Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 11, 00:06)
Mergaitės ką galite pasakyti apie šį indą: ar tik dviejų dydžių jų esama, gal yra ir mažesnių, ar patogus naudojimui toks atidarymas. bigsmile.gif

user posted image

Nepatogu pakabinti miltus schmoll.gif , nors ir semtuvėlį turiu g.gif , pakeičiau dabar į kitą, kur iš viršaus atsidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 10, 22:58)
niekaip nesuprantu sio recepto  doh.gif ir taip ir anaip skaitau, bet.... ne velnio neperprantu  doh.gif supratau kad reikia 8 bulviu, kurias isverdi ir sutrini, o paskui viena sutrintu bulviu dali dedi ant likusiu bulviu  doh.gif  tai kad visos bulves sutrintos - tai kas tas likusios bulves ir kiek reikia to krakmolo ?  verysad.gif  visai esu  fool.gif nieko nesuprantu

Atsiprašau, Chera, bet aš nemoku aiškiai rašyti receptų blush2.gif
Bandysiu paaiškinti, o jei ne, parašyk: pažadu, kai darysiu - nufotografuosiu procesą 4u.gif
1. Sugrūdam visas bulves
2. Sugrūstas gulves suspaudžiam dubenėlyje
3. Mentele dubenėlyje padalinam bulvių košę į 4 dalis.
4. Vieną dalį bulvių išimam ir į tą vietą pirpilam tiek krakmolo, kiek buvo bulvių.
5. Įdedam 1 kiaušinio trynį, druskos ir išimtą bulvių ketvirtadalį
6. Viską suminkom
7. Darom nedideles bandutes, kurias įspaudžiam pirštu (tokias su duobutėm)
8. Metam į pasūdytą verdantį vandenį ir verdam, kol iškils.
9. Valgom su baltu spirgučių padažu.
unsure.gif Nežinau, ar dabar suprasit unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 11, 00:06)
Mergaitės ką galite pasakyti apie šį indą: ar tik dviejų dydžių jų esama, gal yra ir mažesnių, ar patogus naudojimui toks atidarymas. bigsmile.gif

user posted image

Kiek klausinėjau: daug kam nepatogus, pati sau norėjau, bet atsisakiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 10, 23:37)
Šeimininkei: Indelis perlas su užraktuku cukrui, saldumynams, džiovintiems vaisiams... laikyti 

nu man atrodo, kad perlas cukrui netinka schmoll.gif kai bus cukraus mažiau nei puse indelio ir jei neprilaikysit ranka, tai perlas apsivers doh.gif aš jame pagal paskirtį laikau svogūnus nesunaudotus thumbup.gif

Asese, aiškiau jau nebebūna mirksiukas.gif žinau net autorių šio recepto: Nerytės bulvinės bandutės thumbup.gif man čia buvo thumbup.gif naujiena su šituo krakmolu ir bulvių santykiu:tinka ir žemaičių blynams ir virtų bulvių cepelinams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 11, 10:04)
Asese, aiškiau jau nebebūna mirksiukas.gif  žinau net autorių šio recepto: Nerytės bulvinės bandutės thumbup.gif man čia buvo  thumbup.gif naujiena su šituo krakmolu ir bulvių santykiu:tinka ir žemaičių blynams ir virtų bulvių cepelinams ax.gif

Mano mama jau 20 metų daro šitaip - tai ko gero receptas einantis iš kartos į kartą smile.gif
Tik tada dar neturėjo darbą palengvinančių TW indų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 11 kovo 2009 - 09:15
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 10, 23:06)

user posted image

Turėjau ir aš jį, bet kažkaip per didelis pasirodė blink.gif pagailėjau vietos smile.gif ir pardaviau. Miltus laikau modulinėj dėžutėj pačioj didžiausioj atrodo 2,3l
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 10, 22:37)
Dėklas 10 kiaušinių tik  44Lt (vietoj 54Lt)

Želė žiedas  tik 56Lt
(vietoj 70Lt)

