuliukas.gif
Atsakyti
Chera tu man pasakyki. Ar daug zmoniu pazysti gerai ismananciu ciuziniu technologijas?
Atsakyti
Sveiki, labai norėčiau sulaikt patarimo, ypač iš Zoran. Niekaip neapsisprendžiam kokį čiužinį įsigyti. Labai jau skirtingi mūsų svoriai, vyro 108kg/192cm, o mano 58kg/173cm. Norim ką nors iš putų poliretano, bandėm žiūrėt ištisinį, bet turbūt geriau tiktų atskiri. Lova 160/200, uždara, su stndartinėm grotelėm (buvo komplekte prie lovos). Ar būtinai tai turi būti vieno gamintojo čiužiniai, Ar galėtų būt toks variantas: man Aruba H2, o vyrui Jolana? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 04 15, 19:55)
Chera tu man pasakyki. Ar daug zmoniu pazysti gerai ismananciu ciuziniu technologijas?

nea schmoll.gif is pazystamu tokiu nera g.gif ieskodama ciuzinio (na dar ieskausi) ir klausdama visu nuomones supratau viena: kad visi nauji ciuziniai yra geri ax.gif sesuo nori pirkti 7 anatominiu zonu ciuzini is Gemegos (nepamenu koks pavadinimas) ir ji deti ant groteliu tu kur pirko kartu su lova blink.gif tai vis bandziau savo svogieri itikinti kad ortopedinis ciuzinys reikalauja ir geru groteliu kad atsiskleistu visos ciuzinio savybes verysad.gif bet snipstas gavosi.... kaip sienai buciau kalbejusi.... jis mano kad svarbiausia ciuzinys nes ant jo miegi, o ant ko ciuzinys - jau nebesvarbu unsure.gif anot svogierio: ant ciuzinio guli o ne ant groteliu g.gif

Papildyta:
QUOTE(skorpas35 @ 2009 04 15, 23:44)
Norim ką nors iš putų poliretano, bandėm žiūrėt ištisinį, bet turbūt geriau tiktų atskiri. Lova 160/200, uždara, su stndartinėm grotelėm (buvo komplekte prie lovos). Ar būtinai tai turi būti vieno gamintojo čiužiniai, Ar galėtų būt toks variantas: man Aruba H2, o vyrui Jolana? Ačiū

as irgi galvoju apie Aruba ciuzini, bet tik apie istisini ax.gif turejom toki kur perpus padalintas doh.gif tai vis i ta tarpa viduri ikrisdavau nakti schmoll.gif jau tokio nebenoreciau
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2009 04 15, 19:55)

cia forume kiek skaiciau tai Zoran viespatavo thumbup.gif bet dabar ir tu prisidejai i ta kompanija clap.gif kuo dugiau tokiu forumieciu ismananciu apie ciuzinius - tuo geriau mums bus susigaudyti apie ciuziniu platybes ir issirinkti viena vieninteli, ta pati paciausia uz prieinama kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki! Seniai buvau šioje temoje, gal prieš metus, kai vaikams čiužinį rinkausi (pasirinkau Norką, pagal Zorano rekomendaciją rolleyes.gif). O dabar naujos lovos reikėtų man ir vyrui. Bet pas mus miegamojo erdvė ribota, ir nesinori standartinės lovos, nes jos visos per ilgos - minimum 215 cm su visais krašteliais ir galvūgaliu. Tai sužinojau vieną sprendimą - užsisakyti norimo dydžio karkasinį spyruoklinį čiužinį, prie kurio galima pritvirtinti kojeles. O galbūgalį pagaminti atskirai ir pritvirtinti prie sienos. Vaizdas būtų maždaug toks (nieko gražaus, bet ilga lovatiesė viską paslėps):
user posted image
Mums vienoje vietoje siūlė tokį lenkišką ortopedinį čiužinį (su zonomis) ir sakė, kad bet kokio dydžio gali pagaminti. Yra ir Gemegoje (nežinau, ar daro nestandartinio ilgio). Mums geriausia būtų 160x190 cm.
Gal kas nors galite ką nors pasakyti apie tokį variantą? 4u.gif
Atsakyti
minusas kad ciuzinys trumpiau tarnauja kai naudojama tik puse , kadangi dazniausiai kita puse su mediniu karkasu buna. Ir dazniausiai spyruokliniai ciuziniai tik jie kaip zinom ploniems zmonems nera komfortiski. Jei uzsisakytumet pas baldziu jums padarytu ir remus kitokius tiesiog reikia gero baldziaus, o tada turetumet laisve rinktis ir geras groteles galbut net pakeliamas ir jusu sudejimui tinkanti ciuzini.
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2009 04 14, 12:39)
Mes irgi pirkom Padvaisko ciuzini ir labai nusivylem... doh.gif Gaila, kad nieko nepaskaiciau pries perkant apir siuos ciuzinius verysad.gif
O idomu kiek garantija galioja jiems ir ka reikia tureti, kad ta garantija galiotu? g.gif

