As cia gimdziau pries pora metu, tai ir dabar noreciau speti is Marijampoles i KGN atvaziuoti. Man saremiai prasidejo 00:00, 01:00 nubego vandenys, ir 02:00 jau buvome KGN. Tai prisikelem akusere, Minelgiene, kiek pamenu dirbo, labai maloniai prieme, aprode priesgimdyvine palata. Buvau viena, tai nereikejo nieko varzytis. Tariausi gimdyti su Banga, labai norejau i vandeni gimdyti, bet labai greitai atsidarinejo kaklelis ri nespejom pasiruosti. 04:15 jau buvau pasigimdziusi. Dabar kas paklaustu kaip ten kas atrodo, tai gal ir nepasakyciau, kazkaip ne aplinka tuo metu isimine, na tik kryzius ant sienos gimdykloje atminty islikes, nes vis ziurejau i ji ir meldziausi

Po gimdymo nuveze i salia gimdyklos esancia palata, ten jau gulejo viena moteris. Vyras pasiliko, nes toje palatoje buvo laisva trecia lova, tai jsi ten trumpam ir prigule. Paskui mus su vyru perkele i dvidiete antrame aukste ir dar dvi naktis jis nakvojo su manimi. Nejauciau diskomforto kai reikejo eiti i wc ar i dusa, kazkaip viskas normaliai buvo. Zinoma, gal ir nebutu leide vyrui tiek pasilikti, bet kai neatsidalino placenta, gavau narkoze, del ko pora paru alpau ir pati net pastoveti nepajegiau. Personalas buvo savo vietoje, ka reikejo padejo, ir vaikuti padejo apziureti, ir bambute vale, ir rubeliu dave, ir medziaginiu palu man, nes kaip tik sake, kad su tais iklotais nieko gero, geriau naturalus medziaginiai, kad greiciau uzgytu. Vienu zodziu, man ten patiko pati atmosfera, o tuo labiau, kai esu nusprendusi neskiepyti savo vaikucio, tai nereisk aiskintis, kodel, ka sir kaip, nes kitose ligoninese susilaukciau spaudimo, o cia paklausia ir nelenda i akis