Įkraunama...
Įkraunama...

Slyvos

na jau slyvu-migdolu apkepo isvaizda,tai ka as zinau... mega_shok.gif ,jei padeciau toki ant stalo,turbut mano vyrai savaite neitu i virtuve.Gal kas zino koki receptuka,kad ne tik butu skanus,bet ir atrodytu normaliai? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2006 09 14, 07:21)
na jau slyvu-migdolu apkepo isvaizda,tai ka as zinau... mega_shok.gif ,jei padeciau toki ant stalo,turbut mano vyrai savaite neitu i virtuve.Gal kas zino koki receptuka,kad ne tik butu skanus,bet ir atrodytu normaliai? thumbup.gif

O kuo jis negražus? Atrodo tai tikrai skaniai. Beje, ir yra pakankamai skanus ir gaivus.
Atsakyti
O man bea slyvų apkepas atrodo labai skaniai smile.gif Kaip dar gali atrodyti keptos slyvos??? g.gif
Atsakyti
As nenorejau nieko blogo pasakyti,ar gali zmogus savo nuomone tureti? unsure.gif
Papildyta:
As nenorejau nieko blogo pasakyti,ar gali zmogus savo nuomone tureti? unsure.gif
Papildyta:
Atsakyti
Žmogus, žinoma, gali turėti savo nuomonę... smile.gif Tik yra įvairūs tos nuomonės išreiškimo būdai - korektiški ir nelabai... verysad.gif
Atsakyti
Na džiovinimo recepto tai kaip ir nėra turbūt. Aš tai tiesiog išimu kauliukus ir džiovinu orkaitėje apie 80 laipsniu. Arba kaime pečiuje. Štai ir visas menas
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 15, 11:02)
Žmogus, žinoma, gali turėti savo nuomonę... smile.gif  Tik yra įvairūs tos nuomonės išreiškimo būdai - korektiški ir nelabai...  verysad.gif

na gal ir buvau nekorektiška blush2.gif atsiprašau,pripratusi sakyti tiesą į akis.Ne visiems patinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2006 09 15, 16:12)
na gal ir buvau nekorektiška blush2.gif atsiprašau,pripratusi sakyti tiesą į akis.Ne visiems patinka verysad.gif

na idomi ta tavo tiesa.. g.gif man asmeniskai tas pyragas laaaabai skaniai atrodo.. essen.gif dafai idek savo pyrago nuotrauka - noriu pamatyt kas tada yra yra "grazus pyragas" jeigu sitas negrazus g.gif biggrin.gif essen.gif
Atsakyti
kad aš pyragų nefotografuoju,bet jei kada nufotografuosiu idėsiu.O šeip tai nėra čia ko pykti.Negali visiem patikti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2006 09 14, 07:21)

Vyras tegu neina virtuven maistui sutaupysi, bet taip parašyti apie tokį gražų ir skanų pyragą protest.gif
Atsakyti
tai kiek laiko,dabar mane pjausit? Atsiprasiau,daugiau nezadu schmoll.gif .
Atsakyti
Iškepiau aš šiandien bea pyragą, dėl kurio čia tiek nesusipratimų biggrin.gif
Laaaabai skanus thumbup.gif Tas slyvų-migdolų derinys - pasakiškas good.gif
Ačiū už skanų receptuką 4u.gif
Atsakyti