Pavyzdzius galima uzsisakyti tik naujoms prekems ir tik 4 ar 8 sav. savaites nuo jos pasirodymo ( paskelbimo)ir tai, jei ta preke, kaip pasiulomoji, tai gal ir dar trumpiau Naujokai visas prekes gali kaip pavyzdzius 8 savaites net is katalogo uzsisakyti. Bet tai nelabai apsimoka, ypac, kai galima geru dalyku uz aktyvuma uzsidirbti
QUOTE(davija @ 2009 03 07, 21:15)
Tusina, su tais pavyzdziais tai atsargiai - reikia pasiskaiciuot, dazniausiai pavyzdzio kaina buna tokia kokia ir atmetus musu procentus, tik tiek, kad jis neina į užsakymo kainą ir 5proc. Kai maži užsakymai tai geriau net neimt jų
Papildyta:
o tu tikrau užsakinėjai pavyzdinę prekę ir užrašius prie pavyzdžių
Papildyta:
o tu tikrau užsakinėjai pavyzdinę prekę ir užrašius prie pavyzdžių
tai sakot-kuo didesnis uzsakymas tuo didesne tikimybe gauti pavyzdi?
Man vadove pildo uzsakymo lapa tai maciau, kad ji apatineje lenteleje iraso
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 07, 20:22)
tai sakot-kuo didesnis uzsakymas tuo didesne tikimybe gauti pavyzdi?
Pavyzdį duoda ir jei užsakymas tik už 250 Lt, bet Davija teisi, kad reikia pasiskaičiuoti ar apsimoka. Pas mus Santakoje aš visada gaunu pavyzdžius.
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 07, 20:22)
Man vadove pildo uzsakymo lapa
O aš nusiunčiu jau užpildytą lapą vadovei, ji patikrina ir pataria kaip man geriau apsimoka. Pati tiesiai siūsti dar nedrįsau.
Mane tos dėžutės Space Marker sužavėję, kažin ar kada buvo joms akcijos, pvz., perki tris, moki už du?
QUOTE(elvike @ 2009 03 07, 21:29)
Pavyzdį duoda ir jei užsakymas tik už 250 Lt, bet Davija teisi, kad reikia pasiskaičiuoti ar apsimoka. Pas mus Santakoje aš visada gaunu pavyzdžius.
Elvike, o tu galėtum pamatuoti kokia talpa Karūnos formos Pripilk su matavimo ąsotėliu vandens Nes niekur nerandu parašyta
QUOTE(Asese @ 2009 03 07, 20:32)
Elvike, o tu galėtum pamatuoti kokia talpa Karūnos formos Pripilk su matavimo ąsotėliu vandens Nes niekur nerandu parašyta
Tuoj, palūkėk, nes mano pyplius košės reikalauja
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 03 07, 20:32)
Kažkuri rašė, kad 2,5 l iki pat viršaus, bet jei kiek rašto yra, tai telpa tik 1,7l. Na, jei aiškiai parašiau
QUOTE(elvike @ 2009 03 07, 21:42)
Kažkuri rašė, kad 2,5 l iki pat viršaus, bet jei kiek rašto yra, tai telpa tik 1,7l. Na, jei aiškiai parašiau
Ačiū ačiū labai, tai pats tas dydis, reiks čiupti nes savo senąją stiklinę pamatavau: irgi iki raštų pabaigos 1,7 l Bet ji man jau labai įkyrėjo su tuo prikibimu ir išplovimu
As saviskes dar nebandziau, bet drauge, kuri ja senai turi,( beje turi ir tokia mazesne, senai buvo ir ji) sako, kad jose labai ilgai kepti reikia, nes storas sluoksnis gaunasi, labai gerai kepti kaledinius pyragus su daug vaisiu ir atrodo graziai
Nu bet jūs ir duodat Viešam forume pilat srutas arba viena ant kitos, arba ant distribucijų. Pirmiausia, dėl visko išsiaiškinkit su vadovėm. O jei vadovės netikusios ir nesuteikia visos reikalingos informacijos visada yra galimybė pereiti pas geresnę ir kruopštesnę. Ta pati taisyklė galioja ir su distribucijomis. Jei kažkurio gaminio negavote, nepatingėkite paskambinti vadybininkėms ir viską išsiaiškinti.
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 07, 23:22)
Nu bet jūs ir duodat Viešam forume pilat srutas arba viena ant kitos, arba ant distribucijų. Pirmiausia, dėl visko išsiaiškinkit su vadovėm. O jei vadovės netikusios ir nesuteikia visos reikalingos informacijos visada yra galimybė pereiti pas geresnę ir kruopštesnę. Ta pati taisyklė galioja ir su distribucijomis. Jei kažkurio gaminio negavote, nepatingėkite paskambinti vadybininkėms ir viską išsiaiškinti.
Na ir varot
QUOTE(rosee @ 2009 03 06, 16:38)
Na va, pasirodo ir zuikiui "Karūna" tiks, dabar dar lb užsimaniau
Nors šiaip galima gal kepti ir "Karališkoje" formoje, ot niekad nesugalvojau taip paeksperimentuoti
Nors šiaip galima gal kepti ir "Karališkoje" formoje, ot niekad nesugalvojau taip paeksperimentuoti
as joje ir kepu, bet man ta karuna kazkaip atrodo verta demesio... gal joje grazesnis bus
QUOTE(davija @ 2009 03 07, 15:53)
Nu kaip norit taip sakykit, bet Santaka darbuojas operatyviai, jau paskelbtos 14-21 sav. naujienos Sakyčiau visai neprastos
akiniu nenesioju ir niekad regejimu nesiskundziau, net neradau tokiu naujienu gal tikrai su slaptazodziu tik rodo?
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 07, 19:24)
tai kad cia 5 13 savaitėms naujienos, o davija rase, kad jau 14-21 savaitems naujienos yra
Gavau savaji puoda 5,7 l. Suuuuppppeeeerrrr!!!!!!!!!!!!!