na jau slyvu-migdolu apkepo isvaizda,tai ka as zinau... ,jei padeciau toki ant stalo,turbut mano vyrai savaite neitu i virtuve.Gal kas zino koki receptuka,kad ne tik butu skanus,bet ir atrodytu normaliai?
na jau slyvu-migdolu apkepo isvaizda,tai ka as zinau... ,jei padeciau toki ant stalo,turbut mano vyrai savaite neitu i virtuve.Gal kas zino koki receptuka,kad ne tik butu skanus,bet ir atrodytu normaliai?
As nenorejau nieko blogo pasakyti,ar gali zmogus savo nuomone tureti? Papildyta: As nenorejau nieko blogo pasakyti,ar gali zmogus savo nuomone tureti? Papildyta: As nenorejau nieko blogo pasakyti,ar gali zmogus savo nuomone tureti?
Na džiovinimo recepto tai kaip ir nėra turbūt. Aš tai tiesiog išimu kauliukus ir džiovinu orkaitėje apie 80 laipsniu. Arba kaime pečiuje. Štai ir visas menas
na idomi ta tavo tiesa.. man asmeniskai tas pyragas laaaabai skaniai atrodo.. dafai idek savo pyrago nuotrauka - noriu pamatyt kas tada yra yra "grazus pyragas" jeigu sitas negrazus