Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(rosee @ 2009 03 13, 19:21)
o čia kibinų receptukas  essen.gif

Kaip tik juos šiandie kepiau, dabar sėdžiu pūzą išvertus vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 12, 23:43)
Nu vat aš keisčiau, bet ne į tokį, o į kitokį indą - aš viską laikau bačkutėse su raudonais dangčiais ir miltus ir cukrų, man jos patogiau  ax.gif

O kaip tos backutes atrodo?Ar ne baltos,apvalios? g.gif
Papildyta:
QUOTE(morsc @ 2009 03 13, 12:26)
as net du turiu tongue.gif

Turiu ir as du mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 03 13, 13:28)
Į mažiuką telpa tik vienas  normalaus dydžio svogūnas ir dar jį reikia perpjaut.
Į didyjį pradedant nuo 2-3 ir daugiau, žiūrint kokie tie svogūnai smile.gif

Turiu ir viena ir kita thumbup.gif .Jei jau gaminu didesni kieki kazko,tai traukiu maluneli,o taip,tai kas dien ranka tiesias link mazojo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 03 13, 15:37)

Tai bent bigsmile.gif wub.gif .Na pirmadieni vakarely jau galiu viena uzkabinti naujoke.paziuresim kaip cia pasiseks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 13 kovo 2009 - 20:09
Beje,ar zinot,kad tuperwario induose medus nesukieteja? thumbup.gif
Tikrai taip! Tik reik supilstyt sviezia mirksiukas.gif .Tad vel laukiu vasaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 03 13, 20:09)
Beje,ar zinot,kad tuperwario induose medus nesukieteja?  thumbup.gif
Tikrai taip! Tik reik supilstyt sviezia  mirksiukas.gif  .Tad vel laukiu vasaros  wub.gif

ir kuriuose induose jis nesukieteja?
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 03 13, 16:51)
o kam taupote gerą daiktą?
Jei sulūš, vėl pakeis.. manau jei jau įsigyjai daiktą, tai jį reikia ir naudoti. Aišku pagal paskirtį  4u.gif

kad nera taip paprasta pakeisti, man apie 30 km vaziuot iki Tuperio, o platintoja mano mama ir per ja vis keisdavau, bet irgi ne kasdien susitinkam ax.gif

QUOTE(Dileta @ 2009 03 13, 16:53)
Absurdas,nesukau aš tuščio nei karto.Bet ten kažkaip buvo jausmas kad kažkas kliūna,nors kiek ardžiau viskas atrodė normaliai.Ten pagaminti matyt kažkaip nevykusiai.
Tai nusimato vadinas keisti ir keisti...

as pastebejau, kad jei stipriau plaki, ta vieta kur isisuka rankenele nuo trinties ikaista doh.gif jauciu nuo to plastmase ir neatlaiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 13, 21:10)

Vynuogėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 03 13, 21:09)
Beje,ar zinot,kad tuperwario induose medus nesukieteja?  thumbup.gif
Tikrai taip! Tik reik supilstyt sviezia  mirksiukas.gif  .Tad vel laukiu vasaros  wub.gif

Gal čia nuo medaus priklauso, o ne nuo indų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 13, 20:25)
Vynuogėje thumbup.gif

gal būtų galima pamatyti g.gif
nors tiesa pasakius nenoriu tiketi kad nesustingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2009 03 13, 16:53)
Absurdas,nesukau aš tuščio nei karto.Bet ten kažkaip buvo jausmas kad kažkas kliūna,nors kiek ardžiau viskas atrodė normaliai.Ten pagaminti matyt kažkaip nevykusiai.
Tai nusimato vadinas keisti ir keisti...

o man speedy Nr1. kaip man jis patinka, plaka super thumbup.gif tik vat r pas mane garsas įtartinas atsirado... o kai pasakėt dabar kad pas jus ir prieš tai buvo... kad tik man nesulužtų... g.gif mano vienai grupės mergytei prieš porą dienų sulūžo...
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 13, 22:10)

Visuose tuperware induose,kurie turi sandarius dangcius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2009 03 13, 22:29)

Ne ne schmoll.gif .Dar karta isitikinau tuperware indu unikalumu.Tas pats medus buvo kibiruose-sukietejo,o dali supilciau i tuperwari nesukietejo thumbup.gif .Man cia drauge taip patare,kuri dar seniau tuperio liga apsirgus smile.gif
Papildyta:
labai graziai medus atrodo tuperflekso indeliuos smile.gif .Gal tik man grazu,nes tie indeliai man tokie mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 13, 20:29)

manau ir nuo medaus priklauso ir nuo to,ar virtuvėje šilta labai... bet gal ir nuo indų...
Atsakyti
Na,o del pamatymo tai as tolokai tongue.gif .Manau,kad nelabai brangiai kainuos,jei vasara i koki sandaru indeli medu sviezia supilsit. mirksiukas.gif
Atsakyti