maišymo šaukštas Nr.2, o mentelė Nr. - 1
O man teks kurį laiką be česnakų spaustuko pagyventi, neatvažiavo , parašyta raidė R ir priskaičiuota į sąskaitą, matyt gausiu su kitu užsakymu, bet kaip čia reiks surinkt tą kitą užsakymą Ir staigmenėlė- siurprizas, figuški, neįdėtas , pamiršo mane
Tai, kaip suprantu, ta silikono forma keksui "Karūna" bus tik vieną 12 savaitę (94 vietoj 109Lt)?
Na kokie faini tie sandarūs indeliai , galima tiesiai iš jų valgyti
Tai, kaip suprantu, ta silikono forma keksui "Karūna" bus tik vieną 12 savaitę (94 vietoj 109Lt)?
QUOTE(rosee @ 2009 03 02, 19:05)
Kokie indeliai ?
QUOTE(spiglys @ 2009 03 02, 19:09)
Kokie indeliai ?
na tie akcijiniai Ketvertukas (300mlx4)+Trio(600mlx3) už 89Lt vietoj 108Lt. 100proc sandarūs ir tokie gražučiai
QUOTE(rosee @ 2009 03 02, 19:05)
O man teks kurį laiką be česnakų spaustuko pagyventi, neatvažiavo , parašyta raidė R ir priskaičiuota į sąskaitą, matyt gausiu su kitu užsakymu, bet kaip čia reiks surinkt tą kitą užsakymą Ir staigmenėlė- siurprizas, figuški, neįdėtas , pamiršo mane
jei užsakymo neplanuojat greitu laiku daryt, skambinkit 2dienį ir prašykit, kad išsiųstų atskira siunta. Už ją mokėti nereikės, nes jau sumokėjot už atvežimą... O užsakymas buvo 560lt? Jei mažesnis, tai dėl to negavot dovanėlės...
mentele ir man
Su praeitu uzsakymu gavau melyna surio maluneli-irgi neatsidziaugiu. Ir talpa man pats tas nors daug kas sake, kad per didelis
Su praeitu uzsakymu gavau melyna surio maluneli-irgi neatsidziaugiu. Ir talpa man pats tas nors daug kas sake, kad per didelis
QUOTE(rosee @ 2009 03 02, 19:15)
na tie akcijiniai Ketvertukas (300mlx4)+Trio(600mlx3) už 89Lt vietoj 108Lt.
Užsisakiau ir aš juos. Kad tik gaučiau iki penktadienio. Per išeigines su kačiokais važiuojam Latvijon į parodą , tai kaip tik būtų kelionėj
QUOTE(Asese @ 2009 03 02, 18:15)
Extrapliuse bulvės puikiausiai išverda .
Aš paėmiau ir išbandžiau: į 1,5 l Extrapliusą įdėjau 6 nuskustas bulves, įpyliau šaukštelį vandens, užstačiau 12 min ant 800 W galingumo. Praėjus 10 min uždėjau ant viršaus vakar iškeptus kepsnius ir užpyliau padažo. Pašildžiau dar 2 min mikrobangėje. Nesitikėjau, kad taip šauniai gausis Vyras neatsistebėjo: bulvės super , kaip nugarintos Davė pinigų dar vieną indelį kad nupirkčiau
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 03 02, 20:22)
Aš paėmiau ir išbandžiau: į 1,5 l Extrapliusą įdėjau 6 nuskustas bulves, įpyliau šaukštelį vandens, užstačiau 12 min ant 800 W galingumo. Praėjus 10 min uždėjau ant viršaus vakar iškeptus kepsnius ir užpyliau padažo. Pašildžiau dar 2 min mikrobangėje. Nesitikėjau, kad taip šauniai gausis Vyras neatsistebėjo: bulvės super , kaip nugarintos Davė pinigų dar vieną indelį kad nupirkčiau
o Extrapliusus naudoti orkaiteje galima?
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 02, 19:17)
O užsakymas buvo 560lt? Jei mažesnis, tai dėl to negavot dovanėlės...
jo, buvo už 624Lt, turėjau gauti, sakau, pamiršo dovanėlę-siurprizą įdėti.
QUOTE(spiglys @ 2009 03 02, 19:19)
Per išeigines su kačiokais važiuojam Latvijon į parodą , tai kaip tik būtų kelionėj
Tai tokius mažyčius taip toli per šaltį vežti
QUOTE(rosee @ 2009 03 02, 19:37)
Tai tokius mažyčius taip toli per šaltį vežti
Ne Dar yra dvi katės
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 02, 20:37)
o Extrapliusus naudoti orkaiteje galima?
Nea Jie skirti mikrobangų krosnelei . Man tai nepamainomas indas, nes neturiu galimybės kasdien šeimai paruošti karštus pietus
O atrodo jie va taip