http://trinixy.ru/20...superkotov.html
Vakar buvau Lenkijoi, nupirkau sau Berghoff puodus...iseinu jau is parduotuves ziuriu Tupperware parsiduoda .Keistas jausmas toks buvo ))),bet nors paciupinejau viska)))
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 08, 14:51)
Vakar buvau Lenkijoi, nupirkau sau Berghoff puodus...iseinu jau is parduotuves ziuriu Tupperware parsiduoda .Keistas jausmas toks buvo ))),bet nors paciupinejau viska)))
Galima plačiau kaip viskas vyko?
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 08, 14:51)
http://trinixy.ru/20...superkotov.html
O kur čia taip?
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 08, 12:54)
JUS NUOSTABI ACIU UZ SVEIKINIMUS
Ulitka, ačiū už torto receptuką, spigly, - už vertimą. Laaabai skanu! Sukirtau gabalėlį - niam niam!
Labas rytas!!!
Linkiu darbingos prasidėjusios naujos savaitės, sako koks pirmadienis taip ir seksis likusios dienos. Man pirmadienis prasidėjo puikiai, dar tik 10val, o jau nemažai darbų padaryta.
Svarbiausiai gavau žinutę jog siuntinukas su TW preke išsiūstas keliauja pas mane, dar ne vakaras, bet vistiek smagu.
Linkiu darbingos prasidėjusios naujos savaitės, sako koks pirmadienis taip ir seksis likusios dienos. Man pirmadienis prasidėjo puikiai, dar tik 10val, o jau nemažai darbų padaryta.
Svarbiausiai gavau žinutę jog siuntinukas su TW preke išsiūstas keliauja pas mane, dar ne vakaras, bet vistiek smagu.
rosee, iš želės žiedo nekgražiai išsivertė?
QUOTE(davija @ 2009 03 09, 11:16)
rosee, iš želės žiedo nekgražiai išsivertė?
na iš to mažiuko , dabar prisiminiau, kad kažkas rekomendavo sieneles truputį aliejumi patepti, bet gal vėl aš kažką supainiojau
Dabar mąstau, gal obuolių pyragą kepti lazanijos kepimo "Ultrapluse"
QUOTE(rosee @ 2009 03 09, 11:44)
na iš to mažiuko , dabar prisiminiau, kad kažkas rekomendavo sieneles truputį aliejumi patepti, bet gal vėl aš kažką supainiojau
galima patepti aliejumi, bet ir šiaip turėjo gražiai išsiimti... tiesiog reik lėtai atidarinėti tą dangtelį mažytį ir palaikyti prieš išimant 10 min kambario temp...
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 08, 16:07)
Galima plačiau kaip viskas vyko?
Jurga ,tiesiog firminiam Berghoff pard. gulejo ir Tupperware prekes
VITRA tai buvo Lenkijoi
Sigute susilaikiau ,nes pinigu jau neturejau