Mano moteriškei irgi fiksatorius sulūžo, tik kažin kaip pakeis, nes klientė kitokių nenori, o jei sandėly jau neturi
Man žirklės vištienai irgi , nebuvau tokių gerų rankose laikius . Mama buvo davus kažkokias tarybines
Žiūrėjau dabartinius pasiūlymus ir gundaus ta forma su skyle Koks jos dydis?
Žiūrėjau dabartinius pasiūlymus ir gundaus ta forma su skyle Koks jos dydis?
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 16, 09:41)
Kad visi tikrai gerai įsimintų, kokie geri TW puodai
tikrai nesiginčyju geri jie ar blogi, bet kaina tai nerealiai atbaigo
QUOTE(lotute @ 2009 03 16, 15:52)
Kaina tai
QUOTE(Asese @ 2009 03 16, 15:07)
Kaina tai
tikrai galvojau, kad būsiu apmėtyta pomidorais
QUOTE(kregzde @ 2009 03 16, 15:37)
Sveikos merginos,
ačiū už AŽ.
Norėjau Jūsų paklausti kuo skiriasi Space Maker, kompaktinės dėžutės ir Optimum? Ir kurios yra patogesnės, fainesnės? Atsibodo pribyrėję kruopų stalčiai.
Būčiau dėkinga už atsakymus
ačiū už AŽ.
Norėjau Jūsų paklausti kuo skiriasi Space Maker, kompaktinės dėžutės ir Optimum? Ir kurios yra patogesnės, fainesnės? Atsibodo pribyrėję kruopų stalčiai.
Space maker dėžučių atsidaro visas dangtelis:
O kompaktinių iš dviejų pusių:
Optimum dėžutės man patinka laikyti stalčiuose ir šaldytuve, bet spintelėje, tai man jos nėra patogios.
Kam kurios patogiausios - sunku pasakyti. Man reikia ir vienokių, ir kitokių. Tik kompaktinės man nelabai..... Bet gal čia tik man.....
Man labiausiai patinka Optimos - universaliausios.
Isvaizda lyg ir Spacemeker turetu geresni buti, bet palyginus su kompaktinem jie turi keleta minusu - labai pilnu nepripilsi, ir talpa ju mazesne uz tokio paties vaizdo kompaktines Zinoma, paimti uz tos rankeneles gal ir patogiau, bet
Zodziu, kiekvienam asmeniskai rinktis
Isvaizda lyg ir Spacemeker turetu geresni buti, bet palyginus su kompaktinem jie turi keleta minusu - labai pilnu nepripilsi, ir talpa ju mazesne uz tokio paties vaizdo kompaktines Zinoma, paimti uz tos rankeneles gal ir patogiau, bet
Zodziu, kiekvienam asmeniskai rinktis
QUOTE(kregzde @ 2009 03 16, 15:37)
Sveikos merginos,
ačiū už AŽ.
ačiū už AŽ.
Man Space Maker
QUOTE(Asese @ 2009 03 16, 15:13)
Space maker dėžučių atsidaro visas dangtelis:
Optimum dėžutės man patinka laikyti stalčiuose ir šaldytuve, bet spintelėje, tai man jos nėra patogios.
Kam kurios patogiausios - sunku pasakyti. Man reikia ir vienokių, ir kitokių. Tik kompaktinės man nelabai..... Bet gal čia tik man.....
aš irgi visų turiu
man jei kruopom ir kitiems biriems, bei kasdieniniam naudojimui, tai labiau kompaktinės dėžutės
po to eina Optimum dėžutės, bet jos jau atidarinėti kasdien nėra super patogios, o va ką nors neštis, tai be to mano anyta net uždaryti jų normaliai negali, sunkokai užsidaro sakyčiau
o va Optimum, man mažiausiai patinka, nebent kakavai ir kavai tai nes į dangtuką galima šakštelį įsidėti (tas kur prie smulkmenų yra) ir jį visada tik tam produktui naudoti
QUOTE(lotute @ 2009 03 16, 15:52)
O jei kaina palyginus su kokiais Zepteriais ar Baueriais? Kurie pigesni?
QUOTE(gitulia @ 2009 03 16, 17:07)
Aš tik žinau, kad už Berghoff brangesni, bet ir kokybė už Berghoff nepalyginamai geresnė. Aš jau kelis metus turiu Berghoff, bet daugiau jų nepirkčiau
QUOTE(gitulia @ 2009 03 16, 16:07)
ziurint ko tau reikia, turiu bauerio keptuve-troskintuvą, na geras daiktas, bet tiesa pasakius kaina buvo velniska ir antra karta tikrai nebepirkčiau blynu neiškepsi, prilimpa, mesos neiškepsi prilimpa, nu vienas nervu gadinimas o vien dėl plovo ji pirkti nera reikalo
girdejau kad TW ultra plius puodai geri, laukiu mergaites jusu komentaru