na jau slyvu-migdolu apkepo isvaizda,tai ka as zinau... ,jei padeciau toki ant stalo,turbut mano vyrai savaite neitu i virtuve.Gal kas zino koki receptuka,kad ne tik butu skanus,bet ir atrodytu normaliai?
QUOTE(zebrova @ 2006 09 14, 07:21)
na jau slyvu-migdolu apkepo isvaizda,tai ka as zinau... ,jei padeciau toki ant stalo,turbut mano vyrai savaite neitu i virtuve.Gal kas zino koki receptuka,kad ne tik butu skanus,bet ir atrodytu normaliai?
O kuo jis negražus? Atrodo tai tikrai skaniai. Beje, ir yra pakankamai skanus ir gaivus.
As nenorejau nieko blogo pasakyti,ar gali zmogus savo nuomone tureti?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 15, 11:02)
Žmogus, žinoma, gali turėti savo nuomonę... Tik yra įvairūs tos nuomonės išreiškimo būdai - korektiški ir nelabai...
na gal ir buvau nekorektiška atsiprašau,pripratusi sakyti tiesą į akis.Ne visiems patinka
QUOTE(zebrova @ 2006 09 15, 16:12)
na gal ir buvau nekorektiška atsiprašau,pripratusi sakyti tiesą į akis.Ne visiems patinka
na idomi ta tavo tiesa.. man asmeniskai tas pyragas laaaabai skaniai atrodo.. dafai idek savo pyrago nuotrauka - noriu pamatyt kas tada yra yra "grazus pyragas" jeigu sitas negrazus
kad aš pyragų nefotografuoju,bet jei kada nufotografuosiu idėsiu.O šeip tai nėra čia ko pykti.Negali visiem patikti.
QUOTE(zebrova @ 2006 09 14, 07:21)
Vyras tegu neina virtuven maistui sutaupysi, bet taip parašyti apie tokį gražų ir skanų pyragą
tai kiek laiko,dabar mane pjausit? Atsiprasiau,daugiau nezadu .
Iškepiau aš šiandien bea pyragą, dėl kurio čia tiek nesusipratimų
Laaaabai skanus Tas slyvų-migdolų derinys - pasakiškas
Ačiū už skanų receptuką
Laaaabai skanus Tas slyvų-migdolų derinys - pasakiškas
Ačiū už skanų receptuką