Ooo..... na, ir skaniai atrodo. Reiks išsitraukti ir man žele žiedą, jau senokai naudojau, o anksčiau.... vos nekasdien
QUOTE(davija @ 2009 03 08, 12:17)
Turiu štai tokį receptuką:
Žele tortas...
1 pok. braškių žele.
1 pok. vyšnių žele.
1 pok. kiwi žele.
1 pok. apelsinų žele.
Ištirpinti su mažesniu kiekiu vandens nei nurodyta ant pakuotės. Kai sustings supjaustyti gabalėliais.
2 pok. (pasirinktos) žele ištirpinti su 0,5 litro vandens ir į jau bebaigiantį atšalti supilti 1 indelį sutirštinto nesaldinto pieno. Kai atvės užpilti ant sudėtų į formą želės gabaliukų. Galima įdėti ir koncervuotų vaisių, tik juos reikia gerai nusausinti.
Panašų receptuką man davė anyta, bet nežinojau, kad ir dabar yra pirkti sutirštinto nesaldinto pieno, tai reiks ir man pabandyti Jaučiu vyras "susileis"
Labas rytas.
Kuria tortine ar pyragine rekomenduotumete?
I Samba pyragine telpa tik Princeseje iskepti pyragai? O jei aukstesnis?
Kuria tortine ar pyragine rekomenduotumete?
I Samba pyragine telpa tik Princeseje iskepti pyragai? O jei aukstesnis?
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 08, 12:00)
Yra, yra, nekainuoja nė trijų litų.
O tai dėkui, reiks kurią dieną nulėkti ir nusipirkti
QUOTE(elvike @ 2009 03 08, 12:55)
Panašų receptuką man davė anyta, bet nežinojau, kad ir dabar yra pirkti sutirštinto nesaldinto pieno, tai reiks ir man pabandyti Jaučiu vyras "susileis"
Cia mano analogiskas gardesis http://public.fotki....i/pb181007.html tik mano balta mase- tai grietineles zele Klingiai tokia gamina randu tik IKI
QUOTE(elvike @ 2009 03 08, 11:55)
Tikrai yra.
O aš padariau tą tortą su paukščių pienu, tik ant viršaus ne tirpintu šokoladu puošiau, o apdėliojau šaldytom braškėm ir užpyliau braškinės želė. Dabar baigia stingti, tai žiūrėsim, kas gausis.
Rodau savo anūkytės kepinį mamytei ir žinoma, močiūtei , gal ne toks gražus, kaip jūsų, bet vaiko rankelėmis gamintas
O čia mano mėgstamiausias indas "Visada šviežia" su šviežiomis salotomis
Anukytė taip pat paruošė Želė žiedo mažąjame inde želė, dar stengsta šaldytuve, kaip tik tilpo 0,5 ltr
Trečiadienį abi kepsim obuolių pyragą su šaldyta sluoksniuota tešla "Princesėje".
O čia mano mėgstamiausias indas "Visada šviežia" su šviežiomis salotomis
Anukytė taip pat paruošė Želė žiedo mažąjame inde želė, dar stengsta šaldytuve, kaip tik tilpo 0,5 ltr
Trečiadienį abi kepsim obuolių pyragą su šaldyta sluoksniuota tešla "Princesėje".
rosee, o kiek tavo anūkei metų?