Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(laurindre @ 2009 03 14, 16:10)
Man rodos, 15 lt. g.gif

Tai aš matyt ne apie tą pagalvojau. doh.gif
Atsakyti
Patvirtinu ir aš, sietelis kainavo 15 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 14, 16:31)
Patvirtinu ir aš, sietelis kainavo 15 lt ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 14, 14:34)
Tusina, yra tokių dėžučių net kataloge 2vnt.37lt be akyčių, kažkada buvo spec. pasiūlymas po 12lt ax.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 14, 15:12)
Apvalios dėžutės (2vnt)35,00LT, dar yra ir ovali (35,00Lt), bei kvadratinė (50,00Lt)
Katalpge 61 puslapėlyje ...
Katalogas...

tai kad tu akyciu labiau reikia nei pacos dezutes tongue.gif Gal ismes dar pasiulyma toki ax.gif
Atsakyti
ar vertos demesio Fridge Smart dezutes? Ar gerai issilaiko darzoves?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 14, 18:58)

Taip,taip.Labai visi giria))
as jau irgi noriu)
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 14, 18:58)

Superinės, išbandyta šimtus kartų, dabar jau jei nesuvalgom iškart daržovių tai išmest po kelių dienų nereik, dar ir po savaitės liuks thumbup.gif O nuluptas morkas tai mėnesį laikau ir kaip šviežios, nesuvytę, kokia 2 ltr indą priskutu ir kai reikia naudoju, arba bernai pagraužt išsitraukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 14 kovo 2009 - 18:29
Aš jas irgi išbandžiusi , pasitvirtino su kaupu. Turiu net tris dėžutes. Morkas atsivežusi iš kaimo dalį jų sutarkuoju ir į dėžutę sudedu, būna jau gatavai gaminant pusiau paruoštos, nebereikia gaišti jas skutant tarkuojant, ir jokio suvytimo po to išmetimo, išsilaiko tikrai ilgai. Petražolės, krapai ir kiti žalumynai tai rudenį nuskintos iki Kalėdų buvo šviežut šviežutėlės, sunku net patikėti.
Taip ir rūtas nuotakai kaimynė išlaikė vėlai rudenį prieš šalnas prisiskynė o vestuvės tik per valentino dieną buvo, rūtelės šviežutėlės.
user posted image
Atsakyti
Sakai net 3 turi g.gif Aš turiu TIK 10 ir galvoju, kad vasarą gali dar pritrūkt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik 3, ir man jų pakanka, o be to kaip pati neplatinu tai ne tokios jos ir pigios. mirksiukas.gif
Atsakyti
o del tu akyciu, juk jos su kompu nupiestos... g.gif bent jau man taip matos.. g.gif
Atsakyti
Nu aš irgi esu tik vartotoja, nors seniai galėjau vien dėl savęs įstoti į tw, bet doh.gif taip mažiau prisiperku ax.gif
Atsakyti