Reikalingas cekis tiek avanso tiek galutines sumos. Jei dar nera 2 metu tai pagal Lietuvos istatymus priklauso ir be sutarties garantija. o jei daugiau reikia skaityti sutarti ir garantini lapa kos terminas nurodytas
Dar karta primenu turi buti cekis
Papildyta:
arba pinigu priemimo kvitas
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2009 04 16, 16:28)
Tai sužinojau vieną sprendimą - užsisakyti norimo dydžio karkasinį spyruoklinį čiužinį, prie kurio galima pritvirtinti kojeles. O galbūgalį pagaminti atskirai ir pritvirtinti prie sienos. Vaizdas būtų maždaug toks (nieko gražaus, bet ilga lovatiesė viską paslėps):
Gal kas nors galite ką nors pasakyti apie tokį variantą?  4u.gif

Na mums MB laikinai buvo padares rema ciuziniui laikyti (kol nusipirkom lova) ant 10 cm kojeliu. Nu jau kokia totali nesamone doh.gif . Pasiekti ir svariai isvalyti pavykdavo tik atsigulus ant zemes (tada robotuko neturejau) ir vos ne akrobatikos pagalba, po lova dulkiu kukulai, nu zodziu. Aisku, jei butu pasleptos kojeles-kita kalba. Na bet tai paspartino lovos isigyjima:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 16 balandžio 2009 - 20:24
QUOTE(skorpas35 @ 2009 04 15, 23:44)
Sveiki, labai norėčiau sulaikt patarimo, ypač iš Zoran. Niekaip neapsisprendžiam kokį čiužinį įsigyti. Labai jau skirtingi mūsų svoriai, vyro 108kg/192cm, o mano 58kg/173cm. Norim ką nors iš putų poliretano, bandėm žiūrėt ištisinį, bet turbūt geriau tiktų atskiri. Lova 160/200, uždara, su stndartinėm grotelėm (buvo komplekte prie lovos). Ar būtinai tai turi būti vieno gamintojo čiužiniai, Ar galėtų būt toks variantas: man Aruba H2, o vyrui Jolana? Ačiū

Jusu svoriai gan smarkiai skiriasi, todel butu idealu du atskiri ciuziniai, jei norima gauti maksimalu anatominio prisitaikymo ir komforto efekta.
Jusu lova tinkama tik spyruokliniam ciuziniui. Jeigu yra noras pirkti rimtesni ciuzini, tada teks isigyti geras groteles ir patalynes deze laikyti tuscia.

Is bedos, nespyruokliniai, laikant deze tuscia ir naudojant jusu groteles :

Kallisto - Lonas (abiems)
Medea - Lonas (Vyrui)

Dedant geras groteles (tipo- Triton(Lono), Lignum Star(Fey&Co):

Prestige Tubes 126 - Metzeller (abiem)
Kristyna antibakterial - Lonas (vyrui)
Aruba H2 - Metzeller (moteriai)
Kristyna natural - Lonas (moteriai)
Kallisto - Lonas (vyrui)
Passion H2 - Fey&Co (moteriai)
Passion H3 - Fey&Co (Vyrui)

Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2009 04 16, 13:18)
nea  schmoll.gif is pazystamu tokiu nera  g.gif  ieskodama ciuzinio (na dar ieskausi) ir klausdama visu nuomones supratau viena: kad visi nauji ciuziniai yra geri  ax.gif  sesuo nori pirkti 7 anatominiu zonu ciuzini is Gemegos (nepamenu koks pavadinimas) ir ji deti ant groteliu tu kur pirko kartu su lova  blink.gif tai vis  bandziau savo svogieri itikinti kad ortopedinis ciuzinys reikalauja ir geru groteliu kad atsiskleistu visos ciuzinio savybes  verysad.gif  bet snipstas gavosi.... kaip sienai buciau kalbejusi.... jis mano kad svarbiausia ciuzinys nes ant jo miegi, o ant ko ciuzinys - jau nebesvarbu  unsure.gif anot svogierio: ant ciuzinio guli o ne ant groteliu  g.gif 

