Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Ulitka @ 2009 03 13, 12:19)
O kiek i QuickShefa  telpa maziausiai svogunu???)2-3??? g.gif
o i maziuka QuickShefa??? g.gif

galima ir viena smulkinti. Man nepatinka, kad smulkina nevienodo dydzio gabaliukais doh.gif Vienintelis man patinkantis dalykas-tarkiai bulviniams blynams. Susmulkina iki trupiniu. Kartais ir kopustus su morkomis labai smulkiai susmuliknu salotoms.
Galvoju, kad reiks isigyti su trimis peiliukais. Gal kokiu atsiliepimu butu 4u.gif
Atsakyti
O apie tuos tris peiliukus gal girdėjot ką naujo?Ar tinka jie į QuickShefa tą kur su dviem peiliukais.Taip norėtusi atnaujinti.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2009 03 13, 11:36)
O apie tuos tris peiliukus gal girdėjot ką naujo?Ar tinka jie į QuickShefa tą kur su dviem peiliukais.Taip norėtusi atnaujinti.

I naujaji tinka, o pas mane senas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 13, 12:39)

pas mane zydros spalvos. Manau, kad cia naujasis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 13, 11:39)

O kaip tą sužinoti?
Toks kaip kataloge-čia naujas?
Aš 2008 metų gale su starto dovanom gavau-čia naujas ar senas bus?
Atsakyti
Tai jau cia naujo modelio, pas mane irgi zydras, bet jam jau 2,5 metu, po to jis keitesi, panasiai pries 2 metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 12, 21:12)
Suradau daug  receptu(rusiskai )
Gal kam prireiks vakareliams ...
http://forum.littleo....php?p=13833490

super puslapis thumbup.gif Dekavoju 4u.gif
Nemazai receptu ServoFiksui. Gera ideja psl. 117 thumbup.gif . Jau reikia man jo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 13 kovo 2009 - 11:52
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 13, 11:10)
Rosee, o kokia ten konsistencija lieka? Ka nuo ko atskirti? Ryt zadu virti, nes smirda man sviestas-gal nebeliks to kvapo.

Radau pagooglinus aprašymą čia, taip mus ir mokė.
Tik po to puodą užmerkiu kokiai valandai su soda ir trupučiu druskos, nes pritraukia.
TUSINA, dėl kvapo tai nžn, nes visada gaminu iš normalaus 82 proc. sviesto, lb skanus gavosi iš naminio sviesto. Kvapas būna lyg karamėlės lyg riešutų, na lb malonus.
Tik reikia lb mažos ugnies ir stebėti, kad nesudeginti. Jei iš mažesnio kiekio virsit, atitinkamai trumpiau.

Panos, vadovė parašė, kad ryt į Kauną atvažiuos apmokinti kaunietes pati distributorė thumbup.gif Mesiu visus suplanuotus darbus ir oi kaip lėksiu, o tai dar ne vieno vakarėlio nesu suruošusi vien dėl savo nežinojimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 13, 13:00)
Panos, vadovė parašė, kad ryt į Kauną atvažiuos apmokinti kaunietes pati distributorė  thumbup.gif  Mesiu visus suplanuotus darbus ir oi kaip lėksiu, o tai dar ne vieno vakarėlio nesu suruošusi vien dėl savo nežinojimo  blush2.gif

Tai kad Kauno distribucija turi savo distributorę ir ji Kaune visada. Tai kas ten atvažiuos apmokinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 03 13, 12:49)
Tai kad Kauno distribucija turi savo distributorę ir ji Kaune visada. Tai kas ten atvažiuos apmokinti?  g.gif

O tai galvoji, kad kaunietės tik Santakai priklauso? Persimaišę tos distribucijos. Nenustebčiau jei atsirastų vilniečių priklausančių Santakai, o klaipėdiečių - Vilnelei.
Atsakyti
Ai, nepagalvojau apie tai smile.gif Gal ir tamstos teisybė ax.gif
Atsakyti
Kokios dovanos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti