Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Nu vat aš keisčiau, bet ne į tokį, o į kitokį indą - aš viską laikau bačkutėse su raudonais dangčiais ir miltus ir cukrų, man jos patogiau ax.gif
Atsakyti
Turiu porą "bačkučių" dar mirksiukas.gif , tų "Spustelk". Man jose irgi patogiau miltai laikyti ir pasemti, ir labai smagiai užsidaro.
Spigly, sūrinė irgi pas mane viena likusi. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 12, 16:53)
blink.gif  toks didelis?nieko sau..... thumbup.gif

Nu sako,vaikučiai dabar dideli ,tai gal ir ne visai taip.
Skersmuo apie12-13cm,aukštis 13 cm.
Atsakyti
Mergaites gal turit foto surines tos ne pacios maziausios. Ikelkit jei nesunku. Ir kaina domintu, gal pas kuria uzsiliko. Arba keisciau i Fridze Smart 3,2l. Bet as Pnvz.
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 03 12, 22:01)

Spigly, sūrinė irgi pas mane viena likusi.  smile.gif  smile.gif

Sutariau pirkt, bet jei norėtum į ką nors keistis, būtų puiku. Nebūtinai į tw mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 12, 11:09)
o kokius prieskonius dedat į malūnėlį? aš kolkas turiu malūnėlį tik kmynams ir pipirams... galvoju kokių dar nusipirkti malūneliui...

Is Italijos parsitempiau prieskoniu misini mesos patiekalams, tai MB pastoviai verkdavo ir zyzdavo, lazanijoj rades koki rozmarino lapiuka lotuliukas.gif o malunelis labai graziai man viska sumala, o kvapas nepakartojamas wub.gif
Atsakyti
Aš papildomai prieskoninių užsisakiau, nes trijų talpų per mažai jau prieskoniams lotuliukas.gif visa lentynėlė bus prieskoniuota lotuliukas.gif

man malūnėlis super ir vegeta iš džiovintų daržovių nepakartojama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 03 13, 09:24)

man malūnėlis super ir vegeta iš džiovintų daržovių nepakartojama  mirksiukas.gif

O čia gal tokios džiovintos daržovės gabaliukais permatomam indely? Ten nemažas kiekis ir kaina nemaža,bet užtekų tai matyt ilgam....Aš kažkada maksimoj žiūrėjau žiūrėjau į jį bet taip ir neapsiprendžiau.O druskos dadedat ar vien tik daržves tas malat?Ir skonis nuo vegetos ar labai skiriasi?
Atsakyti
na o man tik vakar pasiseke su žele žiedu clap.gif, dabar galvoju kad noriu kokteilio plakikio, kaip jis man patiko tik ir gyre, ka galite pasakyti jūs jau patyrusios su šiais indais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 13, 09:42)
na o man tik vakar pasiseke su žele žiedu clap.gif, dabar galvoju kad noriu kokteilio plakikio, kaip jis man patiko tik ir gyre, ka galite pasakyti jūs jau patyrusios su šiais indais blush2.gif

O jis namie isvis nepakeiciamas, ne tik kokteilius, bet ir kiausinienes ir blynus ir padazus ir t.t.
Atsakyti
as net du turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 13, 11:21)
O jis namie isvis nepakeiciamas, ne tik kokteilius, bet ir kiausinienes ir blynus ir padazus ir t.t.

Apie kokį plakiklį jūs kalbat: apie greitkratį ar SpeedChefą? Man greitkratis tai thumbup.gif - labai reikalingas daiktas, o tas SpeedChefas - man tai nevertas tų pinigų schmoll.gif
Atsakyti