Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Asese @ 2009 03 09, 18:44)
Dabar dažnai darau tokį „krizinį“  smile.gif  patiekalą:

ExtraPliuse išsiverdu 8 bulves (12 min mikrobangėje su šaukšteliu vandens), jas sugrūdu grūstuve ir palieku dubenėlyje, kad atvėstų  cool.gif .
Atvėsusią bulvių košę suspaudau, padalinu į keturias dalis (perrėžiu silikonine mentele  thumbup.gif ). Išimu vieną dalį, tą dalį dedu ant likusių bulvių, į tuščią vietą dedu bulvių krakmolo, tiek kad susilygintų su likusiom bulvėm, įdedu truputį druskos, 1 kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišau ir darau "nykštukų" dangtelių dydžio bandutes, kurių viduriuką įspaudžiu. Metu į verdantį pasūdytą vandenį ir verdu kol iškils.
Valgom su baltu spirgučių padažu  wub.gif .
Gal kam nors patiks  smile.gif

Anksčiau bulves virdavau Micropliuse (bet sesė jį iš manęs iškaulijo  smile.gif ), o pasitaikė puiki nuolaida Extrapliusams (trys už dviejų kainą)  thumbup.gif - pabandžiau, pavyko ir naudoju  smile.gif
O Extrapliusai atrodo taip:
user posted image
Ir nuolaida jiems dar tęsiasi  thumbup.gif

Išbandžiau šį receptą wub.gif wub.gif wub.gif Labai skanu ir nebrangu, nes bulvių ir lašinukų iš kaimo parsivežam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kokios dabar dar nuolaidos yra ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 03 10, 14:42)
Išbandžiau šį receptą  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Labai skanu ir nebrangu, nes bulvių ir lašinukų iš kaimo parsivežam  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kokios dabar dar nuolaidos yra  ax.gif ?

Dabar dar TupperFlex, cesnaku spaustukui ( thumbup.gif gaminys), tik sia saviate visam Elegancijos rinkiniui net 100 Lt nuolaida. Reiktu nulekti paskaityti kam dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 10, 11:22)

PS. duoninę jau turiu apie mėnesį,  nu džiaugiuosi tikrai. Jos kaina atitinka savo vertę: duona išlieka tikrai ilgiau nepakitusi, o apie pelijimą tai jau visai užmiršau. Talpa nemaža thumbup.gif

Gal dar nelabai pastebejai, bet turiu perspeti, kad duoninei mikrobangines kaimynyste nelabai rekomenduojama g.gif Del to duonines ir neisigyju, kad neturiu, kur pastatyti, kad blogi kaimynai nekenktu duonos laikymui g.gif Mikrobangu krosnele - ne, saldytuvas - ne, orkaite - ne, kaitlente - ne, palange - ne. Zodziu, pas mane taip viskas ismetyta, kad duonines niekur negaliu padeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 16:46)
Gal dar nelabai pastebejai, bet turiu perspeti, kad duoninei mikrobangines kaimynyste nelabai rekomenduojama g.gif Del to duonines ir neisigyju, kad neturiu, kur pastatyti, kad blogi kaimynai nekenktu duonos laikymui g.gif Mikrobangu krosnele - ne, saldytuvas - ne, orkaite - ne, kaitlente - ne, palange - ne. Zodziu, pas mane taip viskas ismetyta, kad duonines niekur negaliu padeti doh.gif

Taip, tada nekas, kai tokie duoninės kaimynai schmoll.gif taip pat negerai netoli radiatorius bei tiesioginiai saulės spinduliai
Atsakyti
Tusina, aš turiu Samba pyraginę, labai ja džiaugiuosi, pas mane čeburėkai, kibinai, žagarėliai, bandelės, picos, sausainiai viskas sugula į šią pyraginę bigsmile.gif bet tortui ji nelabai tinkama, nebent didelį pločiu daryt ir žemą....
Atsakyti
As, kadangi turiu Prabangos didziaja lekste, ten visi pyragai is Princeses puikiai telpa, tai galvoju, kad geriau tortine man butu. O as gi turejau uzsidirbusi ta zydraja tortine ir pardaviau (tortu negaminu, kam ji man reikalinga), o dabar pabandziau torta padaryti, gavosi visai neblogai, tai visai smagu butu nebepirkti parduotuviniu g.gif , o tortines ir neturiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 17:35)
As, kadangi turiu Prabangos didziaja lekste, ten visi pyragai is Princeses puikiai telpa, tai galvoju, kad geriau tortine man butu. O as gi turejau uzsidirbusi ta zydraja tortine ir pardaviau (tortu negaminu, kam ji man reikalinga), o dabar pabandziau torta padaryti, gavosi visai neblogai, tai visai smagu butu nebepirkti parduotuviniu g.gif , o tortines ir neturiu doh.gif  doh.gif

