Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 13, 12:47)
super puslapis  thumbup.gif  Dekavoju  4u.gif
Nemazai receptu ServoFiksui. Gera ideja psl. 117  thumbup.gif . Jau reikia man jo  ax.gif

Prasom,man irgi daud ka patiko smile.gif

[quote=rosee,2009 03 13, 13:00]
Radau pagooglinus aprašymą čia, taip mus ir mokė.

Aciu labai Rosee . thumbup.gif

Sandra tau irgi aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 13 kovo 2009 - 14:33
QUOTE(spiglys @ 2009 03 13, 14:37)

Ale tiksliai dovanos superinės thumbup.gif , tik dirbk ir norėk drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2009 03 13, 10:41)
Greitkračius turiu du,didelį ir mažiuką,abu labai naudojami.Speed irgi geras dalykas,tik pas mane jis sulūžo,mąstau keis man jį ar ne.Reikės prie progos į ofisą nuvažiuoti.Sulūžo sukimo rankenėlė,ten kur prisuska,jis iš karto kažkaip momentais strigdavo sukant.
Biskvirtukus kepant tas Speed nepamainomas,kiaušiniai suspilakdavo staigiai į tokias gražias putas.

sveikutes 4u.gif o pas mane jau 3 greitkraciai blush2.gif o speed jau 2 kart keiciau doh.gif jau nebejuokinga doh.gif kazin jie tik keiciami ar yra ir galimybe atsiimti pinigus? g.gif nes jau stovi nebenaudojamas doh.gif bijau, kad nesuluztu, nors ir siaip tik baltymu plakimui istraukdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2009 03 13, 15:35)
o pas mane
sveikutes  4u.gifo speed jau 2 kart keiciau  doh.gif jau nebejuokinga  doh.gif  kazin jie tik keiciami ar yra ir galimybe atsiimti pinigus?  g.gif 

pinigyčių negražina schmoll.gif , sakė negalima sukti tuščio, kad neprasisuktų. Plaku ir viskas kol kas tvarkoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 13, 16:24)
pinigyčių negražina schmoll.gif , sakė negalima sukti tuščio, kad neprasisuktų. Plaku ir viskas kol kas tvarkoj doh.gif

g.gif tai kazin tuperiui istatymai negalioja? blush2.gif nors kita vertus, saskaitos nei karto neisprasiau g.gif , o norint kreptis i vartotoju teises saskaita yra butina doh.gif as ne platintoja, tik naudotoja, tai nezinau visos pilitikos ax.gif naudojuosi tikrai atsargiai ir jau rasiau, kad tik baltymams suplakti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 13, 12:00)
Panos, vadovė parašė, kad ryt į Kauną atvažiuos apmokinti kaunietes pati distributorė  thumbup.gif 
Figuški, niekas čia nevažiuos, ne taip supratau blush2.gif , o taip apsidžiaugiau verysad.gif Atsiprašau, jei suklaidinau ir siunčiu visoms po balioniuką, toks gražus pavasaris už lango 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nu jau kaip laukiu kitos savaitės, prisirašiau ir sau gerų dalykėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2009 03 13, 16:28)
g.gif  tai kazin tuperiui istatymai negalioja?  blush2.gif  nors kita vertus, saskaitos nei karto neisprasiau  g.gif  , o norint kreptis i vartotoju teises saskaita yra butina  doh.gif  as ne platintoja, tik naudotoja, tai nezinau visos pilitikos  ax.gif  naudojuosi tikrai atsargiai ir jau rasiau, kad tik baltymams suplakti  unsure.gif

o kam taupote gerą daiktą?
Jei sulūš, vėl pakeis.. manau jei jau įsigyjai daiktą, tai jį reikia ir naudoti. Aišku pagal paskirtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 13, 16:24)

Absurdas,nesukau aš tuščio nei karto.Bet ten kažkaip buvo jausmas kad kažkas kliūna,nors kiek ardžiau viskas atrodė normaliai.Ten pagaminti matyt kažkaip nevykusiai.
Tai nusimato vadinas keisti ir keisti...
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2009 03 13, 17:53)
Absurdas,nesukau aš tuščio nei karto.Bet ten kažkaip buvo jausmas kad kažkas kliūna,nors kiek ardžiau viskas atrodė normaliai.Ten pagaminti matyt kažkaip nevykusiai.

Dėl to šiame kataloge juos ir atpigino: verčiau visai išimtų.....
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2009 03 13, 16:53)

Bandykit prašyt , kad už tą kainą duotų ką nors kitką
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 13, 14:31)
Aciu labai Rosee . thumbup.gif

Papildau apie ghi sviestą:
1pokelis - kaitinti 10min.
1kg-kaitinti 1val, gaunasi 0,8kg;
2,5kg - 3val. - gaunasi 2,2kg.
Atsakyti
o čia kibinų receptukas essen.gif
Atsakyti