Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

O man Optima mylimiausios. Spanguoles dar dabar kaip sviezios thumbup.gif Pernai issilaike iki liepos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 14, 23:01)
O man Optima mylimiausios. Spanguoles dar dabar kaip sviezios thumbup.gif Pernai issilaike iki liepos bigsmile.gif

Oho... Na va, gyveni žmogus ir mokaisi biggrin.gif Tai gal jau ir man jų prireiks... smile.gif Ah sunki ta Tupperware liga lotuliukas.gif
Atsakyti
Is tiesu, tai man jie labiausiai visur pritaikomi, ir spinteleje, ir saldytuve, ir saldiklyje thumbup.gif Vynuoges ir pievagrybiai laikosi thumbup.gif Ir dar labai gerai rauginti kopustai stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 14, 23:41)
Ir dar labai gerai rauginti kopustai stovi biggrin.gif

Aš TuperFlex'e laikau raugintus kopūstus - tiesa, jie ten neužsiguli biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri gyvai matėt silikono formą "Karalienę", ar ji tokia pati kaip raudona "Princesė" ir gal tik spalva skiriasi?
Dar neturiu naujo katalogo prekių aprašymų, nei katalogėlio, negaliu palyginti biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, dar stebina "Visada žviežia" blush2.gif Salotos nesuvysta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 15, 10:46)
Mergaitės, gal kuri gyvai matėt silikono formą "Karalienę", ar ji tokia pati kaip raudona "Princesė" ir gal tik spalva skiriasi?
Dar neturiu naujo katalogo prekių aprašymų, nei katalogėlio, negaliu palyginti  biggrin.gif

aš kiek pamenu, tai jos diametras gal panašus į Princesė, bet jos krašteliai žymiai žemesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 14, 23:02)
Be išimties tik tradicinis būdas - vakarėliai. Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad tik vakarėliai padeda susirasti naujų klientų ir uždirbti.

aisku 4u.gif reiks bandyti ax.gif tik pries tai i apmokymus reiks

QUOTE(rosee @ 2009 03 15, 10:46)
Dar neturiu naujo katalogo prekių aprašymų, nei katalogėlio, negaliu palyginti  biggrin.gif

maciau mirksiukas.gif Per naujo katalogo pristatyma rode-ji ruda, zemesni ir banguoti krasteliai, skersmuo kaip princeses. Manau ji butu tinkama trapios teslos pyragams : nesugalvoju kaip paaiskinti todel dedu foto blush-anim-cl.gif2
user posted image
user posted image
Atsakyti
TUSINA, ačiū, vaizdžiai parodei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 15, 09:46)

Pagal Show How. Princesės talpa 2,5 l, skersmuo 26 cm, aukštis 5 cm. Karalienės talpa 1,5 l, skersmuo 31 cm, aukštis 4 cm.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 15, 13:18)
Pagal Show How. Princesės talpa 2,5 l, skersmuo 26 cm, aukštis 5 cm. Karalienės talpa 1,5 l, skersmuo 31 cm, aukštis 4 cm.

Tai labai didelis skersmuo Karalienės, tiek to, susilaikysiu, po to bus galvosūkis kur pyragą padėti, nes ant pyraginės dugnelio netilps, pamatavau jos faktinis skersmuo tik 29cm mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 14, 12:38)
ar kas naudojate testos gremztuka? ar praktiskas daiktas? kaip jis naudojamas? kam reikalingi tie karpiukai sonuose?

pas mane gulėjo nenaudojamas tas gramžtukas... Tik kai Kūčiom kepiau kūčiukus su juo smulkinau. Dabar ir bandeles kai kepu su juo supjaustau. O su tais karpiukais, manau gal galima užspaudyti koldūnus, pyragėlius jei be rormos darysite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 03 14, 23:41)
Is tiesu, tai man jie labiausiai visur pritaikomi, ir spinteleje, ir saldytuve, ir saldiklyje thumbup.gif Vynuoges ir pievagrybiai laikosi  thumbup.gif Ir dar labai gerai rauginti kopustai stovi biggrin.gif

į šaldiklį optimum negalima dėti, praranda sandarumą.
Atsakyti