QUOTE(TUSINA @ 2009 03 13, 11:10)
Rosee, o kokia ten konsistencija lieka? Ka nuo ko atskirti? Ryt zadu virti, nes smirda man sviestas-gal nebeliks to kvapo.
Radau pagooglinus aprašymą
čia, taip mus ir mokė.
Tik po to puodą užmerkiu kokiai valandai su soda ir trupučiu druskos, nes pritraukia.
TUSINA, dėl kvapo tai nžn, nes visada gaminu iš normalaus
82 proc. sviesto, lb skanus gavosi iš naminio sviesto. Kvapas būna lyg karamėlės lyg riešutų, na lb malonus.
Tik reikia lb mažos ugnies ir stebėti, kad nesudeginti. Jei iš mažesnio kiekio virsit, atitinkamai trumpiau.
Panos, vadovė parašė, kad ryt į Kauną atvažiuos apmokinti kaunietes pati distributorė
Mesiu visus suplanuotus darbus ir oi kaip lėksiu, o tai dar ne vieno vakarėlio nesu suruošusi vien dėl savo nežinojimo