QUOTE(Chera @ 2009 03 10, 22:58)
niekaip nesuprantu sio recepto
ir taip ir anaip skaitau, bet.... ne velnio neperprantu
supratau kad reikia 8 bulviu, kurias isverdi ir sutrini, o paskui viena sutrintu bulviu dali dedi ant likusiu bulviu
tai kad visos bulves sutrintos - tai kas tas likusios bulves ir kiek reikia to krakmolo ?
visai esu
nieko nesuprantu
Atsiprašau, Chera, bet aš nemoku aiškiai rašyti receptų
Bandysiu paaiškinti, o jei ne, parašyk: pažadu, kai darysiu - nufotografuosiu procesą
1. Sugrūdam visas bulves
2. Sugrūstas gulves suspaudžiam dubenėlyje
3. Mentele dubenėlyje padalinam bulvių košę į 4 dalis.
4. Vieną dalį bulvių išimam ir į tą vietą pirpilam tiek krakmolo, kiek buvo bulvių.
5. Įdedam 1 kiaušinio trynį, druskos ir išimtą bulvių ketvirtadalį
6. Viską suminkom
7. Darom nedideles bandutes, kurias įspaudžiam pirštu (tokias su duobutėm)
8. Metam į pasūdytą verdantį vandenį ir verdam, kol iškils.
9. Valgom su baltu spirgučių padažu.
Nežinau, ar dabar suprasit
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 11, 00:06)
Mergaitės ką galite pasakyti apie šį indą: ar tik dviejų dydžių jų esama, gal yra ir mažesnių, ar patogus naudojimui toks atidarymas.
Kiek klausinėjau: daug kam nepatogus, pati sau norėjau, bet atsisakiau