Taip apie sita.
O cia Juliene
Labas rytas mergaites,
dar apie česnakų spaustuvą jis ne tik nulupa luobelę, bet ir tą kietą šiknikę nugnybia
pažiūrėkit šitam receptuke, visai neblogai matos kaip su juo darbuotis:
http://www.youtube.c...feature=channel
susipirkau produktus, šian virsiu tą sriubytę, jaučiu, kad labai skani
dar apie česnakų spaustuvą jis ne tik nulupa luobelę, bet ir tą kietą šiknikę nugnybia
pažiūrėkit šitam receptuke, visai neblogai matos kaip su juo darbuotis:
http://www.youtube.c...feature=channel
susipirkau produktus, šian virsiu tą sriubytę, jaučiu, kad labai skani
Merginos o gal kas turit tartaleciu receptu, man reikia bent tos teslos, ta kur TW receptuose yra nepatinka, ji per dag kieta, seniau buvo kazkas imete visokiu receptu, bet tuo metu nenusikopinau ir jau neberandu tos temos....
tai gal kas turit...?
tai gal kas turit...?
QUOTE(Dolli_ @ 2009 03 02, 10:25)
Merginos o gal kas turit tartaleciu receptu, man reikia bent tos teslos, ta kur TW receptuose yra nepatinka
a tartalėtes darau su sloksniuota tešla, arba su paprasta mieline, o į vidų sudedu viską ką po ranką turiu
QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 17:16)
su microplusu ar ekstraplusu geriau gaminti kose? tarkim pienas ir aviziniai dribsniai anksciau su paparasta lekste i mikrobange kisdavau, o dabar neapsisprendziu
Su Micropliusu Nes Extrapliuse nematyti, kada pradeda virti
QUOTE(Asese @ 2009 03 02, 17:18)
Beje Extrapliusui rekomenduojamas galingumas 600 W kazin ar kose isvirtu
QUOTE(Asio @ 2009 03 02, 19:09)
Beje Extrapliusui rekomenduojamas galingumas 600 W kazin ar kose isvirtu
Extrapliuse bulvės puikiausiai išverda . Draugės vyras gaisrinėj dirba, tai ten vyrai verda bulves, viską ant 800 W galingumo. Pati mačiau: Extrapiusas po daugiau nei 3 metų intensyvaus naudojimo laikotarpio atrodo puikiai
o čia tai naujieną pasakei, apie bulves ir extrapliusą
aš neatsidžiaugiu maišymo šaukštu man jis labai patinka, dabar viską tik ir maišau
aš neatsidžiaugiu maišymo šaukštu man jis labai patinka, dabar viską tik ir maišau
QUOTE(davija @ 2009 03 02, 19:21)
Taip kaip aš mentele: neatsidžiaugiu Visos bendradarbės jau turi ir juokiasi, kad dabar krizė nebaisi, nes iš stiklainių, dubenukų maisto likučiu laižyti išlaižo