Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(rosee @ 2009 03 14, 09:00)
Ulitka, aš tau, kai turėsiu daugiau biskį laiko, parašysiu į AŽ  mirksiukas.gif , nes gal čia kitoms visai neįdomu mastau.gif , nes tėmelė kaip ir apie TW indus  ax.gif .
Šiaip tai apie prieskonius be E, jų derinimą mes su merginomis esame daug rašę prieskonių tėmelėje.

Na su tuo medumi jūs čia ir mane suintrigavote, bandysiu ir aš į Optimą įpilt, bet štai galvoju, gal nebus patogu į kavą kaskart semti  g.gif

Medus karstoje kavoje praranda visas savo savybes ir lieka tik saldikliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 14, 08:00)
Ulitka, aš tau, kai turėsiu daugiau biskį laiko, parašysiu į AŽ  mirksiukas.gif , nes gal

Arba čia arba atidarot sveikuolių temą, jokių až lotuliukas.gif
Man taip pat labai įdomu blush2.gif Rosee, pavargsit visoms tą patį į až rašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 14, 10:51)
idomu, o jei dar biski pasalusia zuvi smulkinti  g.gif

vat gal tada ir susimaltų... nes kaip sakė Jurgit, tai tik apsivėlė peiliukai...
Atsakyti
ar kas naudojate testos gremztuka? ar praktiskas daiktas? kaip jis naudojamas? kam reikalingi tie karpiukai sonuose?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 14, 13:36)
Man taip pat labai įdomu blush2.gif Rosee, pavargsit visoms tą patį į až rašyt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nemanau, kad butu labai priestaraujanciu mirksiukas.gif
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 14, 13:37)
vat gal tada ir susimaltų... nes kaip sakė Jurgit, tai tik apsivėlė peiliukai...

bandysiu. Paziuresiu kas gausis ax.gif

Drauge labai nori tokiu dezuciu. Jos buna kada nors g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 14 kovo 2009 - 12:41

QUOTE(Dusetelle @ 2009 03 13, 20:48)
O kaip tos backutes atrodo?Ar ne baltos,apvalios? g.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
Tusina, yra tokių dėžučių net kataloge 2vnt.37lt be akyčių, kažkada buvo spec. pasiūlymas po 12lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 14, 12:36)

Atrodo, kad jau prisikalbėjau lotuliukas.gif Baikit, panos, jau mane darbe baigia nukankinti klausimais rolleyes.gif
Vėliau jums parašysiu prieskonių mišinuką, gal patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 14, 13:34)
Tusina, yra tokių dėžučių net kataloge 2vnt.37lt be akyčių, kažkada buvo spec. pasiūlymas po 12lt ax.gif

Apvalios dėžutės (2vnt)35,00LT, dar yra ir ovali (35,00Lt), bei kvadratinė (50,00Lt)
Katalpge 61 puslapėlyje ...

Katalogas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 14 kovo 2009 - 14:18
Kiek kainavo toks daikčiukas agurkėliams, žirneliams, kukurūzams nupilt?
Atsakyti
Jei apie tą kalbi kur 13 puslapyje, tai 75,00Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 14, 14:44)
Kiek kainavo toks daikčiukas agurkėliams, žirneliams, kukurūzams nupilt?

Man rodos, 15 lt. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2009 03 14, 12:38)
ar kas naudojate testos gremztuka? ar praktiskas daiktas? kaip jis naudojamas? kam reikalingi tie karpiukai sonuose?

Jei gamini tortus, labai reikalingas biggrin.gif Galima torto sonus bangelem padaryti, kaip pirktinio su Mascarpone. O as kai torto virsu sokoladu apliejau, nemokejau graziai islyginti, tai padariau su juom bangeles thumbup.gif Zodziu, padejo jis man is padeties issisukti thumbup.gif
Atsakyti