Na kiek supratau, kokteiliu plakiklio paskirti atlieka greitkratis O speedy chefo as net neturiu ir nepasigendu
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 13, 11:34)
Turiu ir aš "greitkratį", bet turiu ir elektrinį plakiklį su visokiais "pribombasais", deja jis dažniausiai stovi be darbo, ko negaliu pasakyti apie "greitkratį" jis tikrai patogus naudoti, lengvai išplaunamas, vietos daug neužima. Patarčiau neturinčioms tikrai jį įsigyti.
Jo greitkratis
Sigute, ir aš susigundžiau indą miltams įsigyti
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 03 13, 11:29)
Na kiek supratau, kokteiliu plakiklio paskirti atlieka greitkratis O speedy chefo as net neturiu ir nepasigendu
Man tas Speedy Chefas - ratukų ratukai dangtelyje, kaip jį ten išplauti reikia
Greitkračius turiu du,didelį ir mažiuką,abu labai naudojami.Speed irgi geras dalykas,tik pas mane jis sulūžo,mąstau keis man jį ar ne.Reikės prie progos į ofisą nuvažiuoti.Sulūžo sukimo rankenėlė,ten kur prisuska,jis iš karto kažkaip momentais strigdavo sukant.
Biskvirtukus kepant tas Speed nepamainomas,kiaušiniai suspilakdavo staigiai į tokias gražias putas.
Biskvirtukus kepant tas Speed nepamainomas,kiaušiniai suspilakdavo staigiai į tokias gražias putas.
QUOTE(Dileta @ 2009 03 13, 10:41)
Greitkračius turiu du,didelį ir mažiuką,abu labai naudojami.Speed irgi geras dalykas,tik pas mane jis sulūžo,mąstau keis man jį ar ne.Reikės prie progos į ofisą nuvažiuoti.Sulūžo sukimo rankenėlė,ten kur prisuska,jis iš karto kažkaip momentais strigdavo sukant.
Keicia, cia ju silpnoji vieta
QUOTE(Asese @ 2009 03 13, 10:40)
Sigute, ir aš susigundžiau indą miltams įsigyti
Nu va, kaip ir padariau reklamą aš , jau susiradau kas man parūpins jį, saskaitą apmokėjau, laukiu siuntinuko.
Gerai kad apsisprendei, galėsim abi jo privalumais džiaugtis, o jei bus trūkumų irgi ne vienai bus smagiau juos išgyventi.
Gal dar ir nebūčiau apsisprendusi jo isigyti, bet buvau viename "vakarėlyje" ir gerai jį apčiupinėjau, visai nieko man jis, tik va rasti tai sunkiai sekėsi, ne vienai platintojai galvą kvaršinau.
Ačiū Laurindre, nuraminot mane labai
QUOTE(rosee @ 2009 03 12, 20:34)
Tai čia ne su Tupperware gaminamas ir nėra jokio specialaus recepto, tiesiog sviesto nusiperki ir atitinkamą laiką verdi, kol atsiskiria visos priemaišos, lieka tikras auksinis sviestas...
Na čia toms, kur mėgsta užsiimti kulinarija, tai dalykėlis ir šiaip visur tinka.
Na čia toms, kur mėgsta užsiimti kulinarija, tai dalykėlis ir šiaip visur tinka.
Rosee, o kokia ten konsistencija lieka? Ka nuo ko atskirti? Ryt zadu virti, nes smirda man sviestas-gal nebeliks to kvapo.
Turiu sviestine tik nezinau kokio kietumo sviestas joje buna? Tepamas ar kietas?
QUOTE(Likka @ 2009 03 13, 10:24)
Aš papildomai prieskoninių užsisakiau, nes trijų talpų per mažai jau prieskoniams visa lentynėlė bus prieskoniuota
man malūnėlis super ir vegeta iš džiovintų daržovių nepakartojama
man malūnėlis super ir vegeta iš džiovintų daržovių nepakartojama
maluneliai Du turiu bet noretusi dar dvieju-vieno ale Vegetai, o kito tuscio, nes buna kazka pamalti nori, o pilstyti tingisi
Likka, darzoves Vegetai dzioviniesi ar perki?
QUOTE(Dileta @ 2009 03 13, 11:41)
baltymus ir QuickShefas isplaka gerai
Planuoju isigyti mazaji QuickShefa, nes ta didiji vis patingiu issitraukti ir plauti paskui Mikseri isigijau su pirmu uzsakymu, bet po teisybe, nebepirkciau as jo
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 13, 11:10)
Turiu sviestine tik nezinau kokio kietumo sviestas joje buna? Tepamas ar kietas?
man tai kietokas jis būna... reikia kokias 5-10 min palaikyti išėmus, kad tepti galėčiau... jau staigiai vaikui sumuštinio su sviestu neužtepsi, reikia margariną traukti
O kiek i QuickShefa telpa maziausiai svogunu???)2-3???
o i maziuka QuickShefa???
o i maziuka QuickShefa???
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 13, 11:19)
Į mažiuką telpa tik vienas normalaus dydžio svogūnas ir dar jį reikia perpjaut.
Į didyjį pradedant nuo 2-3 ir daugiau, žiūrint kokie tie svogūnai