Pasakyk savo svogeriui, kad is savo masinos isimtu amortizatorius ir paziuretu, koks devejimosi ir komforto skirtumas vaziuojant tada bus.
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2009 04 16, 16:28)
Sveiki! Seniai buvau šioje temoje, gal prieš metus, kai vaikams čiužinį rinkausi (pasirinkau Norką, pagal Zorano rekomendaciją  rolleyes.gif). O dabar naujos lovos reikėtų man ir vyrui. Bet pas mus miegamojo erdvė ribota, ir nesinori standartinės lovos, nes jos visos per ilgos - minimum 215 cm su visais krašteliais ir galvūgaliu. Tai sužinojau vieną sprendimą - užsisakyti norimo dydžio karkasinį spyruoklinį čiužinį, prie kurio galima pritvirtinti kojeles. O galbūgalį pagaminti atskirai ir pritvirtinti prie sienos. Vaizdas būtų maždaug toks (nieko gražaus, bet ilga lovatiesė viską paslėps):
user posted image
Mums vienoje vietoje siūlė tokį lenkišką ortopedinį čiužinį (su zonomis) ir sakė, kad bet kokio dydžio gali pagaminti. Yra ir Gemegoje (nežinau, ar daro nestandartinio ilgio). Mums geriausia būtų 160x190 cm.
Gal kas nors galite ką nors pasakyti apie tokį variantą?  4u.gif

Karkasiniai kokybiski buna tik spyruokliniai, todel apie visokius ortopedinius-anatominius pamirskite.
Kusetes gamina neblogai: Gemega, Ivo, Sealy, SleepWell.

O kodel netelpa lova, kad ir 215cm ilgio? Praejimo ponisko norite, dizainiskai ar fiziskai netelpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 17 balandžio 2009 - 11:50
QUOTE(Zoran @ 2009 04 17, 12:48)
Pasakyk savo svogeriui, kad is savo masinos isimtu amortizatorius ir paziuretu, koks devejimosi ir komforto skirtumas vaziuojant tada bus.

Geras palyginimas thumbup.gif kaip as nesugalvojau jam taip pasakyti bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus apie karkasinius čiužinius! 4u.gif

QUOTE(pempe1 @ 2009 04 16, 18:17)
dazniausiai spyruokliniai ciuziniai  tik jie kaip zinom ploniems zmonems nera komfortiski.

Tikrai? O mes kaip tik ploni ir lengvi unsure.gif.

QUOTE(Jolyte @ 2009 04 16, 21:20)
Na mums MB laikinai buvo padares rema ciuziniui laikyti (kol nusipirkom lova) ant  10 cm kojeliu. Nu jau kokia totali nesamone  doh.gif . Pasiekti ir svariai isvalyti pavykdavo tik atsigulus ant zemes (tada robotuko neturejau) ir vos ne akrobatikos pagalba, po lova dulkiu kukulai, nu zodziu.

Įsivaizduoju biggrin.gif. Aš visada kreivai žiūriu į baldus ant mažų kojelių. Lovai planuoju 20 cm kojeles. Ir galbūt pakišiu ten dėžes ant ratukų, jei reikės vietos daiktams susidėti.

QUOTE(Zoran @ 2009 04 17, 12:48)
Kusetes gamina neblogai: Gemega, Ivo, Sealy, SleepWell.
O kodel netelpa lova, kad ir 215cm ilgio? Praejimo ponisko norite, dizainiskai ar fiziskai netelpa?

Norime poniško praėjimo blush2.gif. Su 215 cm lova liktų tik 40 cm. Ačiū už gamintojų sąrašą, panagrinėsiu.
Atsakyti

QUOTE(pempe1 @ 2009 04 16, 18:17)
dazniausiai spyruokliniai ciuziniai tik jie kaip zinom ploniems zmonems nera komfortiski.
-----------------------------------------------

Cia nusisnekejo. Yra visokiu spyruokliniu
Atsakyti