Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(airise @ 2009 03 11, 12:35)
Tilptų ir 6 česnakai, bet jiems ir svogūnams reikia oro,kitaip pelys.Taip kad tas indas labiau džiovintiems vaisiams ,cukraus gabaliukams ,riešutams it kt. nebent tuos česnakus ir svogūnus per kelias dienas sunaudosit ir vėl pasipildysit. Dydis kaip kūdikio galvutė.

Gal truputį mažesnė mirksiukas.gif dabar kūdikiai tokie nemaži gimsta mirksiukas.gif
man svogūnai nepelyja, tik jei ilgiau nesunaudoju (kokia savaitę) tada čiut apdžiūvęs būna, bet šiaip tai svogūnai ilgai neužsibūna perle, keičiasi pastoviai tai thumbup.gif daikčiukas jiems.
Mano draugei sūris sūrinėj pelyja nors tu ką g.gif vat ir neaišku kur šaknys, sūrinėj, šaldytuve ar sūryje...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 11, 13:31)
Gal truputį mažesnė mirksiukas.gif dabar kūdikiai tokie nemaži gimsta mirksiukas.gif
man svogūnai nepelyja, tik jei ilgiau nesunaudoju (kokia savaitę) tada čiut apdžiūvęs būna, bet šiaip tai svogūnai ilgai neužsibūna perle, keičiasi pastoviai tai  thumbup.gif daikčiukas jiems.
Mano draugei sūris sūrinėj pelyja nors tu ką g.gif vat ir neaišku kur šaknys, sūrinėj, šaldytuve ar sūryje...

ikalbejai mirksiukas.gif O perla saldytuve laikot ar spintelej?

Pussesere skundesi dal surines, kad kvapai maisosi ir fermentinis suris pelijo-tai filtras buvo blogai idetas. O as surine laikau vesiausioj saldytuvo vietoj 3-5 laipsniai. Gal padetu surine karts nuo karto isvalyti, kad nebeliktu pelesio bakteriju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 11, 13:50)
Man sitas indas labai patogus thumbup.gif Laikau ji spinteleje galvos aukstyje virs darbastalio, tai, kai reikia, tiesiai i bliuda ir isikratau. Is semtuveli naudoju ta, kur smulkmenose buvo, nes kai as pirkau, komplekte semtuvelio nebuvo.Patogesnio indo net neisivaizduoju g.gif Manau, svarbiausia tinkama vieta 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man sis indas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu nenaudojama (pora kartu panaudota) katalogini surio maluneli, mielai i ka nors iskeisciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 11, 13:46)
ikalbejai  mirksiukas.gif  O perla saldytuve laikot ar spintelej?

Pussesere skundesi dal surines, kad kvapai maisosi ir fermentinis suris pelijo-tai filtras buvo blogai idetas. O as surine laikau vesiausioj saldytuvo vietoj 3-5 laipsniai. Gal padetu  surine karts nuo karto isvalyti, kad nebeliktu pelesio bakteriju  ax.gif

Isvalyti vatos tamponeliu pamirkytu acte mirksiukas.gif
Atsakyti
sūrinę reik laikyti maždaug šaldytuvo viduryje... jei rasoja šonai dėti dar žemiau, kol nerasos. Per dieną kelis kartus atidaryti, bet turbūt vistiek kažką imate iš jos, tai gaunasi natūraliai. Į porą sav kartą išplauti įprastai ir poto perskalauti sodos ir vandens arba acto ir vandens tirpalu ir gerai išdžiovinti... taip pat dar priklauso nuo to, kokio šviežumo gaminius dedate... Dar gali būti, kad virš sūrinės lentyna labai žemai ir taip išeina, kad filtrea beveik uždengtas būna kitu indu...
Atsakyti
na mano draugeskos kuriai itaisiau surine ir viskas pelyja, apglaiumija, kame saknys niekaip nesisivaizduoju jau viska isbande skalavimus kitu vietas, bet... tai vienas egzepliorius kurems surine nepatiko.. bet siaip man tai ji super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 03 11, 14:36)
na mano draugeskos kuriai itaisiau surine ir viskas pelyja, apglaiumija, kame saknys niekaip nesisivaizduoju jau viska isbande skalavimus kitu vietas, bet... tai vienas egzepliorius kurems surine nepatiko.. bet siaip man tai ji super smile.gif

paimk iš draugės sūrinę ir pabandyk savo šaldytuve... jei ir tau pelis - brokas. Pakeis tokiu atveju...
Atsakyti
Vakar gavau nerealią dovaną wub.gif : prieskonių malūnėlį ir žirkles paukšienai wub.gif Neįsivaizdavau, kad galima padaryti tokius kvapnius prieskonius be jokių E. Šian nusipirkau maximoj dar visokių nemaltų thumbup.gif Bandysiu ir šeimą lepinsiu thumbup.gif

O žirklės thumbup.gif : vakar išbandėm. Mama turi paprastas tokias TW, o mano specialios vištienai thumbup.gif Kerpa super gerai, netalžo mėsos, seniai svajojau ir nesitikėjau, kad draugė padarys tokią dovaną wub.gif wub.gif
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.seima @ 2009 03 11, 19:53)
Vakar gavau nerealią dovaną  wub.gif : prieskonių malūnėlį ir žirkles paukšienai  wub.gif  Neįsivaizdavau, kad galima padaryti tokius kvapnius prieskonius be jokių E. Šian nusipirkau maximoj dar visokių nemaltų  thumbup.gif  Bandysiu ir šeimą lepinsiu  thumbup.gif

O žirklės  thumbup.gif : vakar išbandėm. Mama turi paprastas tokias TW, o mano specialios vištienai  thumbup.gif  Kerpa super gerai, netalžo mėsos, seniai svajojau ir nesitikėjau, kad draugė padarys tokią dovaną  wub.gif  wub.gif
Ačiū  mirksiukas.gif

Sau pirkti tokius daiktus truputėlį brangoka, bet kai tai gauni dovanų - yra šaunu smile.gif
Atsakyti
vixiukes idėja thumbup.gif dėl sūrinės, reiks pasiūlyt ax.gif
mes visada perkam Rokiškio sūrį, apvalų, didelį ir visad būdavo viskas gerai, sūris tooks kietas bigsmile.gif bet paskutinis sūris buvo turbūt šviežias, pjaut buvo visiškai neįmanoma, tokio minkštumo, kad pirštai tiesiog lindo į jį - buvau baisiai supykus ant gamintojų...

asta.seima dovanos tikrai superinės bigsmile.gif
Atsakyti
Pipirų malūnėlis tikrai labai geras pagalbininkas drinks_cheers.gif thumbup.gif Jau atpratau visai nuo pirktų prieskonių mišinių - sveikiau ir kvapniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 03 12, 10:17)
Pipirų malūnėlis tikrai labai geras pagalbininkas  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Jau atpratau visai nuo pirktų prieskonių mišinių -  sveikiau ir kvapniau thumbup.gif

o kokius prieskonius dedat į malūnėlį? aš kolkas turiu malūnėlį tik kmynams ir pipirams... galvoju kokių dar nusipirkti malūneliui...
Atsakyti