Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Betti @ 2009 03 10, 21:14)
O gal kas norit ka nors i tortine keist?

blink.gif O ko noretum blush2.gif
Atsakyti
gal kas turite užsilikusią žalią gertuvę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 03 10, 21:41)
gal kas turite užsilikusią žalią gertuvę?  4u.gif

Nebent ruzava g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 09, 18:44)
ExtraPliuse išsiverdu 8 bulves (12 min mikrobangėje su šaukšteliu vandens), jas sugrūdu grūstuve ir palieku dubenėlyje, kad atvėstų  cool.gif .
Atvėsusią bulvių košę suspaudau, padalinu į keturias dalis (perrėžiu silikonine mentele  thumbup.gif ). Išimu vieną dalį, tą dalį dedu ant likusių bulvių, į tuščią vietą dedu bulvių krakmolo, tiek kad susilygintų su likusiom bulvėm, įdedu truputį druskos, 1 kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišau ir darau "nykštukų" dangtelių dydžio bandutes, kurių viduriuką įspaudžiu. Metu į verdantį pasūdytą vandenį ir verdu kol iškils.
Valgom su baltu spirgučių padažu  wub.gif .
Gal kam nors patiks   smile.gif

niekaip nesuprantu sio recepto doh.gif ir taip ir anaip skaitau, bet.... ne velnio neperprantu doh.gif supratau kad reikia 8 bulviu, kurias isverdi ir sutrini, o paskui viena sutrintu bulviu dali dedi ant likusiu bulviu doh.gif tai kad visos bulves sutrintos - tai kas tas likusios bulves ir kiek reikia to krakmolo ? verysad.gif visai esu fool.gif nieko nesuprantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 10 kovo 2009 - 22:00
QUOTE(Chera @ 2009 03 10, 21:58)
niekaip nesuprantu sio recepto  doh.gif ir taip ir anaip skaitau, bet.... ne velnio neperprantu  doh.gif supratau kad reikia 8 bulviu, kurias isverdi ir sutrini, o paskui viena sutrintu bulviu dali dedi ant likusiu bulviu  doh.gif  tai kad visos bulves sutrintos - tai kas tas likusios bulves ir kiek reikia to krakmolo ?  verysad.gif  visai esu  fool.gif nieko nesuprantu

aš tai taip suprantu, kad krakmolo dedate tiek, kiek kad sudaro ketvirtadalis virtų trintų bulvių... galit jų ir neišimti iš to indo bet tiesiog iš akies įdėkit tiek krakmolo, kiek būtų ketvirtadalis bulvių... taip, asese? smile.gif
Atsakyti
merginos gal galite pasakyti kokios nuolaidos bus balandi, jau yra maciusiu tai gal galetumėt pasakyti. Ketvirtadienį ketinu užsisakinėti prekių tai bijau apsigauti. ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meelisaa @ 2009 03 10, 22:15)
merginos gal galite pasakyti kokios nuolaidos bus balandi, jau yra maciusiu tai gal galetumėt pasakyti. Ketvirtadienį ketinu užsisakinėti prekių tai bijau apsigauti. ačiū.  4u.gif

Dėklas 10 kiaušinių tik 44Lt (vietoj 54Lt)

Želė žiedas tik 56Lt
(vietoj 70Lt)

Atnaujinkite savo Quick Chefą - trijų ašmenų peiliukai tik 59 Lt

Įsigykite Quick Chefą ir padovanosime Jums universalų skustuką tik už 177Lt (vietoj 217Lt)

Silikoninė,, Karalienė” tik 79Lt (vietoj 94Lt)

Šeimininkei: Indelis perlas su užraktuku cukrui, saldumynams, džiovintiems vaisiams... laikyti 
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 16:46)
Gal dar nelabai pastebejai, bet turiu perspeti, kad duoninei mikrobangines kaimynyste nelabai rekomenduojama g.gif Del to duonines ir neisigyju, kad neturiu, kur pastatyti, kad blogi kaimynai nekenktu duonos laikymui g.gif Mikrobangu krosnele - ne, saldytuvas - ne, orkaite - ne, kaitlente - ne, palange - ne. Zodziu, pas mane taip viskas ismetyta, kad duonines niekur negaliu padeti doh.gif

Šaunuolės, kad dalinate perspėjimus, patarimus, jie tikrai gal kam pravers.
Bet mano atvėju tai man nieko nesako: šaldytuvas pakeistas tik ką, naujo modelio "LG" ir jis visiškai sieninėje dalyje neskleidžia jokios šilumos, yra ta pusė tokia pat graži kaip ir priekinė( bešerkšnis, šaldantis ventiliatoriaus pagalba). Šalia šaldytuvo mikrobangė, o ji duoninei tikrai nemaišys manau, nes naudojame pakankamai mažai, jeigu ką , yra galimybė patraukti tolėliau. Mano virtuvė 18 (kv.m) tai jai vietos tikrai surasčiau ir kitur.
Atsakyti
kad man tokia virtuve... 18kv pasaka wub.gif o dabar kazkoks sikinykas..bet vistiek talpinu savo "zaisliukus" tik va del to ir duonines nesigiju, nes padejimas jai butu tik ant mikrobanges, o kaip sako negalima, o kitur padeti niekur jos netureciau...
Atsakyti
Mergaitės ką galite pasakyti apie šį indą: ar tik dviejų dydžių jų esama, gal yra ir mažesnių, ar patogus naudojimui toks atidarymas. bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 10, 22:37)

Atnaujinkite savo Quick Chefą - trijų ašmenų peiliukai tik 59 Lt

Mus susirinkime įspėjo,kad senam Quick chefui netinka tie peiliukai, tik naujam .
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 10, 23:06)
Mergaitės ką galite pasakyti apie šį indą: ar tik dviejų dydžių jų esama, gal yra ir mažesnių, ar patogus naudojimui toks atidarymas. bigsmile.gif

user posted image

Turiu, naudoju miltams, bet mano buvo komplekte su kaušu pasėmimui smile.gif Man ir mano mamai labai patogus ax.gif
Atsakyti