Dar malu gvazdikelius ir juros druska
Dar vieną extra naujieną vadovė atsiuntė, 11-13 sav. pardavime dežutė-vynuogė tik 10 Lt vietoj 19 Lt, kodas 6682
Spauskite čia!
Spauskite čia!
Ir dar truputis balandžio naujienų
"ŠEIMININKĖMS IR SVEČIAMS 14-21 sav. Balandis 14-17 sav ir Gegužė 18-21sav.
Dovanėlė šeimininkei indelis perlas su užraktuku cukrui, saldumynams, džiovintiems vaisiams laikyti. Kodas 8192
Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >360 Lt. apvali silikono forma Karalienė tik 79 Lt. vietoj 94 Lt. Kodas 4321
NUOLAIDOS IR SPEC. PASIŪLYMAI 14-21 sav:
1.Įsigykite Quick Chefą ir padovanosime Jums universalų skustuką! Quick Chef +skustukas tik 177 Lt vietoj 217 Lt. Kodas 4382
2.Atnaujinkite savo Quick ChefąJ - trijų ašmenų peiliukais! Trijų ašmenų peiliukai tik 59 Lt. Kodas 6678
3.Artėja pavasaris, surenkite Žiedų vakarėlį ir papasakokite visiems apie žėlė žiedą. Dabar tam puiki proga, nes žėlė žiedas tik 56 Lt vietoj 70 Lt. Kodas 4383
VELYKINĖ NUOLAIDA!
4.Patogus dėklas dešimčiai kiaušinių. Išėmę įdėklus turėsite šaunią sumuštinių dėžutę. Tik 44 Lt. vietoj 54 Lt. Kodas 6681
VELYKINĖ NUOLAIDA!
5.Kiaušinių pjaustyklė kiaušiniams, kyviams, braškėms pjaustyti plonais gražiais griežinėliaistik 49 Lt vietj 60 Lt. Kodas 4384"
"ŠEIMININKĖMS IR SVEČIAMS 14-21 sav. Balandis 14-17 sav ir Gegužė 18-21sav.
Dovanėlė šeimininkei indelis perlas su užraktuku cukrui, saldumynams, džiovintiems vaisiams laikyti. Kodas 8192
Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >360 Lt. apvali silikono forma Karalienė tik 79 Lt. vietoj 94 Lt. Kodas 4321
NUOLAIDOS IR SPEC. PASIŪLYMAI 14-21 sav:
1.Įsigykite Quick Chefą ir padovanosime Jums universalų skustuką! Quick Chef +skustukas tik 177 Lt vietoj 217 Lt. Kodas 4382
2.Atnaujinkite savo Quick ChefąJ - trijų ašmenų peiliukais! Trijų ašmenų peiliukai tik 59 Lt. Kodas 6678
3.Artėja pavasaris, surenkite Žiedų vakarėlį ir papasakokite visiems apie žėlė žiedą. Dabar tam puiki proga, nes žėlė žiedas tik 56 Lt vietoj 70 Lt. Kodas 4383
VELYKINĖ NUOLAIDA!
4.Patogus dėklas dešimčiai kiaušinių. Išėmę įdėklus turėsite šaunią sumuštinių dėžutę. Tik 44 Lt. vietoj 54 Lt. Kodas 6681
VELYKINĖ NUOLAIDA!
5.Kiaušinių pjaustyklė kiaušiniams, kyviams, braškėms pjaustyti plonais gražiais griežinėliaistik 49 Lt vietj 60 Lt. Kodas 4384"
Gal kas turit rankinių foto kur buvo už naujokus ?
QUOTE(spiglys @ 2009 03 12, 12:34)
Gal kas turit rankinių foto kur buvo už naujokus ?
jei tos kur labai seniai pernai metų kovą, tai turiu, emailą į až parašyk įmesiu...
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 03 12, 11:11)
Dar malu gvazdikelius ir juros druska
gvazdikėlių ir kvepiančių pipirų negaliu pakęsti vat jūros druska, gera mintis...
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 12, 12:48)
jei tos kur labai seniai pernai metų kovą, tai turiu, emailą į až parašyk įmesiu...
Ačiū, nusifotkinau
Malūneliu malu sėmenis-labai skanu su bulvėm,kitam indely pipirų mišinys-naudoju tik šviežiai maltus, o trečiam kaip išeina-vienu metu vegetą stamboką buvau nusipirkus-pabarstymui maldavau.Turiu vieną malūnėlį ir du jam pritaikytus priekonių indelius-tai principe kaip trys malūnėliai.Citrinpipirių buvau nusipirkus-man jie pasirodė stamboki-juos maldavau.Maksimoj parduoda silkės prieskonius,šiaip jie labiau marinatams skirti-ten gvazdikėliai,kavpnūs pipirai,lauro lapai ir pan., sumalti labai skanu tiesiog ant silkės užsibarstyti,pridėti svogūnų ir aliejaus-man labai skani tokia silkė gaunas.
Rosse,o ką jūs malat? Man sakysim pipirai susimala staigiai,kelis kartus pasukiojus.
QUOTE(Dileta @ 2009 03 12, 15:05)
Rosse,o ką jūs malat?
malu juodgrūdės, kalindži, ožragės, krapų sėklas, pankolį, indišką kuminą, cinamono lazdeles ir t.t.
Dar darau tokį sveikuolišką mišinuką visiems gyvenimo atvejams iš 4 prieskonių, kurį prieš naudojant pakepinu ghi svieste, kad atsiskleistu visas aromatas
Turiu du malūnėlius ir abu , geriau būčiau prieskonines už tą sumą nusipirkus. Bet tai nereiškia, kad jie blogi, tiesiog man asmeniškai jie "neprilipo"
QUOTE(airise @ 2009 03 11, 12:35)
Tilptų ir 6 česnakai, bet jiems ir svogūnams reikia oro,kitaip pelys.Taip kad tas indas labiau džiovintiems vaisiams ,cukraus gabaliukams ,riešutams it kt. nebent tuos česnakus ir svogūnus per kelias dienas sunaudosit ir vėl pasipildysit. Dydis kaip kūdikio galvutė.
toks didelis?nieko sau.....