Atnaujinkite savo Quick Chefą - trijų ašmenų peiliukai tik 59 Lt

Įsigykite Quick Chefą ir padovanosime Jums universalų skustuką tik už 177Lt (vietoj 217Lt)

Silikoninė,, Karalienė” tik 79Lt (vietoj 94Lt)

Šeimininkei: Indelis perlas su užraktuku cukrui, saldumynams, džiovintiems vaisiams... laikyti 

Silikoninė "Karalienė" tokia kaina, kai užsakymas 360 Lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 11, 09:02)
unsure.gif  Nežinau, ar dabar suprasit  unsure.gif

aciuks.gif Asese bigsmile.gif dabar jau viskas aisku blush2.gif pirmai nesupratau is kur tos likusios bulves doh.gif reiks ir man bandyti, nors is manes virtuveje - tai didelis snipstas wacko.gif matyt todel ir receptu nelabai moku "skaityti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 11 kovo 2009 - 11:03
QUOTE(davija @ 2009 03 11, 10:04)
nu man atrodo, kad perlas cukrui netinka schmoll.gif kai bus cukraus mažiau nei puse indelio ir jei neprilaikysit ranka, tai perlas apsivers doh.gif aš jame pagal paskirtį laikau svogūnus nesunaudotus thumbup.gif

o kokio daugmaz jis dydzio? Cesnakams tinka? Ar tilptu kokios 3 cesnako galvos?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 11, 08:02)
Kiek klausinėjau: daug kam nepatogus, pati sau norėjau, bet atsisakiau  rolleyes.gif

Ačiū mergikės, viskas tada aišku, nes iš paveiksliuko toks mielas atrodo, o natūroje visai kitaip kartais būna, užtai ir verta pasiklausti jį jau čiupinėjusių.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 11, 11:12)
o kokio daugmaz jis dydzio? Cesnakams tinka? Ar tilptu kokios 3 cesnako galvos?
4u.gif

Tilptų ir 6 česnakai, bet jiems ir svogūnams reikia oro,kitaip pelys.Taip kad tas indas labiau džiovintiems vaisiams ,cukraus gabaliukams ,riešutams it kt. nebent tuos česnakus ir svogūnus per kelias dienas sunaudosit ir vėl pasipildysit. Dydis kaip kūdikio galvutė.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2009 03 11, 12:35)
Tilptų ir 6 česnakai, bet jiems ir svogūnams reikia oro,kitaip pelys.Taip kad tas indas labiau džiovintiems vaisiams ,cukraus gabaliukams ,riešutams it kt. nebent tuos česnakus ir svogūnus per kelias dienas sunaudosit ir vėl pasipildysit. Dydis kaip kūdikio galvutė.

na nieko sau dydis blink.gif Isivaizdavau, kad jis kaip obuolys. Imsiu tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 11, 11:20)
Ačiū mergikės, viskas tada aišku, nes iš paveiksliuko toks mielas atrodo, o natūroje visai kitaip kartais būna, užtai ir verta pasiklausti jį jau čiupinėjusių.

Man sitas indas labai patogus thumbup.gif Laikau ji spinteleje galvos aukstyje virs darbastalio, tai, kai reikia, tiesiai i bliuda ir isikratau. Is semtuveli naudoju ta, kur smulkmenose buvo, nes kai as pirkau, komplekte semtuvelio nebuvo.Patogesnio indo net neisivaizduoju g.gif Manau, svarbiausia tinkama vieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 11, 11:50)
Man sitas indas labai patogus thumbup.gif Laikau ji spinteleje galvos aukstyje virs darbastalio, tai, kai reikia, tiesiai i bliuda ir isikratau. Is semtuveli naudoju ta, kur smulkmenose buvo, nes kai as pirkau, komplekte semtuvelio nebuvo.Patogesnio indo net neisivaizduoju g.gif Manau, svarbiausia tinkama vieta 4u.gif

O aš to indo miltams nebepirkčiau schmoll.gif schmoll.gif Dabar lego kaladėles sudėjau, bet irgi nepatogu schmoll.gif
Atsakyti