nu tikrai pavariau bet čia SM kaltas, rytą visiškai nedirbo ir nerodė, kad siunčia o tik serverio klaidą metė, ai žodžiu aplinka kalta, o 2,4l pats geriausiais
Gal kas nors turite parduoti žirkles vištienai , brolienė pas mane pamatė, pabandė ir taip susižavėjo , kad ir jai dabar reikia
O aš pagalvojau greit jos gimtadienis, padovanočiau
Kadangi retai čia lankausi, laukiu pasiūlymų į až , parašykit ir kas turit ko dar pigiau, gal išsirinksiu ką nors ir sau .
Persigalvojau: kadangi supermamose retai lankausi, parašykit balande31@gmail.com Ačiū
Kadangi retai čia lankausi, laukiu pasiūlymų į až , parašykit ir kas turit ko dar pigiau, gal išsirinksiu ką nors ir sau .
Persigalvojau: kadangi supermamose retai lankausi, parašykit balande31@gmail.com Ačiū
QUOTE(Balandė31 @ 2009 03 16, 11:00)
Gal kas nors turite parduoti žirkles vištienai , brolienė pas mane pamatė, pabandė ir taip susižavėjo , kad ir jai dabar reikia
Na žirklės vištienai tikrai super super, netežena mėsos, labai geras gaminys Tupperware
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 03 16, 11:19)
Na žirklės vištienai tikrai super super, netežena mėsos, labai geras gaminys Tupperware
Mačiau realiai tas žirkles, tai tikrai tokios ūkiškos ir aš tokių noriu
Tik brolienei dovanoti nerekomenduočiau , nes smailus aštrus daiktas, galit susipykti.
QUOTE(rosee @ 2009 03 16, 12:25)
Tik brolienei dovanoti nerekomenduočiau , nes smailus aštrus daiktas, galit susipykti.
Dovanoti galima, bet reikia nors vieną centą paimti - tada nesusipyksit.
O žirklės tikrai geros
Aš iš išpardavimo bandžiau užsisakyt tas žirkles, bet kaip sakoma traukinys š... nelaukia man tai pastoviai dašyla po kažkurio laiko, kad man kažko reikia, dabar pvz. sau iš vadovės turiu užsisakyt Sambos didijį dubenį
as sau planavau tas is katalogo Tai kurios geresnes katalogines ar vistienai ?
tai tegul broliene uzmoka kokius 2 centus uz zirkles.As tai su tom zirklem medelius apgenejau.Gerai karpo.sulauziau sekatoriu,bijau,kad zirkliu nesulauzyciau,reiks nauja nusipirkt.
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 16, 12:50)
as sau planavau tas is katalogo Tai kurios geresnes katalogines ar vistienai ?
TUSINA, jei planuoji naudoti paukštienai karpyti, tai tos kur išpardavime geresnės, t.y. lenktos, nes aš turiu tiesiais ašmenimis, tai nepatogu, nors ir aštrios. Tos gal daugiau skirtos kokioms žolėms karpyti ar maisto pakuotėms prakirpti.
Na čia mano pačios pastebėjimas, kaip sakant abiejų skirtingos paskirtys.
O mano kolegei suluzo paukstienos zirkles pirma karta naudojant
Kas turite ir naudojate, ar jums neuzsikerta jos, man kerpa super, bet atkirpus kazka kieto jos man uzsiverzia Ar cia tik man taip ar ir kitiems pasitaiko
Kas turite ir naudojate, ar jums neuzsikerta jos, man kerpa super, bet atkirpus kazka kieto jos man uzsiverzia Ar cia tik man taip ar ir kitiems pasitaiko
QUOTE(laurindre @ 2009 03 16, 15:28)
O mano kolegei suluzo paukstienos zirkles pirma karta naudojant
Man tai viskas kuo puikiausiai
Sveikos merginos,
ačiū už AŽ.
Norėjau Jūsų paklausti kuo skiriasi Space Maker, kompaktinės dėžutės ir Optimum? Ir kurios yra patogesnės, fainesnės? Atsibodo pribyrėję kruopų stalčiai.
Būčiau dėkinga už atsakymus
ačiū už AŽ.
Norėjau Jūsų paklausti kuo skiriasi Space Maker, kompaktinės dėžutės ir Optimum? Ir kurios yra patogesnės, fainesnės? Atsibodo pribyrėję kruopų stalčiai.
Būčiau dėkinga už atsakymus