Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(rosee @ 2009 03 12, 17:35)
malu juodgrūdės, kalindži, ožragės, krapų sėklas, pankolį, indišką kuminą, cinamono lazdeles ir t.t.
Dar darau tokį sveikuolišką mišinuką visiems gyvenimo atvejams iš 4 prieskonių, kurį prieš naudojant pakepinu ghi svieste, kad atsiskleistu visas aromatas smile.gif
Turiu du malūnėlius ir abu  schmoll.gif , geriau būčiau prieskonines už tą sumą nusipirkus. Bet tai nereiškia, kad jie blogi, tiesiog man asmeniškai jie "neprilipo"

Tai reikia pareguliuoti galvute, thumbup.gif tuomet gerai mala thumbup.gif , man pradzioj irgi atrode sunkiai mala
Atsakyti
Jo, malūnėlis šaunus daiktelis, vyras ir manio iš pradžių išpeikė, o paskui kai paprotinau, kad galima reguliuoti,tai dabar prieskoniuojasi su malonumu thumbup.gif

Taigi mergytės, ar niekas nenorite keistis su manimi Ultrapliusą i ka nors 4u.gif Arba atiduosiu už patrauklesnę kainytę blush2.gif
Atsakyti
Ieškau didžiosios nekataloginės sūrinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 03 12, 18:11)
Tai reikia pareguliuoti galvute, thumbup.gif  tuomet gerai mala thumbup.gif , man pradzioj irgi atrode sunkiai mala

Nežinojau, pabandysiu smile.gif
Atsakyti
mergaitės, o vynuogių dėžutės yra dviejų dydžių, tai pagal kainą sprendžiu, kad čia mažoji g.gif

o aš prieskoniams neišranki, pas mane malami pipirai visokių rūšių: vienam malūnėly įvairių rūšių, o kitam balti su druska, trečiam žolelė sumaišytos: raudonėliai, bazilikai, mairūnai ir dar kažkas doh.gif o malu dar kmynus, gvazdikėlius ir t.t. ir galiu pasakyt kad man jos senai atsipirko, nes nebereik pirkt Santų Marijų makaronams, kiaulienai, žuviai ir t.t. ir svarbiausia vegetos atsikratėm ax.gif

rosse, nu bet tu duodi bigsmile.gif pati darai tą sviestą bigsmile.gif aš tik vakar berods apie jį pirmą kartą išgirdau... ir prieskoniai kokie pas tavy bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 12, 19:11)
rosse, nu bet tu duodi bigsmile.gif pati darai tą sviestą bigsmile.gif aš tik vakar berods apie jį pirmą kartą išgirdau... ir prieskoniai kokie pas tavy bigsmile.gif

jau pamiršai mirksiukas.gif , esu baigusi Sveiko maisto gaminimo kursus Natūralaus gydymo centre, ten ir mokino biggrin.gif ir šiaip visokių gerų dalykėlių ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 12, 19:19)
jau pamiršai  mirksiukas.gif , esu baigusi Sveiko maisto gaminimo kursus Natūralaus gydymo centre, ten ir mokino  biggrin.gif ir šiaip visokių gerų dalykėlių  ax.gif .

o kur sviesto receptas ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 12, 19:28)
o kur sviesto receptas ? ax.gif  4u.gif

Tai čia ne su Tupperware gaminamas ir nėra jokio specialaus recepto, tiesiog sviesto nusiperki ir atitinkamą laiką verdi, kol atsiskiria visos priemaišos, lieka tikras auksinis sviestas...
Na čia toms, kur mėgsta užsiimti kulinarija, tai thumbup.gif dalykėlis ir šiaip visur tinka.
Atsakyti
Suradau daug receptu(rusiskai )
Gal kam prireiks vakareliams ...
http://forum.littleo....php?p=13833490
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 12, 19:34)
Tai čia ne su Tupperware gaminamas ir nėra jokio specialaus recepto, tiesiog sviesto nusiperki ir atitinkamą laiką verdi, kol atsiskiria visos priemaišos, lieka tikras auksinis sviestas...
Na čia toms, kur mėgsta užsiimti kulinarija, tai  thumbup.gif  dalykėlis ir šiaip visur tinka.

Ai, tai čia tas tipo lydytas sviestas... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Retai cia uzsuku,bet noriu pasigirti,kad siandien issiunciau svajoniu starta clap.gif yahoo.gif dirol.gif .
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 11, 01:06)
Mergaitės ką galite pasakyti apie šį indą: ar tik dviejų dydžių jų esama, gal yra ir mažesnių, ar patogus naudojimui toks atidarymas. bigsmile.gif

user posted image

Turiu ir man ji labai gera mirksiukas.gif .Jau ilgokai naudoju,tai net neisivaizduoju,kad kaip jos galima nenoret thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal ir man reiktų to indo miltams g.gif Gal kas norėtų keisti indą miltams į pipirų malūnėlį arba Tupperflex 1,9 l arba į T-chef įrankius (šakutę ir peilį) ax.gif
Rašykit į až mirksiukas.gif
Atsakyti