aš tą tortinę žydrą turiu tai man ji super... jei kur vežuosi tortą į apačią mentelę įsimetu, saldainių... o jei sumuštinius į gamtą, tai į apačią daržovių...
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 16:46)

salione reik laikyti ar miegame (juokauju aišku) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 09, 18:44)
Dabar dažnai darau tokį „krizinį“  smile.gif  patiekalą:

ExtraPliuse išsiverdu 8 bulves (12 min mikrobangėje su šaukšteliu vandens), jas sugrūdu grūstuve ir palieku dubenėlyje, kad atvėstų  cool.gif .
Atvėsusią bulvių košę suspaudau, padalinu į keturias dalis (perrėžiu silikonine mentele  thumbup.gif ). Išimu vieną dalį, tą dalį dedu ant likusių bulvių, į tuščią vietą dedu bulvių krakmolo, tiek kad susilygintų su likusiom bulvėm, įdedu truputį druskos, 1 kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišau ir darau "nykštukų" dangtelių dydžio bandutes, kurių viduriuką įspaudžiu. Metu į verdantį pasūdytą vandenį ir verdu kol iškils.
Valgom su baltu spirgučių padažu  wub.gif .
Gal kam nors patiks  smile.gif

O Extrapliusai atrodo taip:
user posted image
Ir nuolaida jiems dar tęsiasi  thumbup.gif

Jau ir aš pabandžiau šį receptą: patiko, ypač vyrui thumbup.gif Dabar gausiu gaminti ir gaminti lotuliukas.gif Bet pasidžiaugiau, kad mano TW dubenukas turi dangtį thumbup.gif - kai sugrūdau bulvių košę, palikau lauke, kol atvės, o būtų visi katinai sulėkę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 18:35)
o dabar pabandziau torta padaryti, gavosi visai neblogai, tai visai smagu butu nebepirkti parduotuviniu g.gif , o tortines ir neturiu doh.gif  doh.gif

Saunuole!!! thumbup.gif ir as tik UZ naminius tortus thumbup.gif

QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 03 10, 20:05)
  Bet pasidžiaugiau, kad mano TW dubenukas turi dangtį  thumbup.gif  - kai sugrūdau bulvių košę, palikau lauke, kol atvės, o būtų visi katinai sulėkę  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 10, 18:15)
aš tą tortinę žydrą turiu tai man ji super... jei kur vežuosi tortą į apačią mentelę įsimetu, saldainių... o jei sumuštinius į gamtą, tai į apačią daržovių...
Papildyta:

salione reik laikyti ar miegame (juokauju aišku)  mirksiukas.gif

Nu va, o as prazioplinau, dabar teks paciai ieskoti arba katalogine pirkti doh.gif
Tai kad virtuve su svetaine kartu bigsmile.gif Vistiek vietos ner lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 03 10, 20:05)
Jau ir aš pabandžiau šį receptą: patiko, ypač vyrui  thumbup.gif  Dabar gausiu gaminti ir gaminti  lotuliukas.gif  Bet pasidžiaugiau, kad mano TW dubenukas turi dangtį  thumbup.gif  - kai sugrūdau bulvių košę, palikau lauke, kol atvės, o būtų visi katinai sulėkę  lotuliukas.gif

Džiaugiuosi, kad patiko smile.gif O dubenukų dangteliai drinks_cheers.gif - super thumbup.gif ir lauke, ir šaldytuve, ir gamtoje thumbup.gif
Mano mama seniau buvo nusistačius prieš TW - o dabar tai to, tai to ne tik jai, bet ir jos kaimynėms reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas norit ka nors i tortine keist?
Atsakyti